Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili nedostupni

U Ministarstvu zdravstva nisu znali da im ne radi web-stranica

'unutrasnja...Zagreb...09.11.2009. Ksaver 200a, Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, pres konferencija o stanju, simptomima i oboljelima od  svinjske gripe H1N1 koja uzrokuje guzve u bolnicama i
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/3
28.10.2011.
u 10:37

– Evo, sad i mi vidimo da ne radi. Valjda je to od jutros – kazali su nam u ministarstvu.

Internetska stranica Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi iz nepoznatog je razloga bila "srušena". U ranojutarnjim satima nije se moglo pristupiti internetskoj stranici mzss.hr, a čini se kako ni sami djelatnici ministarstva nisu znali da se to dogodilo.

– Evo, sad i mi vidimo da ne radi. Valjda je to od jutros – kazali su nam u ministarstvu.

Oko 10 sati stranici se ponovno moglo pristupiti, a do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor je li riječ o tehničkim poteškoćama ili "napadu" nepoznatog počinitelja.

Komentara 3

OG
Oger
10:56 28.10.2011.

Milinovic se svadja sa sindikatom - logo stranica ne radi. Isto kao sto je \"pala\" stranica vlade kad je trebalo objaviti ugovor s EU.

EL
elfenomeno77
12:23 28.10.2011.

@oger izađi malo sa iblerova trga na svjezi zrak

ST
stevica
13:14 28.10.2011.

Nije cudo sto u zdravstvu ne stima,kad se vidi tko ga vodi.Pa taj je dobivao redovno 10 000 kuna iz crnog fonda,samo zato sto je clan hdz-a.A kad se saznalo on kaze ,da jest dobivao ali nezna tko mu je to slao????Pa to strava,isto sto kaze i za vilu koju je pravio da mu je pravio tatek i mamica od penzije.Koja glupost boze dragi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije