Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riješena dilema

Tomislav Nikolić otkrio od koga je dobio Audi A6

tomislav nikolić
Reuters/PIXSELL
01.02.2013.
u 10:23

Srpski predsjednik Tomislav Nikolić početkom godine u izvanrednom izvještaju o imovinskom stanju Agenciji za borbu protiv korupcije naveo je da je darovnim ugovorom dobio Audi A6.

Srpski predsjednik Tomislav Nikolić početkom godine u izvanrednom izvještaju o imovinskom stanju Agenciji za borbu protiv korupcije naveo je da je darovnim ugovorom dobio Audi A6, proizveden 2006. godine, piše Blic.

Nekoliko dana u Srbiji se raspravljalo tko je predsjedniku darovao Audi, a jučer su u predsjedništvu potvrdili da je to bio dar sina Radomira. Objasnili su da je ocu poklonio automobil "iz tehničkih razloga", jer ga ponekad vozi.

Sin srpskog predsjednika Radomir Nikolić vođa je Srpske napredne stranke u Kragujevcu te predsjednik izvršnog odbora stranke. Iz Predsjedništva tvrde da šef države ne koristi taj Audi, ali je ispunio zakonsku obvezu i prijavio da je dobio automobil.

>>Nikolić: U životu sam izgubio mnogo, ali ne smijem i Kosovo

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:47 01.02.2013.

bravo Tomo da ti nije sin nosio gajbe ko slobin marko ? daj da i drugi zarade makar za yuga ...al ne.....sve sebi nećeš ni ti dugo

GE
generalsaosnovnom
10:39 01.02.2013.

Bravo Tomice a ko je tvom sinu poklonio tog audija , verovatno ga je kupio radeći kao radnik koji nema ni jednog radnog sata upisanog u radnu knjižicu, da vidimo sada Vučića dal će da se drzne na svog velikogog brata da proveri " pravo " poreklo tog audija, i ja bi voleo da meni moj sin pokloni ovakvog audija samo da nam Vučić kaže gde to može da se pokupi i vladaće nam još 100 godina !

TO
Toni50
16:09 01.02.2013.

Tomislav Nikolić otkrio od koga je dobio Audi A6, Od Ive JHosipovića ? Nije ali nije ni od Sanadera !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije