Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Tuđman: Hrvatska nema snage za još jednog Mesića

Prema njegovu mišljenju, Hrvatska je odbcila svoj identitet i pristajanjem na arbitražu u slučaju graničnog spora sa Slovenijom dozvolila da Europa o nama sudi dvostrukim kriterijima.

Komentari 393

NA
Naqshbandi
23:20 08.12.2009.

Godine 1997.6.listopada, grupa od 10 haških optuženika iz Bosne i Hercegovine, tkz. \"Viteška skupina\" \"dragovoljno\" je otišla u Haag. Na isporuci generala bio je.... (mislim Josipović)

VL
HR
HrvatskaHrvatima
00:00 09.12.2009.

ak su te zvali četnik nemoj reć da to nisi..ono..TROK TROK TROK TRAAKTORIJADA!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
00:46 09.12.2009.

Azriele, nisi u pravu! Pročitaj Bilandžićevu knjigu \"Povijest izbliza\" i vidjet ćeš da je Tuđman ljudska ništica i teški pokvarenjak! (09.12.2009. u 00:40h Azriel je napisao/la: DŠ Franjo Tuđman se ne može opisati u par riječi. Napravio je gluposti, aliali ne iz zloće ili pokvarenosti. To je jedna opširnija rasprava, i mislim da joj nije mjesto tu. No sažet ću to u par riječi. Franjo je također bio izuzetno pošten čovjek, i to mu je glavna mana, no pompoznost i želja za oponašanjem Tita, kao i želja da uđe u povijest kao najveći Hrvat su mu mane. Zbog tih mana često nije vidio tko je oko njega. Zato se zadržimo na Mireku, koji je po mnogo stvari superironiji Franceku..... )

VL
NI
nina64
08:18 09.12.2009.

Ako mislite da će Miroslav Tuđman biti novi predsjednik posjetite www.bozenakamenski.blog.hr Blog će biti aktivan i nakon izbora.

VL
OB
-obrisani-
12:42 09.12.2009.

.PROPATRIA...trcem s clanka na clanak. osjecam se kao muha. ona leti s g.ovna na g.ovno.....kaze jedan predsjednicki kandidat.... ..pogodi tko...??????

VL
Avatar Azriel
Azriel
00:40 09.12.2009.

DŠ Franjo Tuđman se ne može opisati u par riječi. Napravio je gluposti, ali ne iz zloće ili pokvarenosti. To je jedna opširnija rasprava, i mislim da joj nije mjesto tu. No sažet ću to u par riječi. Franjo je također bio izuzetno pošten čovjek, i to mu je glavna mana, no pompoznost i želja za oponašanjem Tita, kao i želja da uđe u povijest kao najveći Hrvat su mu mane. Zbog tih mana često nije vidio tko je oko njega. Zato se zadržimo na Mireku, koji je po mnogo stvari superironiji Franceku.....

VL
DU
Deleted user
00:41 09.12.2009.

Janez,pa ja sam tvoj andjeo cuvar na ovom forumu,sta bi ti bez mene,pa rastrgali bi te Hrvatine,dajem ti sav moguc prostor,dapace molim forumase da te ne smetaju u monologu...

VL
Avatar Azriel
Azriel
00:42 09.12.2009.

tja jednu riječ sam pogrešno napisao, al pametni će shvatiti, vidim da su već i shvatili.....

VL
OB
-obrisani-
00:42 09.12.2009.

Ha, ha, Olujko ovdašnje komentatore zove poštovanima!? Iako se radi, čast iznimkama, o polupismenoj bagri, zloglasnim provokatorima, nečasnim kreaturama bez svoga \"ja\", sramotnim propalicama koji neistomišljenike nazivaju četnicima, ljubiteljima ratnih zločinaca, Jugoslavenima, psuju im majku, prijete ubojstvom. Smetaju im načitaniani komentatori koji ogoljuju njihovu površnost i robovanje lažnim idolima koji su zapravo šaka jaka! Ja nikada ne počinjem prvi. Uvijek komentiram tekst, a onda se javljaju braniči generalissimusa i staljinista. Jasno, ne ću ostati dužan tim bijednicima, bukačima i otpadnicima koji se hvale da su vrsni demokrati, a zapravo su autokrati koji bi vješali neistomišljenike. Takav je i Olujko koji nije znao ni da se kardinal Stepinac borio u srpskoj vojsci, da je prijateljevao sa srbijanskim kraljem, da je generalissimusov najbolji ratni drug bio Sloba Milošević i njegov prekodrinski izaslanik Radovan Karadžić Tri druga uboga... P. S. Karadžić kojega polupismeni Olujko potpisuje kao \"Karadjic\"! (09.12.2009. u 00:04h Oluj@_95 je napisao/la: Postovane gopodje i gospodo komentatori, ne opterecujte se jugo psihopatom pobjeguljom DS. On je potpuno izgubljen od trenutka kad su mu cetnikusu Biljanu Plavsic ( onu koja se ljubila sa Arkanom nad mrtvim tijelima civila u Bijeljini), a koju on izuzetno cijeni i velica, zatvorili i osudili zbog ratnog zlocina, zato ce i glasovati za njezin pandan u Hrvatskoj Vesnu Pusic. Taj nazovi covjek se uvijek svadi sa svima, a kada izgubi argumente, a to je uvijek jer ih u stvari nema pocinje sa uvredama i to prema SVIM komentatorima koji imaju drugacije misljenje od njegovog. To jasno pokazuje njegovu vrlo nisku kapacitiranost zdravog rasudjivanje sto nastoji kompenzirati komuniciranjem na neprihvatljiv i bezobrazan nacin i na takav nacin skriti svoju infantilnost i podredjenost. To je jos jedan dokaz manjka osnovne inteligencije koji uzrokuje patolosko psihopatske promejne, pojacane bezanijom pa zbog toga mrzi sve oko sebe, a najvise demokratsku Hrvatsku i ljude koji su je stvarali, kriveci ih za slom bivse Juge u kojoj se osjecao \"pravi\" sto je i vidljivo iz svih njegovih postova. Spoznaja da je gubitnik samo pojacava to stanje prisutno u njemu koje opet pokusava kompenzirati uvredama.. i tako se \"nas\" DS vrti u krug kao nocni leptir oko svjetiljke, dok ne sprzi krila.)

VL
DU
Deleted user
00:43 09.12.2009.

DŠ...nocna sihta pocela stari? stampas kvotu?..samo ne pisi neke trilogije kao nekidan,dok te preskocim moram par puta silovati misa...

VL
MO
moriturite
23:49 08.12.2009.

re: DŠ - Pa i meni ste uputili sve moguće najgore epitete, a ja se nisam spustila na Vašu razinu i uzvratila istom mjerom. Samo kažem istinu na najljepši mogući način - niste ništa od onoga za što tvrdite da jeste i to uopće ne moram dokazivati jer se sve lijepo iščitava iz Vaših komentara. I to svi mogu lijepo vidjeti i pročitati. A ja se nadam da ste mlada osoba i da ćete imati dovoljno vremena naučiti se svemu onome za što tvrdite da jeste, prvenstveno toleranciji, kulturi poštovanja i dijaloga. Laku noć.

VL
OB
-obrisani-
23:49 08.12.2009.

DŠ Gdje je Vitez?

VL
OB
-obrisani-
00:01 09.12.2009.

EU@janez I djeca u vrtiću znaju gdje se vrti kapital i oko kojih ljudi...sjetimo se 1993 i tko je bio predsjednik Vlade,pogledajmo iste ljude koji okružuju Mesića danas,isti oni koji su sudjelovali u donošenju modela privatizacije..uostalom Mesić i Manolić bili su najveći zagovornici iste i prijetlili izbacivanjem iz HDZ-a sviih onih koji se protive takvom modelu...zaključak nije teško donijeti,tko je Hrvatsku rasprodao i tko vodi beskrupuloznu neoliberalnu ekonomiju.....

VL
OB
-obrisani-
00:01 09.12.2009.

Azriele, samo ti podrži Mireka! Nije on toliko loš...

VL
OB
-obrisani-
00:02 09.12.2009.

Uh, zaboravio sam da danas nisam čitao Politiku i Večernje novosti (Kurir ne pratim). Odoh nakratko na prekodrinske portale...

VL
Avatar Azriel
Azriel
00:03 09.12.2009.

DŠ ne da nije loš, nego je idealni predsjednički kandidat u ovoj situaciji. A to što nije simpatičan, jbg pa ne biramo modnog mačka!

VL
DU
Deleted user
00:17 09.12.2009.

+++Politika koju vodi naš politički vrh u zadnjih deset godina dovela je do toga da se političke odluke vezane za našu zemlju donose u Bruxellesu ili u Haagu+++premda se ne interesiram previse za predsjednicke izbore,jedini kandidat koji to jasno kaze a cini mi se i misli...ova izjava je 200% ok..

VL
OB
-obrisani-
00:18 09.12.2009.

ZAŠTO GLASAM ZA TUĐMANA! S kim god govorim o kandidatima a da je pravi patriota, skoro svako mi kaže slijedeće: Ja bih glasao za Tuđmana ali on nema šansi. Zbunjuje me koliko puno ljudi tako razmišlja. Skoro da vjerujem, da kad bi svi ti koji tako razmišljaju glasali za Tuđmana, da bi on itekako imao šansi. Zato definitivno sada odlučujem. JA GLASAM ZA TUĐMANA.

VL
DU
Deleted user
00:19 09.12.2009.

Janez,mani se corava posla,ionako nemas pravo glasa...

VL
NI
nina64
08:14 09.12.2009.

Admin gdje je problem, zašto me brišeš?

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 20 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.