Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA
Povratak na članak

U obruču požara: Moskovljani umiru u paklenim mukama

Dan je postao noć. Kamo pobjeći od apokalipse? Gdje se sakriti, kako pomoći najmlađima? Roditelji proživljavaju dramu.

Komentari 22

LO
loitsu
18:01 12.08.2010.

Pa dobro,ljudi,cemu vrijedjanje jedni drugih?? I molim vas,prilikom davanja komentara drzite se teme! Boli me \'\'ona stvar\'\' za cioniste,zidove,gote,slavene,144 tisuce bozjih izabranika.... Svaka cast \'\'commentatoru\'\'!!

VL
OB
-obrisani-
15:22 11.08.2010.

Rea Idi na Jerusalem Post pa se nasladjivaj nesrici Goya

VL
RI
Riznica
20:47 10.08.2010.

Daj Bernarde smanji malooooo..... Kazu, mama se nije javljala na tel, pa 31-godisnja psihologinja Tatiana Dyment, prekunila godisnji u Hr da je osobno potrazi u zajednickom stanu u Moskvi... Pa zasto nije taj pametni psiholog, pozva susjeda ili nekog poznanikaika u Moskvi, ili cak policiju ako se vec bila toliko zabrinuta sto se mama nije javljala na telefon... I sad mi treba da vjerujemo u to !!!!!!!!!!

VL
KA
Kakma
21:23 10.08.2010.

Bozja kazna,kako je covjek poceo silovati prirodu.To vise ne ide tako,ili se opameniti,ili ce biti pakao,za sve nas.Danas Rusija a sutra to moze biti netko drugi.

VL
Avatar lola lola
lola lola
22:57 10.08.2010.

Cuj, mozda je angazirala susjedu da provjeri. Susjeda je rekla da se niko ne javlja na vrata i da nitko ne zna gdje joj je mama , i normalno da je kcer pojurila doma.

VL
Avatar commentator
commentator
22:58 10.08.2010.

Rusija \"gori\" Pakistan pod potopom, nafte zagađuju more, donedavno je bilo i potresa, mojim bližnjima hrvatskim građanima, kao i sebi kažem da se svi trebamo malo poniziti, prestati sa \"celebrity glupostima\" i natjecanju u materijalnim dobrima i ljepoti, svijet \"kakoo ga poznajemo\" se (više-manje) bliži kraju, i stvar će postat još recimo \"teža\" i svi imamo mogućnost da se opredjelimo, nema opredjeljenja na ove političke strane ili one, ovakve kape ili onakve, ili različite uniforme, to je stvar prošlosti, sad se moramo opredjelit za \"mudre\" ili za \"bezumnike.\" Mudri će tražit i uspjevati se pomiriti s Bogom, dok još imaju vremena, a bezumnici će postajati sve bezumniji. Nemojte sadržaj ovog komentara suditi po stilu pisanja, ni po nazivu komentatora. I nemojte gledat na minuse ili pluseve koje će \"zaradit,\" nego razmislite o sebi i budućnosti. I bilo bi dobro, dok nas nije \"stislo\" da molimo i za ruse kojima je teško biti zdrave pameti, za pakistance koji se nemogu voziti zadnjim wolksvagenom phaetom ili kako se zove., i za druge, jer možda nas je baš zato Bog za sada poštedio takvih nevolja. Neki američki bogataši daju pola novca, mi nemamo novca za dat, ali možemo suosjećat za druge i moliti za njih, možda će nam tada i naše muke izgledati (možda i postati?) manje. BožjiMir

VL
MM
Mladen Miletić
23:35 10.08.2010.

commentator; moliti za njih - stradale kod koga Boga moliti i šta zahtijevati za molitvu ? Da ih poštedi da umru kasnije ? Nije riješenje jel nema koristi ništa Bog nas nesluša niti komunicira sa nama to nije dosada nikadaikada radio niti ne pomišlja na tako šta.

VL
DS
dubina-sirina
03:30 11.08.2010.

144000 Bozijih izabranika (probudjenih ociscenih od zla) ce izbjeci pakao koji sljedi, a vecina ostalog zla ce da nestane sa ovog planeta. Prociscavanje sljedi. sretno! Behold, I am coming as a thief. Blessed is he who watches, and keeps his garments, lest he walk naked and they see his shame.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:42 11.08.2010.

Ovolika kolicina povrsnosti, gramljivosti, nebrige za prirodu i okolinu ne moze proci nekaznjivo. Poceli smo placati cijenu i gotovo je nevjerojatno da se proces moze zaustaviti. Mozda malo usporiti ali ni zato nema volje. Uzivajte dok mozete.

VL
OB
-obrisani-
05:32 11.08.2010.

Stoste trazili gledajte koliko imate neprijatelja protiv zaostalog putina u vlastitom narodu intelegencija africkog cimpanze narod alkoholiziran pije bolnicki alkohol ili poslije brijanja putin glumi mocnika kao srbi i vanjsko politicar jeremic njihova intelegencija jedva da tri koze sacuvaju nemoresores da vjerujes sto voz povuce i armija primi

VL
OB
-obrisani-
07:08 11.08.2010.

Rusija gori ,velike poplave sirom svijeta,BP prouzrokovao najvecu ekolosku katastrofu sve zbog i iz gramzljivosti, gdje su potrebne godine i godine da se oporavi.... Niko ovo nije trazio ,i samo maloumnik moze reci da smo to trazili.... Kod nas jeje jos u neku ruku ok,ali do kad... Nismo nista bolji od drugih i mi smo bez savjesti za okolinu i prirodu..... Unistavamo i zagadjujemo .... Tko kaze da nije istina ,laze...

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
07:21 11.08.2010.

Zato se odmah lakše dise na Kavkazu i Istočnoj Europi...

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
08:17 11.08.2010.

Zbilja strašno je ovo što se događa, neovisno o kojem je dijelu svijeta riječ i o kojoj vrsti je prirodne katastrofe riječ.

VL
SZ
satan_zagorski
09:04 11.08.2010.

najveći je problem okolica Moskve gdje živi i najveći broj ljudi u rusiji uopće...vatrogasci jednostavno nemaju iskustva s požarima na otvorenom, a uz to su zbog velikih vrućina opožarena ogromna područja...također, u okolica Moskve je puna tresetišta koji sada tinjaju, i odatle toliko dima...na drugim područjima, posebno oko Petrograda je pala kiša i temperatura, kritično je još uvijek oko Moskve..srećom, prognoza za danas i sutra je povoljna...

VL
OB
-obrisani-
10:42 11.08.2010.

Strašno. Ujedno i nerazumljivo. Zar takva velesila nije u stanju adekvatno opremit\' vatrogasce?

VL
OB
-obrisani-
14:47 11.08.2010.

Zato se odmah lakše dise na Kavkazu i Istočnoj Europi... ovaj alfazidov je do sad dobio 10 minusa zar ne može shvatiti da siriti mržnju protiv bilo koga ne pali kod Hrvata. Sto ne ide na Jerusalem Post?

VL
OB
-obrisani-
14:51 11.08.2010.

Rea deklarira židovkinja pise Zar takva velesila nije u stanju adekvatno opremit\' vatrogasce? Zar ti cionistkinjo ne shvacas da se tragedije svuda dogadjaju? Zar ti zidovkinjo moras ljudsku tragediju politizirati? To govori o tvom odgoju doma... A sad cionistkinjo napisiapisi kao po obicaju nesto protiv Thompsona...pa za promjenu neasto protiv Pape....pa protiv Rusa...pa protiv muslimana itd.

VL
OB
-obrisani-
15:06 11.08.2010.

Ujedno, veliki broj postrojba jako je loše opremljen, što dodatno otežava problem – kaže ruski ministar .............. ______________________________________ Admine, briši ovog pacijenta ispod !

VL
CU
cunt
15:07 11.08.2010.

ej Krleža daj se vrati s godišnjeg na pet minuta pa pročitaj stranu štampu,,,,,,,,,gužva je prošla, dim je skoro nestao i temparatura pada,,,apokalipsa je otišla u Pakistan !!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
15:25 11.08.2010.

Rea zajedno s alfažidovom Idi na Jerusalem Post pa se nasladjivaj nesrici Slavena i Goya

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.