Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Hypo
Povratak na članak

U Lihtenštajnu još dva kaznena postupka protiv V. Zagorca

Kazneni progon aktera majke svih afera u ovom dijelu Europe širi se i na državicu prema kojoj je išla većina puteva sumnjivog novca.

Komentari 85

IV
ivicas
21:53 27.08.2010.

cak da je to i sve tocno nesumljivo je da je zagorec pao politicki i ta iza svega toga stoje ne oni koji su bili za stvaranje Hrvatske nego oni koji to idanas nisu i svim silama zele je unistiti pa su nasli bankarske manipulacije i kupnju oruzja kao jos jedan dokaz da je hrvatska stvorena na zlocinu a najmanje ih zanima zagorec ili ispunjenje pravde

VL
OB
-obrisani-
22:00 27.08.2010.

Čudim se da nitko ne spominje Mesića. Bit će da su nadridomoljubi zaprepašteni što je Mesić ipak upozorio što se iza brda valja. Jedino nešto glavinja Tartufić, ali on danas nije svoj jer ispada da su Austrijanci investirali svoj novacac u jednu balkansku nedođiju i da naših para nije bilo ni u snovima. E, moj Tartufiću...

VL
RI
rimad63
22:03 27.08.2010.

mesić lopina kao i salamander

VL
OB
-obrisani-
22:04 27.08.2010.

I ne znam zašto je na partizansko-ustaškim temama, brozovsko-tuđmanovskim raspravama, 300-500 komentara, a ovdje ni 20?

VL
RI
rimad63
23:14 27.08.2010.

ministar pravi vilu velebita-bivši titić

VL
FI
fiberglas
23:49 27.08.2010.

Haapsssiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Gandhi
Gandhi
00:46 28.08.2010.

@dobar korisnik ma i za to me zabole .. :)))) - Laku noć

VL
DK
dobar korisnik
17:10 27.08.2010.

ah ti \"hercegovci\" (zagorac&polancec&sanader)......al su nas opljackali , boli glava ! da da , hercegovci su za sve krivi.....LOL

VL
CR
Crvendać2
17:31 27.08.2010.

Pocelo je.Zao mi je sto ce opet biti ostecen Hrvatski narod i drzava.Sav taj novac je izvucen iz Hrvatske drzave a pametni Austrijanci sire istragu i blokiraju novac da mogu naplatiti stetu Hypo Banci a ne prihvacaju da su njihovi duznosnici tipa Hayder i drugi uzimali enormne sume novca.Jedva cekam da na red stignu Sanader Pasalic Tuđman ali i Linic i svi koji su pljackali Hrvatski narod.Sad kad krene otvaranje racuna u Kajmanskom otocju bit ce veselo.Svi koji su do sada bili na vlasti su zlocinacki pljackali Hrvate za svoj interes i interes stranke.

VL
ST
standup
18:02 27.08.2010.

..\"istrazivacko-novinarstvo\".....\"menu-MacDonald\"..-:))

VL
KV
kvakva
18:17 27.08.2010.

Buljubašića i dalje (u skladu s \"idemo dalje...\") Hrvatska ima previše, novi jo niču. O bojanju HAC-ovih tunela - da su barem bojali, ne sve je fikrivno, samo je lova bila prava - naša hrvatska. HPB - zalizani direktor ii dalje masti kosu. Podravka, INA - sjeća li se itko ičega oko krađe INA-e, čerupanja Podravkina pjevca... Zagoraca puna država - to su najbolji investitori, novaca ko pljeve, keš, ne ne ki papiri. HEP - koliko ono milijardizamračio Mravak. I tako do beskraja. Uz nultu toleranciju na kriminal i korupciju. I još nam u dva dana pobiju dvije žene pred očima cijele Hrvatske i uz najave. Zamislite da nemamo nultu toleranciju, što boi tek onda bilo. Bolje nemojte ni zamisliti. Samo pred spavanje (Laku noć, Jaco) pomislite na lik i djelo naše Jadranke, koja sveudilj \"upražnjava\" ono što je započeo njen duhovni i svekoliki veliki vođa, sve u stilu \"kud sanader okom, tu ja skokom\"...

VL
ZV
zvone
18:26 27.08.2010.

Neznam zašto su jučer imali izvanrednu sjednicu. Ma novaca ko pljeve.Jaco jeli si ti u toj stranci HDZ u kojoj je bio i Zagi i pomorac.Zamolio bi tamburaša da mi odgovori na ovo pitanje, jer je on najpametniji u HDZ-u,, uvjek ima na svako pitanje- repliku.

VL
ST
standup
18:31 27.08.2010.

kakva,..ako je to sve \"uobicéjeno-omasovljeno\",..onda se to zove Kultura Naroda i Tradicija.., nesto slicno ka na Balkanu,..a ako se Hrvatska uspjesno rijesí tega Mentaliteta,..onda visé necé biti \"na Balkanu\"..!!

VL
ST
standup
18:51 27.08.2010.

kakva,..te $oldi od Hypo su i tako bile od Oesterrecha,...a kod nas su se izvodili radovi sa njihovim $oldima...koje sada niko necé mocí vratiti.., jer su se \"preizdasno-izkreditirali\", po mojemu to je njihov problem i njihova kriva procjena,..koja ih je unistila zahvaljujucí Svitskoj krizi-Daleko vecím Kockarima.....!

VL
KV
kvakva
18:40 27.08.2010.

Od Hiper Hrvatske ft-a nije ostao ni kamen na kamenu. Rezultat dosadašnjeg razvitka samostalne Lijepe nam naše jest - Hypo-Hrvatska. U tom Hypo kriminalu ogledaju se svi, vrlo uspješni, napori HDZ-a (premda HAC, HPB i ostala H-poduzeća daleko prednjače u iznosima opljačkanoga i dijelom u HDZ i koalicionaše pretočena novca) da Hrvatsku čim više udalji od imalo normalne države kako bi lakše vladali \"stokom sitna zuba\". Godota svi čekaju ali Godot stići neće...

VL
BZ
Branko Zajec
18:44 27.08.2010.

Koliko god sam sretan što se nešto otkriva i pronalaze krivci, u biti sam nezadovoljan jer znam glavni igrač će biti izostavljen. Gotovo sam siguran, da će \"mozak\" i glavni igrač ostati zaboravljen. Još uvijek nema političke volje, da ga prozovu. Tako će on sačuvati svoje bogatstvo koje nije mogao zaraditi u deset života.

VL
VI
VisAVis2
19:03 27.08.2010.

Sramotna je politika ove Hrvatske Vlade prema Srbiji. Od Srbije i Crne gore se mora tražiti (te je i naplatiti pa i blokadom imovine njihovih državljana, uzapćivanjem međunarodne trgovačke robe, aviona i na svaki drugi način) ratna odšteta. A ratna šteta nije samo moja zapaljena kuća, eto to im ja poklanjam ako treba, već u to ulaze i provizije trgovcima oružjem. Hrvatska je bila pod embargom, morala je plaćati provizije, Hipo banka je u tome dobro profitirala, od jedne jadne regionalne banke postala je međunarodna financijska institucija. I Austrija i Lihtenštajn morali bi Hrvatskoj vratiti dio od kolaća koji su na našoj krvi zaradili i jedni i drugi. I to je ta Europska unija, sve su to lešinari, a našu krv mi opraštamo srbima, pa što ste se sada uzbljejali radi austrijača i društva!

VL
KR
kreont
19:15 27.08.2010.

Kako to najednom zagorac ima 160n milj €€€. Jel to od dijamančeka ili od hrvatskog novca ? Ako je od hrvatskog novca mislim da bi to mogao biti naš djelomični izlaz iz krize.

VL
KR
kreont
19:16 27.08.2010.

Koliko je Polančec imao milj €€ na računima. Oni transparentno kažu a mi to lijepo transparentno skrivamo.

VL
RI
rimad63
23:12 27.08.2010.

svi titići su u hdzeu to si upravu i oni su nas stukli do nogu

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.