Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio se u zid

U prometnoj nesreći u Metkoviću smrtno stradao 22-godišnjak

prometna, očevid, policijska traka, nesreća (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
22.08.2013.
u 10:50

Uslijed zadobivenih ozljeda 22-godišnjak je preminuo na putu do splitske bolnice, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija

U Metkoviću je oko ponoći došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 22-godišnjak.

- Naime, 22-godišnjak se osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka kretao Ulicom kneza Branimira kada je izgubio nadzor nad upravljačem vozila koje je, uslijed nekontroliranog kretanja, prvo udarilo u hrpu kamenja, nakon čega se prevrnulo i udarilo u betonski zid. Uslijed zadobivenih ozljeda 22-godišnjak je preminuo na putu do splitske bolnice- izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska. 

>> Jedna osoba poginula u izlijetanju s ceste na otoku Pagu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije