Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA GA CIJENA

U Njemačkoj naletio na popularni hrvatski proizvod pa ostao iznenađen: 'Prvi put sam to vidio'

pašteta
Foto: Snimio čitatelj
1/2
30.03.2024.
u 13:02

Često kupim naše proizvode jer znam što dobivam i uglavnom ih kupim jeftinije, ali u ovom slučaju sam se baš iznenadio, ispričao je jedan Hrvat

Iako su cijene hrvatskih proizvoda u inozemstvu uglavnom manje nego u Hrvatskoj i takvih je primjera puno, jedan se Hrvat iznenadio kada je naišao na hrvatski proizvod u Njemačkoj koji se prodaje po puno većoj cijeni nego u Hrvatskoj. Dok su brojni popularni brendovi u inozemstvu jeftiniji nego u našim trgovinama, kada je riječ o pašteti Argeti, to nije tako. Barem ne u Njemačkoj. 

Svi znamo da je cijena poznatih pašteta u Hrvatskoj izrazito visoka, no u Njemačkoj je naš popularni brend još skuplji. Naime, Argeta pašteta u njemačkoj trgovini Nahkauf košta 1,69 eura dok se u Hrvatskoj ista takva prodaje za 1,39, a na akciji se ovaj tjedan mogla naći i za 99 centi.  Naš čitatelj kaže kako se cijena Argete penje i do 2 eura, a kada je na akciji u trgovini Rewe se može pronaći za 1,19 eura. Čitatelj portala dnevno.hr naišao je pak na cijenu od 1,89 eura i to u trgovačkom lancu Edeka. 

- Često idem u Njemačku na poslovni put i ovo mi je prvi put da sam naletio na hrvatski proizvod po višoj cijeni nego što se prodaje u našim trgovinama. Često kupim naše proizvode jer znam što dobivam i uglavnom ih kupim jeftinije, ali u ovom slučaju sam se baš iznenadio - ispričao je ovaj Hrvat. 

Foto: Snimio čitatelj

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 31

DA
darko122
14:08 30.03.2024.

Kg krmenadle bez kosti 6 e, kg paštete 17 e, samo za lijenčine

KA
kajbiti
16:04 30.03.2024.

Ja ne znam tko je ovdje lud, ali argeta nije hrvatski proizvod. Ili sam ja nešto propustio?

Avatar miki67
miki67
16:13 30.03.2024.

Kao prvo, to je slovenski proizvod, a cijena u spar slovenija je 2 centa manja,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije