Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WEB NOVINARI, SPECIJALISTI...

Tražite posao? Večernji list širi svoj digitalni tim

Večernji list
Foto: Večernji list
1/5
12.12.2023.
u 17:00

Ako želiš biti dio našeg dinamičnog tima i sudjelovati u oblikovanju budućnosti medijske industrije, ovo je prilika za tebe. Prijavi se!

Kao najdugovječnije dnevne novine u Hrvatskoj, Večernji list se ponosi svojom bogatom tradicijom i dugom poviješću. Kroz godine rada veliki trud uložili smo u razvoj digitalnog poslovanja.

S ponosom možemo istaknuti da 2023. godinu zaključujemo kao 2. portal po čitanosti u Hrvatskoj te ponosni vlasnici nagrade SoMo Borac u kategoriji „Digitalni proizvod godine”.

I upravo zato - za 2024. godinu postavili smo si vrlo izazovne i ambiciozne ciljevi: pomicanje granica, mnoge inovacije te dodatni fokus na digital.

Ako želiš biti dio našeg dinamičnog tima i sudjelovati u oblikovanju budućnosti medijske industrije, ovo je prilika za tebe. Prijavi se!

Specijalist za digitalnu prodaju (M/Ž)  

Voditelj evenata (M/Ž)

Voditelj društvenih mreža (M/Ž)

Specijalist za digitalni dizajn (M/Ž)

Web novinari (M/Ž)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije