Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGRADNJA I DALJE TRAJE
Povratak na članak

U BiH niknuo prvi arapski grad, a ljeti je ulaz domaćem stanovništvu zabranjen

"Vlasnici kuća su Arapi, i oni ne žele da se miješaju s lokalnim stanovništvom. Oni imaju svoje običaje kada je riječ o oblačenju, ponašanju, obavljanju molitvi itd. i ne žele da ih u tome netko ometa ili ih čudno promatra"

Komentari 56

Avatar lvan12
lvan12
20:41 21.10.2016.

Otkupiti okolno zemljište i napraviti tamo farmu svinja...

VL
DU
Deleted user
20:02 21.10.2016.

Bosna si od '92 uvozi arape koji se neželje intergirati u bosansko društvo, nego nameću svoju kulturu.

VL
SP
spremni0
19:45 21.10.2016.

Teroristička baza...

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:06 21.10.2016.

To je ta Europa budućnosti kakvu nude Soros, Merkel, Plenković, Tusk, Juncker i slična kamarila. Smatraš li ovo uzurpacijom i bilo kakvom vrstom opasnosti, već će se naći neki Soros, Plenković, Tusk, Juncker, Merkel ili neki sličan klaun koji će te proglasiti "nacionalistom" a po potrebi i "fašistom" jer si ti "protiv europskih vrijednosti" a oni ih baštine. Inače, svi ti Plenkovići, Sorosi, Tuskovi, Junckeri i slični protive se Donaldu Trumpu, jer da navodno Trump "ne postupa dobro prema ženama". Zato bio se valjda trebalo ugledati na "europske vrijednosti" i slušati Sorosa, Obame, Clintonove i ostale vjerne suradnike i pijune Saudijske Arabije, jer žene vam se nigdje ne poštuje kao u Saudijskoj Arabiji he he

VL
MO
modrulj
20:43 21.10.2016.

Kako sad to? Pa policija po zakonu valjda ima pravo pristupa javnim povrsinama. Ili je pametna bosanska vlast omogucila Arapima i da kupe javne povrsine?

VL
Avatar ^orlando^
^orlando^
21:06 21.10.2016.

To može samo u Bosni; da svojim građanima zabrani ulaz u grad od nekih tamo Arapa koji imaju veća prava od domaćeg stanovništva.

VL
AN
anticenzura
20:49 21.10.2016.

Pa Alija Izetbegovic je izmislio Islamsku drzavu. Taj termin ne postoji u Islamskom svijetu. Oni imaju Kalifat i monarhiju i zna se koji narodi i koje familije pripadaju tom poredku. Nisu svi Arapi muslimani, Arapa ima i krscana i Zidova i drugih naroda. On je poistovjetio drzavu s muslimanima, iako on nema veze s tim svijetom i s tom kulturom i zato je i izmislio taj termin, zato sto zna da ga jedan Bashar al Assad na primjer, direktni discendent Profete Muhameda nikada nece priznati za muslimana zato sto je navrnjen i koloniziran i nije mu tu maticna kultura. Zato oni njega i preziru, vidite da je Bakir rekao Dodiku da ce zavrsiti isto kao Sadam i Gaddafi, ako bude izazivao Ameriku i ne bude poslusan. I logicno je da se ti Arapi ne zele mjesati s njima, oni znaju da oni nista ne znaju i da ih njihovi politicari vuku za nos. Fucka se njima , oni mastaju da se tu nasle s vremenom i njih istjeraju iz zemlje. Ovi ljudi iz Bosne uopce ne znaju sta im taj Bakir sprema.

VL
Avatar naroz
naroz
20:40 21.10.2016.

A fino su Srbi govorili 90tuh godina sta ce biti u Bosni ako se formira muslimanska drzava, e evo dosla cica na kolica I bice I jos gore, sada uzivajte

VL
CR
crocro
20:52 21.10.2016.

Jednostavno nije za povjerovati što nam se to događa u susjedstvu. Sve ovo je uzelo previše maha i izmaklo svakom nadzoru u srcu Europe. Jabuka se počinje kvariti upravo u svojem središtu a od tuda kreće prema periferiji. Očito je da se nečiji planovi itekako ostvaruju uz nečiju svesrdnu pomoć. Što nam se to počelo događati, Europa je izgubila svoj identitet i svoje vrijednosti i svoju bajkovitu prepoznatljivost. Neće proći dogo vremena kada će i Europljani morati migrirati u neke druge kutke kugle zemaljske. Ako uopće bude gdje.

VL
GU
gunđo
20:24 21.10.2016.

Što se onda isčuđujemo Dodiku šte ne želi da ima posla sa takvom BiH. Vrijeme je da naša diplomacija poduzme korake kod međunarodnih čimbenika da se organizira međunarona konferencija o preustroju BiH kako bi se zaštitili Hrvati kroz osnivanje trećegećeg entiteta ili stvaranjem kantona slično kao u Švicarskoj.U protivnom svakim danom BiH će postajati novo žarište novih međunacionalnih sukoba.

VL
ST
strsljen2013
21:34 21.10.2016.

Ljeti zabranjeno ali zimi dobrodošli lopatati snijeg.

VL
Avatar fuzzy
fuzzy
21:10 21.10.2016.

Autorica članka bi morala znati da nikakav "bosanski"(?!?) jezik nikada nije postojao niti postoji. Isto vrijedi i za "hercegovački" ili "bosansko-hercegovački" jezik. U suprotnom, neka nam objasni tko i kako prevodi s tzv. "bosanskog" na hercegovački jezik.

VL
BU
buck
20:49 21.10.2016.

Sad ako klintonka dobije izbore i mi bi mogli doc na red zasto mislis da je slavonija ispraznjena a arapi su najveci klintonovi donatori $$$

VL
VI
virkom
23:18 21.10.2016.

Sada me popljujte, čudite se, ma šta ja znam... Srbi i Hrvati su Kršćani i kao takvi MORAJU zakopati ratne sjekire za dobrobit novih naraštaja. Moraju se ujediniti jer je cijelo Kršćanstvo alarmantno ugroženo srednjovjekovnim divljacima sa istoka. Kroz unutrašnje svađe koje traju godinama, čak stoljećima, Kršćani su razjedinjeni, oslabljeni, crkva je postala prljava, leglo predofila i korupcije, demokratski sistemi u zapadnom svijetu uništavaju svojim slobodama sami sebe. Ukratko, zapad je laka meta istoku i ako se ne trgnemo naše će kćeri postati građani 2. reda. Bojim se za budućnost naše djece...

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
20:01 21.10.2016.

pocelo je pocelo jedva ceksm da krene.putovnica i pravac los angelos ili moskau

VL
Avatar dobry
dobry
21:56 21.10.2016.

Pametni Bosanci-i Vučko! Oni uvoze arape pune novaca i grade kojekakve Beograde na vodi, a nama će Merkelica utrpati nekoliko desetaka tisuća nesretnika iz Sirije, Afganistana, Iraka..., bez lipe u džepu za koje ćemo mi morati izdvajati novce i skrbiti ih.

VL
DU
Deleted user
22:02 21.10.2016.

I onda neki kažu da Dodik nije u pravu kada se hoće odcijepiti.Pa svi pokazatelji su da su to toliko različite kulture da ni sami arapi ne žele imati posla sa ostalima.znači svatko sebi svoju državu jer imamo tri konstitutivna naroda koji u zajednici teško mogu živjeti zbog različitosti i trauma u nedavno proživljenom ratu.Zar to nije najpoštenije?

VL
GO
gooniegoogoo
21:46 21.10.2016.

dobrodošli u muslimansku toleranciju, uvažavanje i suživot

VL
UN
Undertaker
20:29 21.10.2016.

Nakon Osmanlija stize tiha okupaccija Bosne. Nadam se da to Bakiru nece proci. Hrvati u RH i u BiH se moraju sto bolje povezati i cuvati svoje interese, a slusati bjelosvjetske hohstaplere.

VL
SD
sdpesticid
23:33 21.10.2016.

na starom kontinentu, osim ratova nacija, mogući su i religijski, vrlo mogući i neće proći dugo dok negdje ne pukne.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.