Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazan poljska

U Jasenovcu prvi susret Kosor i Josipovića nakon polemike o BiH

josipović
PIXSELL
Autori: Nikola Sever Šeni, Sandra Veljković
17.04.2010.
u 13:04

Oblak vulkanske prašine prizemljio je i predsjednički zrakoplov - budući da je zračni promet u cijeloj Europi paraliziran, danas ujutro odlučeno je da predsjednik Josipović sutra ipak neće nazočiti sprovodu u Krakovu.

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović sutra ipak neće ići u Poljsku na pogreb poginulog poljskog predsjednika Lecha Kaczynskog, nego će nazočiti komemoraciji u Jasenovcu.

Oblak vulkanske prašine prizemljio je i predsjednički zrakoplov - budući da je zračni promet u cijeloj Europi paraliziran, danas ujutro odlučeno je da predsjednik Josipović sutra ipak neće nazočiti sprovodu u Krakovu.

Iako se špekuliralo da bi pogreb mogao biti odgođen jer zrakoplovi mnogih svjetskih uglednika ne smiju letjeti, obitelj Lecha Kaczynskog je odbila takvu mogućnost, inzistirajući da se sprovod održi kako je planirano.

U Jasenovac stiže i premijerka Jadranka Kosor
U Jasenovcu se sutra očekuje i dolazak premijerke Jadranke Kosor sa suradnicima. Bit će to, po svemu sudeći, prvi susret šefice Banskih dvora i šefa Pantovčaka nakon bespoštedne prepirke vezene uz govor predsjednika Josipovića u parlamentu BiH.

>>Josipović: Vlada se boji zaokreta, ali pogrešna se politika mora mijenjati

>>HDZ: Predsjednik Josipović prekršio je Ustav

Izvori bliski premijerki nagađaju da se Kosor zasigurno neće upuštati u bilo kakve daljnje komentare Josipovićeva govora iz poštovanja prema žrtvama.

Uime Sisačko-moslavačke županije u Jasenovac će sutra stići županica Marina Lovrić Merzel koja je, da je Josipović uspio otići u Poljsku na ispraćaj stradalog državnog vrha, trebala biti njegova osobna izaslanica.

Komentara 212

OB
-obrisani-
15:38 17.04.2010.

TITO je PODREP

OB
-obrisani-
15:07 17.04.2010.

ma..vidis´, ja samo treniram Demokraciju,..a udbasí to neshvacáju...pa brisu Sve...(a i @dmin, cvika za svoje radno misto..)

OB
-obrisani-
14:40 17.04.2010.

najbolje je i Josipovicú nabaviti traktor.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije