Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Određen mu pritvor
Povratak na članak

Paloš dva dana nakon ubojstva na Facebooku objavio snimku: 'Nisu Alpe, ali jest naš Velebit'

Umirovljenik i otac troje djece kuću u Velikom Polju, mjestu između Novog Zagreba i Velike Gorice, izgradio je početkom 80-ih godina, a susjedi ga opisuju kao nekonfliktnu osobu.

Komentari 118

GR
grabice
13:14 21.04.2017.

Kad se na jednom mjestu nađu zadrti vozac agresivni navijac i preponosni branitelj koji ne dozvoljava da ga netko tuce epilog je zalosan.Zalosno na sto smo mi spali kao drustvo.A citajuci kojekakve veleimnjake sa komentarima fala bogu da toga nema i vise.

VL
DU
Deleted user
13:13 21.04.2017.

Pretužno i prestrašno, kako ode jedan mladi život... ali pitanje je do kada bi mladić preživio.. ako je bio sklon se grčit i bahatit, prije ili kasnije bi naletio na nekog "jačeg".. to je tak.... nemaš kartu - nema vožnje! tako je svugdje u svijetu (na koji se stalno svi volite pozivati).. dakle, nemaš se kaj raspravljat.... a tak je sve počelo

VL
DU
Deleted user
12:33 21.04.2017.

80tih god. prošlog stoljeća se poštivalo starije, kada bi mi klinci na kvartovskom igralištu u sred utakmice vidjeli da dolaze "stariji dečki" redovito bi prekidali i ustupali im teren a danas je normalno nekog čovjeka,djeda ili baku napucati sa šakom u glavu, onaj pokojni dečko s Jaruna ili Knežije prije desetak godina je namjerno udario nekog čovjeka koji ga je nakon toga upucao iz pištolja, za vrijeme nekakvih prosvjeda na Cvjetnom trgu jedan je napao i bacio na pod neku babu, ovaj infantilni 29ogodišnjak ide se tući s djedom a stariji još uvijek žive u osamdesetim i reagiraju kao ovaj djed jer se to kosi s njihovim uvjerenjima, zato balavci dobro razmislite drugi put kad krenete na nekog starijeg !

VL
AD
Aderton
12:36 21.04.2017.

nema opravdanja ni razumijevanja za ovo ubojstvo..čim se ti šećeš okolo s nožem, znači da si u najmanju ruku konfliktan i nasilan...

VL
DU
Deleted user
12:40 21.04.2017.

Kakav moraš biti čovjek ako ubiješ nepoznatog čovjeka na ulici ni za što?

VL
MI
Milkica
14:22 21.04.2017.

Nije mi jasno zašto novinari uvijek kad pišu o kriminalcima koriste njihove nadimke. Kaj smo si kompići ili kaj? Odvratna navada.

VL
Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
12:22 21.04.2017.

znači to je čakijaš!

VL
DU
Deleted user
12:24 21.04.2017.

Ako imas 29 godine i u naponu si snage te se krenes fizicki obracunavati sa covjekom od 60 i nesto godina onda ocekuj da ce se braniti na drugi nacin osim nadmetanja u snazi. Svi ovdje kenjkate, da je moj stari ubo nekog tipa koji ga napadne cestitao bih mu svaki dan!

VL
HE
herojulice
12:44 21.04.2017.

Bez obzira tko je bio bezobrazan a tko ne i tko je u pravu izvjesni "gospodin" nije smio imati nož kod sebe, nije se smio miješati i još na kraju je ranjenoga ostavio i mirno sjeo te nastavio put. Najmanje doživotna.

VL
DU
Deleted user
15:47 21.04.2017.

Nisam bila tamo, ne mogu pametovati previše, ali moram komentirati.Vozač je po meni jednako kriv, prvo,ako je bio tako principijelan oko kupnje karte, mogao je nazvati osobno policiju i pričekati da se njegovim sukobom s mladićem pozabave osobe koje su za to educirane i ovlaštene.Drugo nošenje skakavca sigurno ne spada u kategoriju mirne i nekonfliktne osobe.Netko tko hoda s time po gradu i to na Uskrs po meni nije miran i staložen čovjek nego tempirana bomba koja iščekuje negdje potencijalni sukob! Ući u autobus, otići na more, a znati da si nožem ranio nečije dijete...za to nemam snage komentirati.Roditeljima iskrenu sućut

VL
KA
kajbum
13:04 21.04.2017.

Nije naucio osnovno ne ulazi u okrsaj ako nisi spreman ocito je stari bio spremniji

VL
DU
Deleted user
12:59 21.04.2017.

Treba ubijati, ali kriminalce,mafijaše i korumpirane tajkune bez porijekla imovine,strane neprijateljske agente i sl. To je posao Vojske , Policije i domoljubnih Tajnih službi!

VL
FO
fobos
15:01 21.04.2017.

Ovaj sto je ubijeni ocito je bio bahat i vjerovatno pijan. Ja da sam bio vozac autobusa pustio bih ga bez karte jer je bio Uskrs​. Znam da vozaci imaju zapovijed, ali ja kao katolik u katolickoj drzavi bi se oglusio na zapovijed. Ovaj koji je ubojica je stariji covjek i ne vjerujem da je imao namjeru ubiti nekoga, ali mislim da je frustrirana osoba koja je samo cekala da na nekom iskali svoj bijes. I eto situacija se poklopila. Da se sad njih dvojica imaju sansu naci i porazgovarati dogovorili bi se drugacije. Jedan bi bio ziv, a drugi slobodan. Ali zivot je takav sad te ima sad te nema. Ocito je da sve ima svoje razloge koje mi nerazumijemo . Zivi svoj zivot ,sto ti nebi da neko tebi nemoj ni ti drugima. Zivila logika i zdrava ljudska pamet.

VL
SE
serđo12
13:29 21.04.2017.

good night metropolo!

VL
DU
Deleted user
13:29 21.04.2017.

svaka cast policiji..a taj sta mu je to doviknio..je li on susjed..

VL
MA
maaraa
12:37 21.04.2017.

Putnici,ako su pametni, nisu ništa vidjeli niti čuli,ne trebaju davati nikakve izjave pa neka se vozač autobusa "klati" po sudovima zbog nepromišljene odluke ZET-a da "ako putnik nema kartu nema polaska autobusa" Ostali putnici i nisu bitni,platili su kartu iu i nema gubitaka. Samo želim da ponekad zaustavite tramvaj i ne dopustite putnicima van zato što netko nema kartu....!!!!!! Provedba nepromišljene ZET-ove odluke odnosi se samo na putnike u autobusima.Čista DISKRIMINACIJA. Jutros, u tramvaju 11 iz Dubca kontrolor pita mladića za kartu. Nemam,kaže mladić.Nemam ni 4 kune.Izlazim na prvoj stanici.. Dobro, kaže kontrolor i produži dalje.....ali to je bio tramvaj...tu vrijede druga pravila za putnike bez karte.

VL
KA
Karoje
12:14 21.04.2017.

ZET vozači vole uskrćivati putnicima vožnju koju su platili. Hoće li vožači i dalje gledati tko je kupio kartu a tko nije?

VL
PR
prohujalo
13:47 21.04.2017.

Naslov bi mogao biti i -priveden umirovljenik koji je branio hrvatskog radnika od napada huligana.

VL
TA
Tag
16:53 21.04.2017.

Pa ovaj vozac autobusa je trebao nazvati policiju.I problem bi bio rijesen u roku 10 minuta .A sto je ovaj Dzemo potegao noz i ubio covjeka i svi mirno nastavili putovati to bi trebalo dodatno istraziti.Inace samo bolestan covjek nosi noz.

VL
AB
abcdefghij
12:39 21.04.2017.

Mercepovac. Trebalo bi njega ispitati i za mnoge druge stvari. Vidi se da mu potezanje cakije nije strano. Neki dan Sam napisao da bi svatko trebao nositi suzavac da bih se mogao obraniti i bio sam obrisan. Da je Djemo naspricao decka sa suzavcem decko bi bio ziv a,Djemo nebi isao u zatvor, rodbina nebi tugovala. ...

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.