Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogrešne riječi

Trudnica počinila samoubojstvo nakon muževa 'šaljivog' SMS-a

SMS
Reuters/PIXSELL
21.01.2013.
u 15:05

Ni ne sluteći da čini nešto loše, Filipinac se pokušao našaliti s trudnom suprugom pa joj je poslao poruku da je ostavlja

 

Da ljudskoj nesmotrenosti nema kraja, svjedoči slučaj nepromišljenog filipinskog supruga koji je, ne razmišljajući o mogućim posljedicama, trudnoj ženi poslao poruku da je ostavlja. Nesretna 21-godišnja Michelle Odebilas-Eclipse ozbiljno je shvatila njegove riječi te zbog njegova olakog shvaćanja stanja u kojem se našla počinila samoubojstvo. 

Emirates 24/7 javlja da je tijelo nesretne žene pronađeno u podrumu njezine kuće u Manilli prošlog tjedna, a policija je potvrdila da je Michelle netom prije samoubojstva mužu napisala kako je ''njegov bezbrižan stav prema očinstvu tjera u očaj''. Objavljeno je i da se tragično preminula trudnica iz provincije u glavni grad doselila prije nekoliko mjeseci kako bi radila kao služavka kod jedne obitelji u predgrađu.

>>Medicinska sestra ubila se zbog lažnog poziva za Kate Middleton

 

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
18:13 21.01.2013.

Svemir i ljudska glupost su beskonačni!!!

ŠU
šumaherr
18:04 21.01.2013.

Sad njezin stari treba liku prodat foru. Ej, neću te koknut - šala mala - bum.

Avatar Pajo Pakšu
Pajo Pakšu
19:57 21.01.2013.

Pa da ju je i ostavio, zar je to razlog da se ubije? Šteta je jedino u tome što je ubila i dijete, jer ona je ionak bila ludača koja bi nešto užasno napravila kad - tad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije