Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko
Povratak na članak

'Snažno osuđujem holokaust i izražavam duboki pijetet svim žrtvama nacističkog režima'

Isto tako osuđujem sve progone i likvidacije na nacionalnoj, vjerskoj i političkoj osnovi koje su u 20. stoljeću provodili totalitarni režimi- nacistički, fašistički i komunistički

Komentari 75

SO
Somelier
07:55 27.04.2015.

Smiješni neki komentari. "Jel on bio danas u Jasenovcu" pa jel "Tomislavu bilo veličanstveno na stadionu..........". Takovoga nešto može pitati samo netko tko nije Hrvat i tko ne voli Hrvatsku državu.Taman da se pozdrav "Za Dom Spremni" uzeo od ustaša sa tim pozdravom se oslobađala ova današnja država u kojoj vi brljate šta hoćete a naj ugroženiji su oni koji su ju stvorili.MI smo od početka išli u borbe sa "Jurom i Bobanom" jer one "lijepe" pjesme "Druže Tito ljubičice bijela ili plava" pjevali su agresori.Na žalost već 15 godina vodi se konstantno antihrvatska politika. Dali smo državu onima u ruke koji je nisu željeli a takovih ima i na ovome forumu. Kada se izglasavala samostalnost Hrvatske, Račan je sa svojim članovima napustio sjednicu i prozvao HDZ "Strankom opasnih namjera"HDZ je državotvorna stranka a Karamarko je osnivać HDZ-a i to od prve minute.Završio je u Zagrebu filozofski fakultet smjer - POVJESNIČAR - Pa valjda je sada nekima jasnije zašto nije išao u Jasenovac. U Jasenovcu su bila četiri povijesničara a niti jedan nije imao prilike govoriti. Valjda je bilo razloga.

VL
ZO
ZoranKubura
07:39 27.04.2015.

Hrvatima je na žalost povijest UKRADENA, jedini narod u svijetu kojemu je povijest ukradena. O kakvom mi fašizmu pričamo a Hrvati su stvorili državu tek prije 25 godina, a protiv koga smo se borili protiv vanzemaljaca, tko je želio okupiratii Hrvatsku, tko je okupirao trećinu Hrvatske pet godina, jesu to bili VANZEMALČJCI. Velikosrpska politika je poražena u Hrvatskoj i njeni ostaci danas organiziraju derneke po Hrvatskoj i nastavljaju sa lažima o Hrvatima kao da žive u Yugosloviji.

VL
YU
Yugoportal
07:09 27.04.2015.

S rezime koji su ubijsli druge i dtugacije odudujem a narocito rezim koji je ubijso Hrvate samo zbog toga sto su Hrvsti.

VL
DU
Deleted user
00:19 27.04.2015.

Koliko se kuća i stanova moglo izgraditi za sirotinju.

VL
PA
partizancina
06:59 27.04.2015.

...biti politicar u Hrvatskoj znacilo je u zadnjih devetstotina godina raditi za tudinca a protiv interesa Hrvatske i hrvatskog naroda posebno protiv interesa hrvatskog naroda....devetstotina godina je podosta vremena tako da to je sada vec pitanje genetskog nasljeda.....cim se jedan u hrvatskoj docepa politicke duznosti taj danas automatski odmah ispita teren koji i gdje su ti neprijatelji hrvatskih interesa da bi za njih radio....a ima ih hvala dragom Bogu svugdje oko njih u Hrvatskoj okolo i podalje od nje....genetsko politicko nasljede

VL
JU
juma
02:55 27.04.2015.

Tomislave, zašto ti treba ova izjava? Zar nisi mogao ignorirati ovu priredbu?Osudjuje li Angela Merkel svake godine holokaust i pohodi li Aušvitz? Naravno da ne, jer ne šivi u šizofrenoj zemlji poput Hrvatske koja je prepuna nekrofila i u kojoj svake godine iznova u Jasenovcu gledamo isti igrokaz, licitiranje mrtvima i slušamo iste mržnjom motivirane optužbe, Pitam se samo dokle? Do 2350 godine ili i nakon toga? Povijest treba ostati povijest, vrijeme liječi sve rane, a mrtve treba prepustiti zaboravu i početi se baviti živima. Ovo dakako vrijedi za Jasenovac ali u biti i za Bleiburg.

VL
GR
grgaman
00:15 27.04.2015.

Svakom po zasluzi. Tomo ce poravnati stvari. Svi su zlocini davno bezbroj puta osuqdjeni osim komunistickih. A taj jad je pocinio daleko najvise zlocina i stete drustvima diljem svijeta. No neki su toliko inficirani neposteni slijepi i jadni da to ne zele vidjeti

VL
Avatar delminium
delminium
00:15 27.04.2015.

kćeri ivana krmpotića iznose da udbaši prijete danas njihovoj djeci a vi pričate priče od prije 100 godina

VL
Avatar delminium
delminium
00:35 27.04.2015.

hdz ima nekoliko saborskih odbora, imaju medijsku pažnju što rade da spriječe zločin nad unucima ivana krmpotića .... hdz-u je lakše mlatiti praznu slamu od prije 100 godina,,,, karamarko pametnije je kad šutiš i učiš engleski

VL
AS
andelko.subara
04:02 27.04.2015.

