Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

Milanović će dobiti Nobelovu nagradu za patent smanjivanja nezaposlenosti. Ljude potjeraš izvan Hrvatske!

HDZ Tomislav Karamarko
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/10
26.10.2015.
u 19:04

Domoljubna koalicija večeras je skupom za šestu izbornu jedinicu u gradskoj dvorani u Velikoj Gorici nastavila turneju po Hrvatskoj

Domoljubna koalicija večeras je skupom za šestu izbornu jedinicu u gradskoj dvorani u Velikoj Gorici nastavila turneju po Hrvatskoj. Zastave, skandiranje, Mate Bulić koji je otpjevao "Lijepa li si", već standardna "Do pobjede", klasika su HDZ-ovih mobilizacijskih skupova. Obećava se pobjeda i da će se "pomesti nesposobnu Milanovićevu Vladu". Tako Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan, kaže da je njegova pobjeda bila maestral, ona Kolinde Grabar-Kitarović bljesak, a Karamarkova će biti oluja koja će pomesti Milanovićevu Vladu. 

Šef HSLS-a Darinko Kosor otvoreno je najavio reformu javne uprave jer građani to očekuju. Kao svojevrsni showman pokazao se Ivan Tepeš, šef HSP-a AS, jer je govor održao s lakoćom zabavljača. Kazao je – Vidim Milanovića, nešto je nervozan. Ma, nemoj biti nervozan. Ništa se neće promijeniti. Gubiš zadnje tri godine i 8. studenog ćeš opet izgubiti.  SDP je optužio da su "rentali" zastave na 24 sata, samo za prvi skup u Domu sportova.  Domoljubna koalicija pak "zastave uvijek ima, a ovi suparnici jedino one s petokrakama" – dodao je Tepeš. 

Karamarko Milanovića i njegovu ekipu optužio da lažu

Ponovio je da će Hrvatsku raste demolirati i rasturiti i poslati u ropotarnicu povijesti i to sve – olovkom i glasačkim listićem. Nakon što su se ispucali HDZ-ovi koalicijski partneri i nakon što je predstavljeno 14 kandidata s liste za šestu izbornu, govorio je i Karamarko

Obećao je pobjedu, ali ne pobjedu radi pobjede nego radi spašavanja Hrvatske. Milanovića i njegovu ekipu optužio je da lažu. Kaže, gledao je Milanovićev televizijski spot i čovjek obećava 500 radnih mjesta tjedno. Karamarko se pita misli li on da su birači iracionalni i kako je onda samo u jednom mjesecu izgubljeno 13.313 radnih mjesta. – Kome oni lažu? Pa Milanović će dobiti Nobelovu nagradu jer je smislio kako smanjiti nezaposlenost. Tako da ljude iz Hrvatske šalje van, neka im drugi daju posao! – poručio je Karamarko.

Ponovio je da će HDZ, kad dođe na vlast, za svako novorođeno dijete davati 1000 eura, a novac za to namaknut će gašenjem agencija i državnih ureda koji ili ne rade ništa ili rade protiv Hrvatske. – Tih 300 milijuna kuna na godišnjoj razini nije nikakav problem, to je najveće ulaganje u našu zemlju i u našu budućnost – rekao je šef HDZ-a.

"Nigdje nije osuđena politička stranka"

Najavio je obračun i s uvozničkim lobijem jer zašto bi se naši hoteli opskrbljivali kineskim lukom? Na kraju je zahvalio svim hadezeovcima što su "otrpjeli dok je na snazi bila nepravomoćna presuda da su zločinačka organizacija".

– Ta je presuda morala pasti jer je bila politički instruirana. Nigdje nije osuđena politička stranka – zaključio je Karamarko.

>>Miroslav Tuđman: Milanović je hrvatska sramota

>>Ne nude se programi, nego se sije mržnja: možemo li izdržati još četiri godine stagnacije?

>>Karamarko: Hrvatskoj ne trebaju nova obećanja nego novo vodstvo

Komentara 124

GK
Govorim_kako_vidim
19:16 26.10.2015.

Pa zoki je uvijek bio ludo genijalan, ono malo mračno i dijabolično:-)

LU
ludvig989
19:22 26.10.2015.

Dosta je bilo Milanovica. Kraj njegovih katastrofalnih poteza dolazi uskoro. Njegov glas se nece niti cuti nigdje,a kamoli da ce odlučivati o necemu...

LU
ludvig989
19:22 26.10.2015.

Milanovic cini sve da od Hrvatske napravi "zemlju slucaj"! Zalosno je kakvi nas nesposobni ljudi vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije