Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je počelo prepucavanjem 20-godišnjaka i 18-godišnjaka

U masovnoj tučnjavi u Bibinjama ozlijeđeno više osoba

pretucen-novi
Arhiva VL
04.02.2010.
u 10:07

U tučnjavi je ukupno sudjelovalo 13 osoba, a policija ih je uhitila šestero i zadržala ih u svojim prostorijama. Slijede prekršajne prijave.

ZADAR - U masovnoj tučnjavi u Bibinjama sinoć oko 20 sati lakše je ozlijeđeno više osoba. Sve je počelo verbalnim prepucavanjem između 20-godišnjaka i 18-godišnjaka koji su se potom našli u Ulici Franka Lisice u Bibinjama, svaki u društvu sa po još nekoliko osoba.

U njihov fizički sukob potom su se s namjerom da ih rastave uključile još četiri osobe, a jedna od njih je kasnije zbog lakših ozljeda, nakon udarca u glavu, zatražila liječničku pomoć u zadarskoj Općoj bolnici.

U tučnjavi je ukupno sudjelovalo 13 osoba, a policija ih je uhitila šestero i zadržala ih u svojim prostorijama. Slijede prekršajne prijave.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maxresist
10:21 04.02.2010.

zabavno je doli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije