Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za ratni zločin

Tužiteljstvo BiH obustavilo istragu protiv Božidara Vučurevića

bozidar vucurevic
Screenshot Youtube
19.05.2013.
u 08:44

Istraga je navodno obustavljena zbog nedostatka dokaza. Božidar Vučurević izjavio je da se Tužiteljstvu BiH u Sarajevu odazvao bez ikakve bojazni.

Tužiteljstvo BiH obustavilo je istragu protiv bivšeg gradonačelnika Trebinje Božidara Vučurevića koji je bio osumnjičen za zločine pritiv čovječnosti u dijelu koji se odnosi na progon Bošnjaka od 1992. do 1995. godine u Trebinju, javlja Trebinje Danas.

Istraga je navodno obustavljena zbog nedostatka dokaza. Božidar Vučurević izjavio je da se Tužiteljstvu BiH u Sarajevu odazvao bez ikakve bojazni.

- S obzirom da je Trebinje jedini grad u BiH gdje nije bilo međunacionalnih sukoba, a ja sam to imao i dokumentirano. Tužiteljstvo je 9. svibnja zasjedalo po tom pitanju i uvidom u dokumentaciju utvrdilo da je zbilja isitna sve ono što sam pričao tako da je donijelo naredbu o obustavi istrage protiv mene - komentirao je Božidar Vučurević.

>>Radovan Karadžić traži neometan prolaz ratnog zločinca kroz RH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije