Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje najboljima

Turistička nagrada za životno djelo uručena Maji Stanić

turisti
Nel Pavletić/Pixsell
15.07.2011.
u 13:40

Godišnje turističke nagrade za 2010. osvojili Katica Hauptfeld, Fakultet za menadžment u turizmu te Muzej krapinskih neandertalaca

Maja Stanić, dugogodišnja turistička radnica priznata i u inozemstvu, zaslužna za postavljanje temelja Udruge hrvatskih putničkih agencija i autorica u svijetu prve internetske baze s receptivnom ponudom svih agencija u zemlji, dobitnica je Hrvatske turističke nagrade za životno djelo. Godišnju turističku nagradu Anton Štifanić, za svoje vizije u turizmu, upornost u njihovu provođenju i sposobnost da svoje vizije neumorno usklađuje s promjenjivim turističkim trendovima, dobila je Katica Hauptfeld, direktorica opatijske agencije Katarina Line. U kategoriji tvrtki godišnju nagradu za doprinose turizmu u 2010. dobili su Fakultet za menadžment u turizmu Opatija, rasadnik kadrova od kojih barem četvrtina danas zauzima vodeća mjesta u hrvatskom turizmu, te Muzej krapinskih neandertalaca, koji u nas jedinstvenim konceptom uspijeva godišnje privući više od 160.000 posjetitelja. Nagrade su im jučer uručili ministar turizma i direktor HTZ-a.

– Rezultate i uspjehe u turizmu čine ljudi, a današnji su dobitnici među onima kojima moramo posebno zahvaliti – kazao je na svečanoj dodjeli nagrada ministar turizma Damir Bajs.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije