Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPAD OBITELJI
Povratak na članak

Triler obitelji Pukanić: Od droge i tužbi do bombe pod autom

Mirjana iz dvorišta Psihijatrijske bolnice Vrapče nije htjela kući sa suprugom, već je u auto sjela s čelnikom HHO-a te je brzo prebačena u sigurnu kuću u Rijeci.

Komentari 29

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
12:42 02.04.2014.

Mozda mu je i supruga narucila ubistvo,,i ako je,,neka je,,nasilnik koji maltretira zene,,,,neka se sada sa crvima bori,,,

VL
BI
billynik
10:13 10.01.2012.

@mikrogrizzly - potpisujem

VL
KO
Kora
10:29 10.01.2012.

Lešinarenje po medijima je degutantno. Mirjana Pukanić je bila nezaštićena kako živa, tako i mrtva! Evo, kraj nje nisu nađene tablete! A u medijima se pronosi da je ona bila pacijent praktički bez radne sposobnosti, bez duše, netko tko je bio tek objektivni faktor u životu Ive Pukanića! U sinoćnoj emisiji na tu temu novinar Berislav Jelinić je dosegnuo najniže dno dna - razbacujući se diskvalificirajućim ocjenama i dijagnozama na račun Mirjane, i to kao negdašnji vjerni suradnik Ive Pukanića!!! Zašto kaljaju tu nesretnu, mrtvu ženu?

VL
SE
SENKA
10:31 10.01.2012.

S kim ti to suosjećaš? Gdje je bila kad je njenoj majci trebalo suosjećanje i pomoć? Možda joj je bilo žao kad joj je otac ubijen ali za majku je nije briga njoj je ovo samo gnjavaža i jedva čekaka da se sve završi pa da može uživati u novcu koji joj je ostao nakon njene smrti. Ta mala je oduvijek voljela samo oca i novac Mirjana joj je cijeli život bila samo smetnja za ostvarenje života kakav je željela.

VL
DI
duncan_idaho
10:37 10.01.2012.

Čudim se da RTL još nije otkupio prava za \"dokumentarno igrani film\"

VL
TE
termal
10:39 10.01.2012.

Jučer sam gledao emisiju posvećenu tome na 2 programu HTV u 20 sati. Najbolje je govorila Pukaničeva sestra i novinar iz Nacionala. Ono što me zaprepastilo je totalno neznanje o toj problematici i voditelja i drugog novinara kao i kometatora iz Osijeka.

VL
OB
-obrisani-
10:54 10.01.2012.

Mesic i klan Osmani sve znaju a Karamarko moze potvrditi!!

VL
VI
vidicmar
10:58 10.01.2012.

Treba zaštiti ostale psihičke bolesnike od kojekakvih Baba..

VL
AL
alapača
11:03 10.01.2012.

ma šta Pukanićeva sestra i novinar Nacionala? oboje već godinama proturaju stav da osoba s psihičkim problemima nema ljudska prava, ni prava pacijenta, ni građanska prava- a ni obiteljska, koja joj priopadaju po Obiteljskom zakonu. Pukanićeva sestra je tvrdila kakoo su novinari, javnost, babe i hho izvukli Mirjanu iz Vrapča i uskratili joj liječenje, pa su sad krivi za Mirjaninu smrt i mizeran život prije smrti. to, naravno, nije istina-svi oni su se zalagali za kulturan i human odnos prema Mirjani, za njena ljudska prava koja su bahato kršili i Pukanić i Nacional i socijalci i liječnici. i zato, jer se radi o grubom narušavanju ljudskih prava nema mjesta za trabunjanje o narušavanju privatnosti Pukanićevih.

VL
GE
Gea7777
11:07 10.01.2012.

Puki je 80-ih bio običan fotograf/novinar, bez love. Ali upecao bogatu udavaču; vozio skupi auto koji je kupila (buduća) punica, pokrenuo posao novcem (buduće) punice.... Nije mu smetala labilna i bolesna zaručnica, buduća supruga. Kad je krenulo i kad je novac počeo stizati, postala je teret. Psihički ju je uništavao kao što je uništavao brojne obitelji; koliko je samo naslovnica i tekstova objavljivao bez ikakvog profesionalizma, novinarske etike, morala. Samo da se novine prodaju. Sjetite se samo djece i žena čije su fotke bez ikakve potrebe završavale u Nacionalu zato što je tata/suprug nešto krivo napravio... Eto, sad mu se vraća sve što je on radio, njegovom djetetu ...

VL
MA
mapavlek
11:13 10.01.2012.

Novinari molim vas da dopustite gospodinu Bancu i gospođi Sarnavki da se očituju u svezi spašavanja života pok. Mirjane, odnosno koji je bio njihov interes da bolesnoj ženi brane odvođenje u bolnicu.

VL
LE
lebar
11:14 10.01.2012.

budimo slozni i bojkotirajmo komentirati ovu temu,jer vecernjak stvarno ulazi u sferu traca i jos k tome su gnjusni sa ovom temom..bljak

VL
OG
Oger
11:21 10.01.2012.

Romana Kovačević Barišić, Senka Knežević/VLM a kad bi vi skupa s redakcijom VLa prestali skupljati takve \"materijale\" i prestali pisati o obitelji Pukanic? Ovo je izivljavanje na tudjoj nesreci.

VL
AL
alapača
11:22 10.01.2012.

@mapavlek: dijagnoza bolesti i trenutno stanje Mirjane Pukanić, o tome je Mirjana imala i kojem smo putem tv svi svjedočili) nije tražila \'odvođenje u bolnicu\'. o tome je Mirjana imala frišku potvrdu svoje liječnice, izdanu nakon pregleda.

VL
DU
Deleted user
10:06 10.01.2012.

Dajte, bar na trenutak budimo ljudi - supružnici Pukanić su nažalost mrtvi, ali kći Sara je živa i naša je sugrađanka. Pa kome trebaju takvi novinarski uratci tipa prekapanja po crijevima neke obitelji koji će još nagnuti poziciju jedinog člana obitelji koji je još živ, i to dobno u prilično osjetljivoj fazi života. Pustimo neka sve to prekrije snijeg i šaš! Bar malo neke empatije za kćer, molim...

VL
IS
istima
11:30 10.01.2012.

men se samo čini da je već i Mira imala dovoljno razloga da Pukiju postavi oni paketić...... za nekoje druge mogu tek nagađati......

VL
AL
alapača
11:36 10.01.2012.

@oger: piše se o nesreći Mirjane Pukanić, o njenoj tragediji, o kršenju njenih ljudskih i obiteljskih prava, prava pacijenta- za koje nitko neće biti kažnjen. pa najbolje da sve prođe i bez moralne osude...

VL
CH
chemica
11:41 10.01.2012.

\"Novinari su svjedočili da opasna nije bila\". Tako je i ovaj moj rođo u susjedstvu prije pet godina bio \"neopasan\" (vjerojatna dijagnoza je poremećaj ličnosti, ali pošto nisam novinar, što ja znam o psihijatriji), a danas je prijavljen kao obiteljski nasilnik, ima dvije kaznene prijave s potencijalnih godinu dana zatvora na leđima, a pod zadnje je tužio susjede da mu smeta njihova šljiva koja je tamo tridesetak godina. Tužio ih je i zato što mu \"prljaju fasadu\". Bolesne i poremećene ljude treba LIJEČITI, ali kada oni to ne žele...To što bolesnik za sebe tvrdi da je žrtva, da je problem u susjedu Franji, susjedi Marici, Joži i Štefu također...On je naravno, u potpunosti normalna osoba, a svi ostali to NISU. Oni koji mu se usude nešto prigovoriti ili mu reći da možda i nije u pravu. \"Problem\" je u pokojnom Pukiju, a ne u Bancu, Babama i novinarima koji su skrivili smrt ove jadne žene? Nema gore stvari nego kada psihički bolesnik dobija PODRŠKU. Onda za sve ostale nastupa pakao. Tko to nije probao, bolje da drži jezik za zubima i prepusti psihijatrima da se brinu za ovakve.

VL
VI
vidicmar
11:41 10.01.2012.

Stvarno je teško gledati fotografiju Sarnavke.

VL
OG
Oger
11:48 10.01.2012.

10.01.2012. u 11:36h alapača je napisao/la: ..... ------------- O.K. s jedne strane imas pravo. Samo se bojim da se u nasem sistemu nista desiti ne ce. Lijecnica, koja je onomad gdju Pukanic poslala uputnicnom na psihijatriju, ne vidjevsi je uopce, jos uvijek nije pozvana na odgovornost. .

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.