Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Vukčević:
Povratak na članak

To je konačno, revizija slučajeva Gotovina i Markač nije moguća

Dokazi iz Haaga - 
Tražili smo svu dokumentaciju iz predmeta hrvatskih generala

Komentari 32

AU
autoritet
23:29 17.01.2013.

Milanović s ovima pokreće suradnju i ruši zidove?

VL
OB
-obrisani-
22:13 17.01.2013.

što on kaže i što on misli to nas uopće ne interesira,.

VL
MI
Mirisna
21:23 17.01.2013.

Kako je moguće da srbijanski tužitelj optužuje hrvatske državljane za bilo što počinjeno na tlu Republike Hrvatske, na temelju zakona Republike Srbije kojim narušava suverenitet Republike Hrvatske.. Bez ikakve reakcije Ministarstva vanjskih poslova RH. Ovo je sumrak hrvatske diplomacije. Nakon izbora ne da ih treba sve otpustiti, nego optužiti za veleizdaju i zabraniti im da ikad više primiriše u državnu službu.

VL
ZA
zarine
21:24 17.01.2013.

dokle ce te prenositi misljenja Srbijanskih duznosnika, koga to uopce zanima jos

VL
TO
Toni50
21:39 17.01.2013.

Lupeta bez vez i laže složio bi sa samnom da su u praksi vrlo rijetki takvi slučajevi jer drugostupanjsko vijeće nije izvelo ni jedan novi dokaz.. Toliko rijetki daj nabroji te rijetke iz Haga . ne postoje ....

VL
BU
bubimir
22:05 17.01.2013.

popis mjesta koje ovaj navodi za mjesta činjenja zločina kazuje da nema niti jedne lokacije iz srbije, prema tome vukčeviću uhvati se ti svojih krvoloka imat ćeš dovoljno posla do kraja mandata a ono što se događalo u drugim zemljama ostavi njima da rješavaju ili priznaj da je srbija učestvovala u ratu pa ćete onda izgubiti još više

VL
AR
arutokingtomi
22:06 17.01.2013.

Koji je ovo navodni pravnik, koji pravomoćnu presudu važe brojem glasova. Na isti način bi mogao osporiti i izbor predsednika i vlade srbije koji nisu izabrani 100-tnom većinom kao u S. Koreji i Kubi?

VL
DU
Deleted user
22:08 17.01.2013.

Bitno je da se Bajić u svemu slaže s kolegom s faksa.Ako treba i pomoć će, pa ljudi smo.

VL
SI
sinaj
22:42 17.01.2013.

Hrvatskoj su najmanji problem mišljenja iz Srbije, ta priča je završena. Hrvatskoj je problem izdajnička politika naših političara, kao npr. odlazak Milanovića u Beograd nakon izjave Nikolića da je Vukovar srpski grad. Time se Hrvati trebaju pozabaviti.

VL
TO
Toni50
22:48 17.01.2013.

Laže ; u praksi su vrlo rijetki takvi slučajevi jer drugostupanjsko vijeće nije izvelo ni jedan novi dokaz.. i da se potom proglase totalno nevini Toliko rijetki daj nabroji te rijetke iz Haga slučajeve .üopče ne postoje .. Da sea se ljude drži skoro 8 godina na čućavcu i prijeti sa 24 godine a potom totalno nevini !

VL
OB
-obrisani-
22:50 17.01.2013.

Tko nema posla taj si ga nade. Životinje nisu ništa drugo do personifikacije naših vrlina i mana, koje blude pred našim očima kao vidljiva utjelovljenja naših duša. Bog nam ih pokazuje da nas potakne na razmišljanje

VL
TT
tTony
22:53 17.01.2013.

za koju drzavu radi ovaj javni tuzilac da nam je vazno njegovo musljenje

VL
DV
dvolitar
23:06 17.01.2013.

mirisana - ima jedna stvar koja se zove medjunardno pravo. narusavanje suveriniteta hrvatske je zavrseno '95 draga.

VL
BO
Bogodol
07:31 18.01.2013.

Vladimir Vučković je izrekao jednu rečenicu koja mu se podkrala"Bajić i ja pripadamo istoj školi", svakom bi sada moralo biti jasno što naše tužiteljstvo stalno priča o našima ratnim zločinima, iako sa hrvatske strane nije bilo ratnih zločina, izuzimam pojedini incident.Srbija je agresor i ovo je prvi slučaj u povijesti ljudskog roda da agresor koji nije pobjedio kroji pravdu i sudi pobjedniku. Mi jesmo pobjedili no došlo je toliko do promjene vlasti da smo u situaciji kao gubitnik, pogledajmo što ova vlast čini .....većina hrvatskih generala je u zatvoru ili prošla kroz njega, a voždovi (Džakule, Stanimirovići) su u saboru ili će biti...žalosno

VL
CH
chiko
08:38 18.01.2013.

Kao prvo, što ima srpski tužitelj sa bilo čime što se desilo u RH? Ako je u pitanju Oluja, to se dešavalo na našem teritoriju i Srbija nema nikakva prava išta postupati po tome. Niti jedan hrvatski vojnik nije prešaoo u Srbiju, niti jedna granata ili raketa nije pala na neki srpski grad. Drugo, sad ispada da su svi poginuli Srbi u Oluji bili civili. Treće, nitko ne spominje one Srbe koje su poubijali njihovi sunarodnjaci koji su bježali.

VL
CH
chiko
09:00 18.01.2013.

Pazi ovo - odgovor ovog tipa: Hoće li srpska javnost ikad priznati postojanje logora? ... Da su postojali sabirni centri, to je nesumnjivo, a jesu li ovdje postojali i zloglasni logori, to ćemo utvrditi. Znači, ni nakon više od 2020 godina, oni ne priznaju svoje logore, nego, kaže, AKO postoje ...

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:27 18.01.2013.

Svi se siječamo poruka iz Srbije "Iz tri dela spojit češ se cela" i "Nitko nesme da vas bije", i uz pomoć cijele JNA terorizirali po Republikama, i kad mi tu neki Srbići se...kako smo svi mali i jo-jo loptice,, a gledali su u Jugi samo sebe ,a drugih nacija kao da nije bilo... i zato ću rađe biti gladan u slobodnoj Hrvatskoj nego da živim s nekima koji bi najrađe da potuku sve nacije u bivšoj Jugi i zauzeli teritorij za Srbiće...

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:54 18.01.2013.

Ova naša država je zbilja banana, mi dopuštamo da nam netko iz druge države sudi za nešto što se desilo na prostoru RH? Ok nemam ništa protiv da Srbi skupljaju dokaze pa nam pošalju, ali ovo je smiješno! Oni se bave onim što se desilo na teritoriji RH a ne bave s onim što su njihovi državljani radili po cijelom Balkanu i u samoj Srbiji! Bolesno!

VL
LA
Latz
10:10 18.01.2013.

", iako sa hrvatske strane nije bilo ratnih zločina, izuzimam pojedini incident." --- ne kužim kako ovo funkcionira -- A riješiti se Srbije po ovom pitanju je vrlo lako - procesuirajmo ove slučajeve sami i ako naiđemo na nekoga tko je ubijao ili masakrirao zarobljenike taj ionako mora biti u zatvoru.

VL
LA
Latz
10:16 18.01.2013.

Svima koji seru po političkim putovima Srbiju is slično - ne moramo se voljeti da bi mogli trgovati i zarađivati od izvoza u Srbiju, a to nam je jednostavno potrebno - dvostruko veće tržište direktno preko granice ne možeš ignorirati, ako ne postoji direktna prijetnja, a ona više ne postoji. Ovakve stvari procesuirati sami jer je to ionako naša dužnost.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.