Šuplje priče narodu koji je jedan od najtolerantnijih naroda Evrope, međutim dijelom neinteligentan jer su im zemlje zapadne krščanske demokracije prodali Marxa, Engelsa, Lenjina i Staljina za sebe su izabrali ono što je bolje ali ovim malim podređenim i podobnim narodima su instalirali Totalitarni komunizam preko Rusije. I još se čudimo za stanje u kojem se država nalazi pokušavaju dalje ispirati mozgove moram vam reči NEČE IČI jer dosta je laži i obmanjivanja. Hrvatski narod zna što je Jasenovac, Auschwitz, Mathausen, Bleiburg, Vukovar, Srebrenica itd. I osuđuje sva ta zlodjela koja su počinjena tamo ali ovakve scene urlanja i pozivanja na mržnju, prijetnje onima koji drugačije razmišljaju, postavlja se jedno veliko pitanje kome to sve služi u današnje vrijeme, najvijerovatnije ovima koji imaju loše rezultate, za prikrivanje izdajnika i kriminalaca države, Sramota

VL
Avatar delminium
delminium
23:56 26.04.2015.

što li bi mu rekao otac hrvatski vojnik i politički uznik

VL
DU
Deleted user
00:55 27.04.2015.

Zanimljivo je da je i Karamarko zaboravio spomenti zrtve iz novije povjesti i zlocine koje je pocinila takozvana JNA. Oh ako su Hrvatske zrtve te nisu tako vazne. Ista nepravda je pocinjena od predstavnika vlade u njihovim govorima.

VL
Avatar mama mia
mama mia
17:46 27.04.2015.

Ko tebe još šta pita izbaci koštice iz usta kad govoriš ili žvačeš travu

VL
Avatar mama mia
mama mia
18:14 27.04.2015.

Karamarkič nije bio u Jasenovcu jer bi trebalo nešto i reči a kako svi znamo to mu nije velika sposobnost ubrljao bi do daske kad stigne u Bleiburg tamo će rijeći same po sebi pljuštati iz ovih divnih malih ustašca

VL
CI
CIPS
09:07 27.04.2015.

Pa Karamarko sve realno govori, čovjek osuđuje zločnice i to je to. Najapsurdnije je da su svi fućkali Lustigu, a čovjek preživio logore. Vidi se da se tu radi o nenormalnom iživljavanju ex jugokomunista.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
10:08 27.04.2015.

Karamarko će biti odličan premijer... To je već sad vidljivo...

VL
ST
Stipeprof
12:40 27.04.2015.

Vukojarac, idemo tvoju misao prevesti na srpski: 'jesmo li mi zaslužili da u 2015. godini na vlasti bude osoba koja zagovara nevinost hrvatskih branitelja i negira zločine u "Oluji"'?!

VL
ĐO
đonids
09:12 27.04.2015.

Karamarko nije moj omiljen politićar, ali ovaj puta je dao vrlo primjerenu i prikladnu izjavu tako da svi ovi koji traže "dlaku u jajetu" ne rade ništa drugo nego što i drug Milanović i drug Pupavac šire govor mržnje ie i netolerancije konstantno potpirujući neke stare vatre a (zlo)namjerno ignoriraju svježe povjesne činjenice. Evo jedne usporedive s Jasenovcom po cilji i svrsi; Bio sam dio prve grupe koja je zatočena u prvom koncetracijskom logoru u suvremenoj Evropi 1991 godine na Manjači koju je za nas organizirala JNA i Četnici a nosili su na kapama zvijezde i kojarde te se oslovljavalu s "druže" te se kleli u tekovine NOB-a a nama hebali ustašku mater i lomili kosti svaki dan. Za dva mjeseca sa 74 kg sam došao na 58! Bio sam hrvatski policajac. Hoče li se nama hrvatski drugovi i srpske nacionalne manjine ispričati? Hoče li nas pozdravljati sa " zdravo druže" i veličari zvijezdu petokraku? Odgovor je evidentan svaki dan! Hvala drugovi ali neće to tako ići. Danas je ZDS izraz revolta kao i 1990 a nikako sveopći stav i mišljenje hrvatskog naroda. I stoga zrugovi ZDS ne radi Jasenovca, već radi Manjaće, Sremske Mitrovice Niša Ovčare Srebrenice..... nastavite drugovi niz!

VL
MA
manjabegic
09:49 27.04.2015.

hdz

VL
VU
vukojarac23
09:54 27.04.2015.

Kad će Milanović prestati marginalizirati ratne zločine?Zar smo mi zaslužili da na u 2015 godini na vlasti bude osoba koja zagovara komunističku nevinost a negira zločine u Bleiburgu?!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.