Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt Australke
Povratak na članak

U klubu prije nestanka Britt je pitala: Gdje su oni Hrvati?

Roditelji vjeruju da je Britt ubijena, odbacuju objašnjenje da je smrt bila nesretan slučaj te da se djevojka survala sa stijena

Komentari 62

AN
Anasta
09:27 17.04.2015.

Šta su backpackeri?Zašto se koriste tuđice u tekstu?

VL
Avatar tabadjija
tabadjija
09:34 17.04.2015.

Iskreno mi je žao roditelja, ali ćemu toliko blaćenje jednog grada bez ikakvih dokaza. U "razvijenim" zemljama strani turisti nestaju svakodnevno i nigdje se ne diže tolika prašina. Želio bih da se otkrije sta je tu bilo, ali prekinite vise sa tim. Ako nemate cime popuniti stranicu pišite o babi koja je uzgojila najveći kupus u lici

VL
MA
Majur
09:34 17.04.2015.

Po Hrvatskoj prolaze i borave na tisuće backpackera i milioni ostalih turista....a Australci kad piju onda se ubijaju od alkohola... žao mi cure, ali kakve su to ženske koje nisu u stanju popit i napit se,neg se naroljaju kao najveće seoske pijandure?! Takvu može jednonogi i jednoruki nanijak silovat ili sama pasti naroljana niz litice....sve moguće.

VL
NE
neda123
19:56 17.04.2015.

nažalost, ponekad se naša policija ponaša jako bahato, umjesto da je tu da nas štiti, ona nas ugoržava....mnogi nisu sposobni da obavljaju taj posao....

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
10:28 17.04.2015.

Evo navala hrvatskih vrhunskih forenzicara,dusobriznika,moralista,teoreticara zavjere i sl.Sto je ovdi vazno njeno eventualno ponasanje,nek roditelji plate misu zadusnicu ili razgovaraju sa svecenikom,ovi teoreticari zavjere neka i dalje love mice male zelene.Ovdi se najvjerojatnije radi o dobro prikrivenom ubojstvu i to je bitno!!!

VL
RA
ravko1952
14:41 17.04.2015.

Pazi sad. U to doba je ministar policije bio TOMISLAV KARAMARKO. Čudi me što to niste stavili u naslov jer ta činjenica je jedini razlog ove trakavice oko banalnog slučaja.

VL
DU
Deleted user
04:14 18.04.2015.

vise nego cudna je cinjenica sto je grupa turista sa kojima se druzila SUTRADAN napustila Hrvatsku,cak ih nitko nije nista pitao mjesecima...to je istraga ? usput,u to vrijeme u Sidneyu je poginula mlada australka nakon pada sa litice visine oko 10 m,i to trijezna...a godinu dana prije nje engleskinja na istom mjestu

VL
JF
jump.forfun.9
14:03 17.04.2015.

Ti policajci nisu ništa krivi , i bili su pod istragom zbog idiotskih senzacionalističkih naslova novinara, ljudima ste skoro upropastili život. što se Ausstralskih turista, nema gorih od njih . pretprošle gd jedna australka skače po policijskom vozilu ,policajci je strpaju u kola i voze u postaju. međutim ona plače , ovi se sažale na nju pa ju puste. nakon toga ona prijavljuje da su je pipali , dečki suspendirani. ustanovi se da koza laže jer im se eto htijela osvetiti i nikom ništa . toliko o australskim turistima.

VL
DE
dejorgivanroka
11:57 17.04.2015.

ZNA SE dobro tko je bio ministar policije u to vrijeme ZNA SE.......Rvacka policija nemože otkriti odkud soda u sodi bikarboni a kamoli što složenije od toga. ......Treba istražiti da li policajci koji su radili istragu imaju original ili kopirane HDZ-diplome! ............

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
15:18 18.04.2015.

U klubu prije nestanka Britt je pitala: Gdje su oni nevino viteški Hrvati?

VL
MS
media-select
18:46 18.04.2015.

A što je sa ona dva sumnjiva policajca? Piše da su pokušali otmicu više puta u nekoliko dana. Zar nikome ne pada na pamet da su možda upravo oni oteli Britt i onda je silovali i bacili s litice? Vidimdim da taj važan podatak svima promiče.

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
10:28 17.04.2015.

Evo navala hrvatskih vrhunskih forenzicara,dusobriznika,moralista,teoreticara zavjere i sl.Sto je ovdi vazno njeno eventualno ponasanje,nek roditelji plate misu zadusnicu ili razgovaraju sa svecenikom,ovi teoreticari zavjere neka i dalje love mice male zelene.Ovdi se najvjerojatnije radi o dobro prikrivenom ubojstvu i to je bitno!!!

VL
MA
marioraos
14:43 17.04.2015.

Nevjerovatno traljavo vođeno. Onima koje smeta da se neki roditelji brinu i zamjeraju policiji , neka se sjete slučaja one nesretne djevojke iz Trilja, ili već od kud, gdje su sestra nesretnice i obitelj najzaslužniji za uhićenje Paravinje... I tadatada nikoga nisu smetali natpisi... Stavite se u položaj nesretnih roditelja, netko je ipak ubio jednu mladu djevojku... i to nije optužba grada ili građana, no da se moglo više učiniti, između redova čitamo, sigurno jeste...

VL
DU
Deleted user
14:57 17.04.2015.

da se radilo o hrvatici u australiji novine ne bi ni objavile, njeni roditelji bi I dan danas cekali vizu a ako bi je I dobili deportirali bi ih isti dan ako bi srali po australiji I njihovoj policiji ko sto ovi seru po hrvatskoj

VL
WH
Whiskers
22:16 20.08.2015.

vecina komentara je uzasna, sram vas moze biti. nije bitno da li je cura bila intoksicirana bitno je da je zavrsila mrtva u nasoj zemlji. kada se treba naplatiti parking, pice ili veceru onda smo svjetski, posebno u dubrovniku. ali, kada se treba kompetentno obaviti istraga onda je druga prica. u svim normalnim zemljama trebalo bi 24 sata da se pregledaju videonadzorne trake, skuzi s kim je cura otisla, pronade tamni ven (koliko ih uopce moze biti u dubrovniku ili u hrvatskoj?) i uzmu uzorci za eventualnu analizu. To sto se "nalila ko stoka" nije nikakav razlog za braniti nasu inkompetentnu policiju (u najmanju ruku inkompetentnu- posto volim svoju zemlju odbijam priznati da je eventualni cover up).

VL
DU
Deleted user
22:39 17.04.2015.

Stelarij...jel ti to nekaj konkretno znas ili bljezgaris do besvjesti????? napisal si tu vise gluposti nego svi mi zajedno...daj udahni malo zraka

VL
MR
mrki69tua
09:20 17.04.2015.

Sigurno su ovi australci kulturni kad se napiju pa ih policija bez razloga privodi hehe. Nema veće stoke od australaca pod alkoholom, zabranio bi im ulazak u RH.

VL
Avatar Stelarij
Stelarij
14:25 17.04.2015.

Kao prvo, ovdje na slici cura ne izgleda nimalo pijana već sasvim pristojna i dobro raspoložena! Sigruno se nije "survala sa stijena" jer tijelo bi u tom slučaju brzo isplivalo, --- da ne govorimo o tome da bi ostao i nekakav fizički trag eventualno krvi na stijeni izvan vode (o koju se tijelo dobilo pri padu) ili komada odjeće ili obuće u moru ili na obali u blizini pada. Ovako, pronaći tijelo -- bez udova -- na dnu mora! Hm, ako ovo nije pomno pospremljeno tijelo mafijaškog tipa (a može i policijskog -- ipak oni najbolje znaju krimi metode) onda ne zna što jest!

VL
SL
stalno lazu
11:22 17.04.2015.

Sjećam se jednom devedeset sedme u jednom disketu neki tip onako zapne za mene i ljudski se ispriča kažem ma sve ok a frajer truba ko avion. Kaže on meni ovdje piva jaka. Jača nego kod nas otkud je rekoko sad se ne mogu sjetit. Naše pive popijes pet komada izgubiš pamet. Moja procjena je da bi zapravo izbacivači trebali snimat one najpijanije.

VL
TO
toxictwin
21:58 17.04.2015.

Cura se nalila ko stoka i išla se poj...ti sa kolegom (koji je pobjegao slijedeći dan), inače je bila slijepa ko šišmiš mislim +-4 ili +-5 spotakla se i pala sa stijene a tamo je jako strmo i visoko. Inačee ta posta je vrlo popularni jebodr.m. Dakle: pijanka, slab vid i krive procjene, pad i bijeg "prijatelja".

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.