Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
metković

U prtljažniku automobila htio prošvercati 152 kg janjetine

janjetina
Arhiva VL
06.08.2012.
u 14:16

Muškarac je janjetinu sakrio u prtljažnik i prekrio je šatorskim krilom, no carinici su je pronašli

Na graničnom prijelazu Unka u samom gradu Metkoviću carinici su u petak spriječili pokušaj krijumčarenja ukupno 152 kilograma janjećeg mesa. U redovitoj kontroli putnika i vozila u automobilu hrvatskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin u prtljažniku su prekrivene šatorskim krilom otkrili 10 komada oguljenih janjaca.

Kako su priopćili iz Carinske uprave, protiv švercera mesa podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Metkoviću. Inače, ovaj je carinski prijelaz malogranični i  koriste ga stanovnici pograničnog područja, ali je tijekom sezone, kako bi se smanjile gužve na graničnom prijelazu Metković, prekategoriziran u  granični prijelaz  za međunarodni promet i mogu ga koristiti svi hrvatski državljani i stranci.

Ključne riječi

Komentara 6

BE
belimo
16:19 06.08.2012.

Veeeeliki uspjeh carine.....A ne vide kolone šlepera koje svakodnevno ulaze u našu zemlju sa janjetinom , svinjetinom i ostalim mesom za koje bi u matičnoj državi morali platiti zbrinjavanje.

FE
Felicijen
16:28 06.08.2012.

Na ovoj temperaturi je doma mogao istovariti odmah gotovu janjetinu ispod peke (iz gepeka)...

Avatar berkovic
berkovic
17:03 06.08.2012.

hahahhaha na radost i veselje carinika eto napokon se jede pecena janjetina... pa momci neka je sa srecom...mozda i ja naletim pa ostane nesto da se nabaci u kljun...se nabaci u kljun...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije