Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Most i SDP zajedno na istoku? Panenić: Razgovarao sam s Bernardićem o potpori za župana

tomislav panenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
18.03.2017.
u 17:44

O ovoj opciji razgovarao je u Saboru s Davorom Bernardićem koji je kazao da mu je ta opcija prihvatljiva i da će konačnu odluku o tome donijeti idućeg tjedna, prenosi N1

Tomislav Panenić razgovarao je sa županijskim SDP-om i s Davorom Bernardićem o mogućoj potpori za župana vukovarsko-srijemske županije i tu informaciju je potvrdio za N1.
Potporu Mosta je već dobio, a obavio je i razgovore s HSS-om, HSP-om, HSLS-om i HDSSB-om. Panenić je obavijestio Most da će kontaktirati i SDP. 

O ovoj opciji razgovarao je u Saboru s Davorom Bernardićem koji je kazao da mu je ta opcija prihvatljiva i da će konačnu odluku o tome donijeti idućeg tjedna. Panenić je na pitanje hoće li se zbog ovoga zakomplicirati odnosi s HDZ-om rekao da je on dobio potporu Mosta i da mu je prepušteno da pokuša ostvariti pobjedu i da Mostu potpora SDP-a nije nikakav problem. 

Davor Bernardić na novinarsko pitanje hoće li SDP zbilja podržati Panenića za župana Vukovarske - srijemske županije Bernardić nije dao jasan odgovor.

- Slavonija je primjer gdje je HDZ 25 godina na vlasti i gdje je ostavio iseljavanje i siromaštvo. Slavoniji su potrebne promjene. Ne smije u Hrvatskoj biti politika ''kupujem kartu u jednom smjeru''. Promjene u Slavoniji su nužne. Mislim da sam sve jasno o tome rekao. O tome će županijska organizacija odlučiti - rekao je Bernardić nakon što je održana X. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Hrvatske.

>>Bernardić: Kad se ljulja Agrokor, ljulja se cijela Hrvatska

>>'Deklaraciju je trebalo odobriti Predsjedništvo, to je koalicija. To je veliki Bernardićev gaf'

Komentara 15

NA
navijeke
18:22 18.03.2017.

Most se konačno vraća u majčinsko okrilje.

Avatar tabasko
tabasko
18:17 18.03.2017.

Fuuuuuuuuuuj

KL
Klarahrv
18:24 18.03.2017.

Alkar Stiropanenić u ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije