Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhitili petoricu

Turske vlasti spriječile veliki teroristički napad u Istanbulu

specijalna policija u Turskoj
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
15.11.2015.
u 20:40

Napad se trebao dogoditi istoga dana kad su teroristi napali Pariz

Turske vlasti kazale su da su spriječile veliki teroristički napad u Istanbulu koji se trebao dogoditi istoga dana kada su teroristi napali Pariz, javlja AFP koji se poziva na visokog dužnosnika koji je htio ostati anoniman.

Turska policija u petak je uhitila petoricu ljudi u Istanbulu, kazao je izvor za AFP, prenosi Yahoo News. Među njima je i osumnjičenik blizak ISIL-ovom ''Jihadi Johnu'', za kojeg SAD vjeruje da je vjerojatno likvidiran dronom u Siriji.

- Vjerujemo da su planirali napad na Istanbul na isti dan kao i napade u Parizu - rekao je dužnosnik koji je htio ostati anoniman za AFP. Dodao je da inicijalna istraga pokazuje da su osujetili veliki napad. 

>> Hollande želi produljiti izvanredno stanje na tri mjeseca 

>> Pariz je meta jer je simbol zapadne civilizacije

Komentara 6

MI
mirr
21:24 15.11.2015.

turci su uspjeli uci u mentalni sklop muslimana

ZZ
zz
05:57 16.11.2015.

Samo vuk moze uloviti vuka ...to ce reci da su Turci obucili moge teroriste i da znaju gdje ih pronaci ...

KI
Kissinger
13:31 16.11.2015.

gledam rasulo ISILA nasjeverozapadu Sirije.hoćeli im turska pružit utočište ili ih isporučiti SAA.lijepo je vidjeti narod koji je dočekao SAA.dali se odmah na posao,krče i uređuju kuće (ugrađuju vrata i stakla),što reći odahnuli od terorističkih skupina reče jedna starina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije