Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori
Povratak na članak

Most i SDP zajedno na istoku? Panenić: Razgovarao sam s Bernardićem o potpori za župana

O ovoj opciji razgovarao je u Saboru s Davorom Bernardićem koji je kazao da mu je ta opcija prihvatljiva i da će konačnu odluku o tome donijeti idućeg tjedna, prenosi N1

Komentari 15

NA
navijeke
18:22 18.03.2017.

Most se konačno vraća u majčinsko okrilje.

VL
Avatar tabasko
tabasko
18:17 18.03.2017.

Fuuuuuuuuuuj

VL
KL
Klarahrv
18:24 18.03.2017.

Alkar Stiropanenić u ništa!

VL
DU
Deleted user
18:54 18.03.2017.

a redakciju portala Metkovic NEWs stiglo je pismo anonimnog čitatelja, našeg sugrađanina, koji opisuje stanje u gradu Metkoviću od dolaska MOST-a na vlast. Pismo prenosimo u cijelosti. Draga Katarina! Nažalost, nismo ovce. Metković vam više ne vjeruje! Vjerojatno ste basbas kao i ja prije nešto manje od 4 godine ponosno koracali u paradi gradom. Uz pjesmu, smijeh, i puni vjere u naše mlade ljude. Vjerovali smo da smo uspjeli, uspjeli “oslobodit grad”. Malo po malo, iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, prava istina je počela isplivavati na površinu. Uspješno su od bivšeg gradonačelnika napravili glavnog negativca u gradu, i tako gurnuli u prvi plan svoju “nevinost” na političkoj sceni. Manipulacijom medija i konstantnim napadima na bivšeg gradonačelnika većinu nas su skoro pa i uvjerili u to da je gosp. Stipe Gabrić jedini krivac. Tek sad vidim da se nitko od nas u toj “paradi sreće” nije zapitao jesu li oni (MOST) sposobni na to. Nismo, naravno da nismo jer smo vjerovali u naše mlade i njihovu nevinost. Sva obećanja koja su obećavana, svi projekti kojima su se razbacivali, sve optužbe koje su iznosili na račun bivšeg gradonačelnika svela su se na nulu. Sad nakon 4 najtužnije godine našeg grada shvaćamo da su sve to bila obećanja, da stvarni minusi nisu bili toliki nego puno manji, kada shvaćamo da od volontera nismo dobili ništa osim lijepih rijeci i obećanja. Zašto najtužnije, upravo zato sto su u vrlo kratkom vremenu razočarali velik broj građana. Nikad to neće priznati, ali svi vidimo da je ponovno zavladao nepotizam, a sjetimo se zlatnog obećanja “sposobni, a ne podobni”. Gotovo da nema osobe koja je dobila posao u gradu, a da nije bila član njihove stranke. To boli, i izaziva gnjev u meni, a vjerujem i drugima. Što je za njih Metković? – SAMO odskočna daska. Naša sreća bila bi neizmjerna da su oni prvo napravili u Metkoviću sve ono sto su nam obećavali prije 4 godine, pa se tek nakon toga okrenuli jačanju stranke na nacionalnoj razini. Kasno nam je sad, prevareni smo! I mislim da nije slučajnost da se središnjica stranke preselila na kolodvor, malo po malo, jedan po jedan odlaze u Zagreb, a nama ostavljaju samo pusta obećanja. Obećanje ludom radovanje, samo što je sad ulogu “ludog” preuzeo razočaran čovjek! Molio bih vas da objavite ovo pismo, anonimnog građanina razočaranog u trenutnu vlast!

VL
KL
Klarahrv
18:20 18.03.2017.

SDPanenić nikad neće biti župan!

VL
KA
kajinx
20:43 18.03.2017.

Mostovci, vazelin je na rasprodaji.

VL
KA
kajinx
20:41 18.03.2017.

Odite na istok i tamo ostanite. Hvala!

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
07:29 19.03.2017.

Nema sanse da panenic bude zupan.Slavoncima je dosta blefera mostovaca koji samo i samo pricaju, naucili pet recenica koje su primjenjive uvijek.A tu je gosp.Saric koji ce se kandidirati i iza kojegs su vidjivi rezultati.

VL
4M
4mazge
19:13 18.03.2017.

ejjjj....Ja mb o...jest lo pi na....Mo sto vci su samo ra zo ča ranje....ipak ima razli ke

VL
Avatar navijač
navijač
21:08 18.03.2017.

Imamo mi već svog starog župana, uzalud vam trud svirači.

VL
MR
mrgud55555
18:48 18.03.2017.

Nama treba jedan trump domoljub poput karamarka..most ie izrod ...

VL
BR
brojevi
18:33 18.03.2017.

Politička iskljućivost i rovovske svjetonazorske pozicije oponenata na lokalnim izborima su neproduktivne jer ćesto ne doprinose boljitku lokaliteta. Ipak radi političke korektnosti partneri na vlasti trebali bi donositi odluke vodeći računa o dalekosežnim posljedicama koje iz takvih odluka proizlaze. Zato Paneniću ne trći pred rudo!

VL
4M
4mazge
19:11 18.03.2017.

gdje su stru ktu rne re fo rme? što je sa o be ćanji ma?....glasač sam Mo sta....ljut i po tpu no ra zo ča ran!....žu pa ni je o sta ju jer tako želi veći brat....e pa moj glass na dalje ne će te imati ( ni moje ši re obi te lji a ima nas 25!)

VL
MV
Mijat vrdoljak
20:11 18.03.2017.

Koliko SDP dobije stiropora za ovu podršku?

VL
KU
kupatilo
08:14 19.03.2017.

Most ko ptica na grani sad na ovoj sad na onoj strani.Sadse vidi dasu im vazne samo stolice a ne narod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.