Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrag odnio šalu

Medicinska sestra ubila se zbog lažnog poziva za Kate Middleton

kate middleton
pixsell
07.12.2012.
u 17:15

Žena je počinila samoubojstvo nakon lažnog poziva koji je otvorio pitanje sigurnosti članova kraljevske obitelji u bolnici

Medicinska sestra Jacintha Saldanha koja se u bolnici kralja Edvarda VII. brinula o stanju trudne vojvotkinje Kate Middleton počinila je u petak ujutro samoubojstvo nakon lažnog poziva kojim su se dvojica australskih voditelja šalila na račun britanske kraljevske obitelji.

CNN javlja da su radijski voditelji Mel Grieg i  Michael Christian uspjeli dobiti odjel koji se brinuo o trudnoj Kate i s njenom medicinskom sestrom Jachintom razgovarati nekoliko minuta. Predstavivši se kao kraljica Elizabeta i princ Charles, australski komedijaši ispitivali su je o stanju ''snahe'' te potom zatražili da ih spoji s Kate. Kada je podvala otkrivena, u bolnici je izbio skandal zbog pitanja sigurnosti kraljevske obitelji. Iz bolnice su priopćili da je obitelj nesretne žene koja je kod njih radila posljednje četiri godine obaviještena o samoubojstvu.

Radijski voditelji još su se u četvrtak su ispričali zbog neumjesnog poziva. Glasnogovornica australske radijske postaje potvrdila je za CNN kako voditelji "neće voditi svoju emisiju do daljnjega iz poštovanja prema ovoj tragediji".

– Zahvaljujemo svima koji su u bolnici tako divno brinuli o vojvotkinji. Duboko smo ožalošćeni i naše su misli s obitelji Jacinthe Saldanhe i njezinim kolegama – kazao je glasnogovornik kraljevske obitelji, dok su princ William i Kate Middleton rekli da su duboko ožalošćeni Jachintinom smrću.

>>Trudna Kate Middleton izbivat će iz javnosti do Božića

Komentara 45

DJ
djakputnik
23:42 07.12.2012.

I šta, sada cijeli svijet treba vjerovati da je to samoubistvo i da kraljica nema ništa s time?

Avatar toxic alien
toxic alien
19:07 07.12.2012.

Zar ne postoji kazna za lazno predstavljanje? Zar ne postoje pravila ponasanja za radio DJ-ove? Kladim se da ta bagra radi barem duplo manje radno vrijeme, posao sa daleko manje stresa i za barem 20-ak puta vecu placu od te nesretne medicinske sestre. To bi se trebalo smatrati kao ubojstvo iz nehaja, zatvoriti kopilad nekoliko godina pa neka na zatvorskom radiju zbijaju svoje umobolne sale sa zatvorskim strazarima. Vjerujem da im takav idiotizam nikad vise ne bi pao na pamet.

SI
sinaj
22:53 07.12.2012.

Pa koji je vrag tim ljudima? Koga briga za te kraljevske članove? Kakva narušena sigurnost, kome su oni uoće dovoljno važni da im naudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije