Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traume u kampu

U kampu u Meksiku banda satima tukla i silovala djevojke

nasilje
VL FOTO
15.07.2012.
u 10:31

U kampu je bilo oko 90 mladih, a žrtve su pripadnice crkvene grupe. Policija navodno zna kako napadači izgledaju, prema opisu svjedoka

Umjesto s lijepim uspomenama, sedam mladih djevojaka iz ljetnog kampa u Meksiku odlazi s teškim traumama nakon što su ih u divljačkom pohodu u petak više sati silovali i tukli članovi bande, piše Reuters.

Skupina divljaka, njih 12, u kamp za mlade nedaleko Mexico Cityja stigla su u petak, a njihov je krvoločni napad trajao nekoliko sati. Bili su naoružani, a djevojke su najprije tukli, potom zlostavljali i na poslijetku opljačkali.

U kampu je bilo oko 90 mladih, a žrtve su pripadnice crkvene grupe.

Policija navodno zna kako napadači izgledaju, prema opisu svjedoka. No, prema nedavnom istraživanju Amnesty Internationala, u Meksiku se riješi tek jedno od 21 silovanja. 

Komentara 10

TO
Toni50
11:13 15.07.2012.

Skupina divljaka, njih 12, u kamp za mlade nedaleko Mexico Cityja stigla su u petak, a njihov je krvoločni napad trajao nekoliko sati. Bili su naoružani. Nikada za vrijeme rata ovakav slučaj se nije dogodio da se je ovako opisivao "divljaci i krvoločni napad trajao " obično bi naslov bio samo "seljotep". Ništa divljak netko ili krvolok ako ima sex sa dijevojkama....

DU
Deleted user
11:29 15.07.2012.

@toni50: boze moj koja si ti budala: Djevojke su brutalno silovane a ti pises ovakve bljuvotine!!! I kaj rat ima sa time? I kaj si uopce time htio reci?

BI
BE, INVENT, DO IT
12:44 15.07.2012.

ma krivo ! one su bile na praksi po mršićevom modelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije