Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup HDZ-a u Rijeci

Karamarko: Galamom i lažima aktualna vlast zamagljuje svoj nerad

Tomislav Karamarko
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
11.10.2015.
u 19:53

Govoreći o aktualnoj vlasti, Karamarko ju je nazvao neuspješnom i ustvrdio da je nesposobna Milanovićeva vlada čitavu Hrvatsku odvela u nevolju

– Naravno da će biti pobjeda, garantiram vam pobjedu, ovdje je hrvatsko godinama njegovano na baštini glagoljice, niz su velikana dali Rijeka, Kvarner, Istra, a svima je bilo zajedničko poštenje i odanost hrvatskom narodu – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na nedjeljnom skupu Domoljubne koalicije u Rijeci odgovarajući tako na uzvike "pobjeda, pobjeda" okupljenih u dvorani na Kozali.

Veliko ime Rijeke je, nastavio je, i Ivan pl. Zajc , skladatelj najdomoljubnije opere "Nikola Šubić Zrinjski", čije ime nosi riječko kazalište. – Ali ono u posljednje vrijeme svojim programom nije ni hrvatsko, ni narodno, nego je prostor kulturne okupacije i mjesto izrugivanja hrvatske kulture i naroda – kazao je uz obećanje da će se to vrlo brzo promijeniti.

Predstavljajući izborni program Domoljubne koalicije u 8. izbornoj jedinici, predsjednik HDZ-a naglasio je da je ultimativni cilj snažno pokrenuti gospodarstvo te je nabrojio čitav niz mjera iz programa 5+ Hrvatska zahvaljujući kojima će Hrvatska osigurati svoju budućnost.

Govoreći o aktualnoj vlasti Karamarko ju je nazvao neuspješnom i ustvrdio da je nesposobna Milanovićeva vlada čitavu Hrvatsku odvela u nevolju. – Jedina snaga koja Hrvatsku može izvući iz gliba je Domoljubna koalicija koja je spremna preuzeti odgovornost za Hrvatsku i učiniti je onakvom kakva je bila u vrijeme Franje Tuđmana – poručio je Karamarko

– Galamom i lažima posljednjih dana aktualna vlast zamagljuju svoj nerad, sve je to manipulacija kao što je bila manipulacija i Plan 21, to je bio program 21 lažnog obećanja – rekao je Karamarko, dodajući da je politika Kukuriku koalicije završila na slijepom kolosijeku kao i vlak u Mađarskoj, a to je primjer na kojem se vidi kakav je premijer. – Migrantska kriza pokazala je glavinjanje nesposobne Vlade, a to je osnažilo našu odluku da je prioritetno donošenje sveobuhvatne strategije nacionalne sigurnosti – kazao je Karamarko na skupu u Rijeci.

>>Karamarko: Vlada je od Hrvatske napravila pokvareni zub EU

>>Karamarko: Krnja Kukuriku koalicija ili podcjenjuje Hrvate u BiH ili nema što ponuditi

Komentara 122

Avatar juricamesko
juricamesko
20:16 11.10.2015.

zanimljivo je vidjeti u Rijeci dubkom punu sportsku dvoranu sretnih ljudi. nikada u Rijeci HDZ skup ni upola nije bio tako dobro posjećen. probudio se narod Istre i Kvarnera i njemu je dosta ove nenarodne vlade.

FR
Francheska
20:08 11.10.2015.

Hvalio bi se Zoki sa rezultatima rada njegove vlade ali nema ih pa galami! :)

BU
Bulaba
20:20 11.10.2015.

Zaista ne znam od kuda ovom Karamarku da Milanović i Ostojić lažu. Sramota. Prihvatni centar na Prevlaci zaista malo je, a malo nije, odnosno radi se o digitalnom multimedijalnom centru koji se iz prihvatnog centra može u 5 minuta pretvoriti u stadion za antifašistički slet. Osim toga, živa je istina da Hrvatska odavno ima maglev vlakove 4. generacije koji mogu voziti i po livadama, dakle živa je istina da je Ostojić dogovorio povrat mađarskog vlaka preko Baranjskog petrovog sela. A također je istina da je u Hrvatsku do sada ušlo ukupno šest migranata, točno onako kako je predvidio Milanović. Isto kao što je živa istina da Hrvatska raste i da je to što smo jedina istočnoeuropska zemlja s padom BDP-a u zadnje 4 godine zapravo dokaz da Hrvatska raste, isto kao što je dokaz da smo u 4 godine izgubli 10% svih radnih mjesta u djelatnostima koje stvaraju dodanu vrijednost, a 5% svih radnih mjesta ukupno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije