Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija u siriji
Povratak na članak

Turska spremna za kopneni udar na džihadiste


Turski vojnici čuvali su mauzolej Sulejmana Šaha, 30 km unutar Sirije

Komentari 48

GV
golub Vaso
21:33 30.09.2014.

Turska? Ona ista turska koja naoružava i liječi pripadnike ISIL-a i preko koje ide popuna ljudstva iz cijelog svijeta??? Tko je tursku ovlastio za agresiju na siriju?

VL
DU
Deleted user
22:49 30.09.2014.

Jel ima gdje da se ja prijavim u borbu protiv džihadista?Nebi tu bilo grižnje savjesti,uživao bi u tamanjenju gamadi ako bi prilike dopustile!

VL
DV
david.vizental
00:44 01.10.2014.

na youtube-u imate kampove u Turskoj gdje se obučavaju ovi ISIS divljaci, za to ne treba biti obaviještavac ali čemu to koristi kad u Europi a pogotovo u Hrvatskoj imate toliko zatupljeni narod da je i turska sapunica za njih edukativni dokumentarac

VL
Avatar commentator
commentator
22:00 30.09.2014.

. ovi "udari na đihadiste" unutar Sirije mi smrde, malo malo pa će netko pripucati na svoje i optužiti sirijsku vojsku i onda okrenuti cijevi od đihadista na sirijsku vojsku.

VL
MM
mojski.moja
22:32 30.09.2014.

najveci gubitnici smo mi u zapadu, i oni tamo koji su "na nicijoj strani" krsani sirije, i kurdi, od njih prave pione, koji igraju kako zapad zeli, ali nije lako njima,ne valjaju kada se priblize asadu, ne valja kada govoree da su im oduzeta zeljista od izraela, ne valjaju ni kurdi jer ih amerika stavlja pod "teroristicku organizaciju" kada im zatreba, a kada ih naoruzavaju to rade zbog toga sto im obecaju vlast..a znate li da i ovaj autor ovog clanka ne zna skime ce!? on ne zna dali da se stavlja uz asada basara ili uz ameriku, jer zna da i jedni i drugi su pod rukama cionista i cionistickog rezima izraela..vjerujte mi ovo je i nasa sudbina kao deo europe, a u europi pocinje polako ono sto je odavno zapocelo u arapske drzave..kod nas jos nije dosao trenutak da se zabuktava i nasaje haos ..taj haos ce poceti ali kad to jos ne znam,to rade zbog interesa materijalnih i zbog zelje da sire nevjerstvo

VL
DV
david.vizental
00:58 01.10.2014.

Hasane vidi se da razumiješ globalnu situaciju ali moraš pisati u rukavicama radi prokletih gazdi ali i rečenica tri muhe jednim udarcem apsolutno govori o poznavanju tematike...baš bi volio vidjeti anketu iz HR-a o tome među toliko zatupljenim pučanstvom koje misli da su turske sapunice ni manje a ni više dokumentarci

VL
Avatar Viking1
Viking1
07:56 01.10.2014.

Sadamovi generali vode pobunu vec 10 godina , krenimo redom Ulaskom SAD- u Irak i porazom Sadama, SAD radi stratesku gresku sto zabranjuje clanovima stranke Bath zaposljavanje u drzavnim sluzbama i isplatu zaostalih placa, radilo se o 400.000 Sadamovih vojnikaika koji su ostali na ulici tu dobivaju pobunu u Fallujahu ( Faluđa) i pobuna se siri na Basru , Ameri guse pobunu sve posud osim u predgađima Fallujaha( Faluđe) nararavno radi se o sunitskim uporistima. Potom druga strateska greska Ameri se prebrzo povlace ,a na vlasti ostavljaju al-Malikija koji vrsi stalno represiju na sunite i dobivamo pobunu sunita odnosno dobivamo ovo sto imamo danas u Iraku , najveci krivac je po meni a-Maliki i njegova represija na sunite kao i SAD sto nisu dopustili clanovima stranke Bath zaposljenje zapovjednici ISIL-a i vode pobune su isti kao kad i ameri usli u Irak Sadamovi generali a sto se tice ovih dzihadista iz cijelog svijeta oni se nalaze u internacional brigadama i sluze im za topovsko meso naravno da su oni trenutno udarne jedinice , pa dosli tamo da se bore za islam i da poginu isprani im mozgovi o raju itd kako to vec ide sa tim radikalima od svih njih jedino je jedan Cecen napredovao do glavnog zapovjednistava bio ministra rata ,ali ga Kurdi roknuli na brani kod Mosula ostalo sve Sadamovi generali sad zamislite Lojizima tipicnog radikalnog islamistu koji odlazi tamo, IQ 65 , neobrazovan , ispran mozak ,asocijalana tip koji dode tamo veci je kozojeb od kozojeba tamo , dat ce mu pusku i salju ga u prve redove ako nekog ukoka dobro je ,ako pogine nitko ga nece zaliti , ti internacional dzihadisti im topovsko meso

VL
JM
jakov_matej
22:42 30.09.2014.

Papa malo kasno reagira, kršćane u Siriji ubijaju zadnje dvije godine, tada, od Amerike i "Prijatelja Sirije" podržavana tzv FSA je razarala kršćanske spomenike, gradove, protjerivala i klala, ali su tada to bili dobri momci koji su se borili protiv Assada, ali više nisu, malo su se uzjogunili

VL
PL
plotto
23:25 30.09.2014.

Po najnovijem scenariju iz Washingtona,Turci su dobili ulogu kao tobožnje sile koja će se suprostaviti ISIL-u u Siriji ,a zapravo je njihov zadani cilj rušenje legalne vlade Bashar Assada,za kojeg Obmana i cionisti kažu da je izgubio legitimitet jer nije htio predate vlast i svoje građane na pladnju da ih pokolju cionistički saveznici iz ISIL-a.

VL
VL
????
22:22 30.09.2014.

Papi bi bilo najbolje da se ugleda na svog prethodnika Urbana i pozove na oslobađanje Svete Zemlje. J...š Amerikance, Engleze, Ruse, Turke, Židove i Arape.

VL
Avatar spira
spira
09:02 01.10.2014.

Sirijski Ministar spoljnih poslova Walid Mualem kaže da je on siguran da planovi neće biti efektni ako nema koordinacije sa akcijama na terenu, ili ako uopšte nema vojnih operacija na terenu. “SAD se ruga celom svetu kada kaže da će koordinisati svoje akcije sa umerenom sirijskom opozicijom, ali ne i sa sirijskom Vladom. O kojoj umerenoj opoziciji oni pričaju? Ta umerena opozicija ubija Sirijce isto kao i Al Nusra i ISIS. Amerikanci kažu da žele da završe sa ISIS-om, kao što su završili sa Al Kaidom u Avganistanu. Ali pitanje je da li je Al Kaida zaista uništena. Deset godina nakon SAD-ovog i NATO-ovog mešanja u situaciju u Avganistanu Al Kaida je raširila svoj uticaj, pojačala akcije i počela sa još nasilnijim metodama. Mualem je dodao da postoje sumnje da SAD i saveznici imaju interesovanja u borbi protiv terorizma kako tvrde : ”Ako su namere da se napadne ISIS i Al Nusra u Iraku i Siriji zaista iskrene, mi ih pozdravljamo. Ali želim da kažem da mi u to sumnjamo – nismo zabrinuti, ali sumnjamo u iskrenost SAD-a, Izraela, Turske i Saudijske Arabije, koji su napravili savez. Da je SAD ozbiljno zainteresovan u borbu protiv ISIS-a i drugih terorističkih organizacija, napravila bi se međunarodna organizacija pod okriljem UN-a u kojoj bi sve zemlje učestvovale. Zašto je Rusija izbačena iz saveza? Zašto je Iran izbačen, kao i sama Sirija? Teroristi ne koriste padobrane za ulazak na sirijsku teritoriju. Oni ulaze preko granica susednih zemalja, čije Vlade to dozvoljavaju (da li je slučajnost što baš te zemlje napadaju ISIS sada? ). SAD i te zemlje saveznici moraju prvo da smesta prestanu sa podržavanjem terorističkih formacija, finansiranjem, naoružavanjem, spremanjem i ilegalnim ubacivanjem terorista na teritoriju Sirije.” Mualem je zaključio da lično nije siguran da SAD i druge zemlje interesuje politička stabilizacija unutrašnjeg sukoba u Sirije.

VL
GV
golub Vaso
20:07 01.10.2014.

Po najnovijim vijestima turska ni ne misli ulaziti na područje pod kontrolom ISIL-a, nego želi neke tampon zone gdje su fantomski 'umjereni pobunjenici', dakle u planu je napad na one koji se jedini bore protiv džihadista - sirijska arapska vojska.

VL
NO
novalastavica
22:52 01.10.2014.

Lazan naslov. Turska je spremna za napad na siriske Kurde i nastavak suradnje sa dzihadistima.

VL
ZA
zahira45
12:46 02.10.2014.

Ne vjeruj Turčinu ni kad darove nosi.

VL
Avatar salaso
salaso
11:43 02.10.2014.

Izmedju turske vojske i isila su kurdi, najljući turski neprijatelji...s druge strane isil napada sve ono što i Turci...a pustili su dva autobusa turaka u zamjenu za..?

VL
ZL
zlako
11:00 01.10.2014.

Ovaj rat je složio Asad uz pomoč Putinovog KGB a.Narod je tražio slobodu a KGB je Zaštitio Asadove fašiste i ponudio totalni kaos.Samo idioti ne vide da iza svega stoji KGB kao i u Ukraini.

VL
ZL
zlako
11:06 01.10.2014.

Tko je Rusiju ovlastio za agresiju na Ukrajnu?

VL
Avatar Proleter
Proleter
21:42 30.09.2014.

A isil, naravno, neće krenuti u nikakve osvetničke akcije prema Turskoj jer mu veliki brat to neće odobriti.

VL
MX
Mister X
11:20 02.10.2014.

Velika briga i ljubav demokrata i NATO saveza prema Assadu navališe svi da ga oslobađaju blago njemu. Samo mutavi Putin ništa nikoga da oslobodi samo se povukao kao p.... Niti svoje separireane Ruse niti da se zaleti da oslobađa Libijuiju Afganistan i Irak od terora svojim raketama i zarakoplovima . Totaln me razočarao ne ponaša se nimalo demokratski u borbi protiv terfitorijalista !!!

VL
Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
12:17 02.10.2014.

Najveći gubitnici po tko zna koji put opet će biti Kurdi. Taj narod ugnjetavn je od svih i uvijek je žrtva velikih sila. Opet će biti iskorišteni kao topovsko meso a svoju državu neće dobiti, na žalost... A što seo se tiče ISIL-a, a oni su kao i Al Quaida CIA-in proizvod.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.