Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omjer snaga u Saboru
Povratak na članak

Tko bi sve mogao glasati za Karamarkov opoziv?

SDP uz Hrvatsku raste i IDS računa na pet manjinaca, HRID, HDSSB, mostovce...

Komentari 55

BU
Bulaba
10:11 31.05.2016.

Potpuno je svejedno tko će biti za, a tko protiv, ako će za opoziv biti udbo-ćuprijaši na čelu sa sumanutim psihijatrom koji su i dalje u vladi, a u Saboru i na vladi glasuju protiv te iste vlade. Od oporbe se i očekuje da bude za opoziv, pa to joj je i posao.

VL
DU
Deleted user
10:06 31.05.2016.

Karamarko ima putra na glavi i nevjerojatno da u HDZ-u još nisu spoznali da je od trenutne ostavke Karamarka daleko gora opcija da ga i dalje "drže na šlaufu", da "pluta" onako na površini. Jer to je put u propast! Ne samo da je meta ostalih stranaka nego će mu se "krvi napiti" i glasači... Ne možeš biti j ... i pošten! Starinska mudrost s taxi stajališta je sve što treba Karamarku staviti "pod nos". Ionako nema koga nije izdao u bliskoj prošlosti i sjetimo se "lafčine" kako je odvrnuo novinarima da luksuzan Mercedes terenac koji vozi pred izbore nije njegov nego registriran na tvrtku supruge. Koliko će još takvih bisera prosuti. Ionako nikad nije bio štof za lidera nego ogrezao u tzv. stočarskim resorima kao što su policija, vojska i obavj. službe - on dvojkaš s faksa, a oni uglavnom dječaci iz zadnjih klupa...

VL
DU
Deleted user
10:45 31.05.2016.

Uopće nije bitno tko će kako glasati. Već sam činjenica da pravorijek jednog povjerenstva stvorenog da bi donosio meritum o ovakvim stvarima, ne znači ništa, poraz je za demokraciju i vraća nas zahvaljujući onima koji se kunu u demokraciju u doba jugoboljševičkog sustava gdje se presuđivalo temeljem insinuacija i rekla-kazala. Ulogu partijskih arbitara i gospodara života i smrti danas su preuzeli mediji, a rulja kao nekoć kao krdo nekritički se povodi za onim što pišu mediji. Samo pri tom se zaboravlja kako je danas Karamarko Pedro koji mora visiti, a nitko se ne zapita - a što ako se ja sutra nađem na njegovom mjestu? Ako je Karamarko kriv i radio protiv nacionalnih interesa, onda neka ga se zauvijek osramoćenog makne iz hrvatske politike i neka odgovara pred relevantnim institucijama ove države, a ne pred medijima ili nekakvim šizofreničarima s mesijanskim kompleksom. Imamo državu, ali nismo se odmakli od mentalnog sklopa one bivše, porazno.

VL
SA
santos008
10:06 31.05.2016.

Tko bude glasao za Karamarka,ostace mu u dzepu u prosjeku 480.000 kuna,ako bude za Petrova izgubit ce 480.000 kuna,jer pitanje je tko ce biti u buducem sazivu Sabora ako dodje do novih izbora.Nece niko vise glasati za zastupnike koji nene dolaze na sjednice ili ako dodju napustaju sabornicu jjer im je predsjednik Sabora zasluzeno istjerao zastupnika [Grbin ]

VL
DU
Deleted user
11:01 31.05.2016.

uvjeren sam da bi i pokoji hadezeovac glasao za opoziv, kada bi samo glasovanje bilo tajno ...

VL
ZA
Zaggrabe
11:07 31.05.2016.

Nije Karamarko HDZ. Stranka će biti jača bez njega!

VL
MI
mirrro
10:49 31.05.2016.

veci sam psihijatar od petrova..zna da se ide na nove izbore i zato rusi karamarka nebi li dobio sto vise glasova na novim izborima,,za pametne proziran psihijatar

VL
ML
MladenSparavec
12:23 31.05.2016.

Svima puna usta zajednistva, a kada dode do problema reagiraju kao nezreli ljudi. To samo po sebi i nije problem kada te osobe ne bi sjedile na celnim pozicijama drzave. Hravatska iznad svih jeste parola koju se svi hvataju, a zapravo postoji dodatak kojega si je svatko nadodao u formo koju se moze svasti pod zajednicki nazivnik: Hrvatska iznad svih samo ne iznad moga principa, egoizma, mog vlastitog JA. Niste dorasli žrtvama naseg Domovinskog rata. Niste dorasli posjedovato nasljede razrusenih domova, zivota velikog dijela ovoga naroda koji je vjerovao u bolje buducnost. Potratili ste godine za sto? Za drustvo podijeljeno po ustasama i partizanima. Za medije u rukama raznih spekulanata koji svakodnevno prenose "drustvenu depresiju" u udarnim terminima. Inozemni interesi se proglasavaju nasim nacionalnim interesima. Da li je to bio politicki program za koji ste dobivali izbore zadnjih 20-ak godina. Sada je mozda i najvidljivija velicina naseg prvog predsjednika Gospodina Franje Tuđmana. Niste dostoji nasljedstva njegovog imena. Niti vi lažni socijal-demokrati okiceni kronicnom nesposobnoscu i samodopadnoscu niti vi demokrscani, prvorazredni licemjeti u zastiti svoga vlastitog naroda. U ime koga i koliko njih radite zagovarate zajednistvo, a za njegovu izgradnju niste poduzeli NIŠTA. Nemate se prava tako ponasato na celu naroda. To nije kafana, ta nisu vrijednosto zbog kojih su ljudi sa suzama molili u crkvama za vrijeme rata. U ovom miru i ovakvoj Hrvatskoj dobro je vama i nekolicini oko vas. Narod je u potrebi. I to je prioritet uvog drustva. Zastitite ljude koji nisu u mogucnosti i nemaju sposobmosti da se odupru ovoj vrsti drustvenog ignoriranja ljudskih vrijednosti, rada i pomognite mladima da budu u prilici zapoceti svoj zovotni put ovdje. Dosta nam je i crvenih i vas plavih. Obucite se u boju koze covjeka i okupljajte se radi zajednickog dobra.

VL
MS
mare_split
10:29 31.05.2016.

VL, ostavite se predviđanja i računica! jedno je sigurno: MOST i VLADA odlaze, RH GUBI nekoliko mlrd. kuna, novi izbori troše 50 mil.kuna, ... i na kraju DOMLJUBI , 'stisnuti' oko HDZ-a, jer ovo je Vrijeme jako slično 1990-oj godinii - pobjeđuju! Nakon toga slijede revizija SDP-ovog uništavanja RH i istrage o njihovom kriminalu te otkrivanje petkolonaško_UDB-aških podvala (svastika, 'noćna' ćirilica, ubojstvo D. Pajičića, progoni psihijatrijom, ... 'rad' APIS-a, DIp-a i kontrola unosa podataka u sustav Ministarstva uprave, ...)! I ... moja 'preporuka': klonite se sutrašnjeg prosvjeda kog bi 'novi Labrador' mogao iskoristiti za subverzivnu 'akciju' kako bi nas, HRVATE, optužio za ... 'fašizam' i 'ustaštvo'! Crveni su oduvijek poznati po nasilju!

VL
DU
Deleted user
10:13 31.05.2016.

baci bombu goni bandu hdz-ovsku, kriminalci jedni svi počevši od tuđmana preko sanadera pa do ovog karamarka. ode nam ina mađarima, prodaju nam hrvatsku. ZAKONOM ZABRANIT SDP I HDZ

VL
LI
lijevo45
10:33 31.05.2016.

Dobro, kada će više to glasanje da ne moram više gledati ovog Karamarka i njegov umiljati pogled svaki dan na naslovnici? Iako, kada krenu afere u kojima je involviran, bolje da ne čitam novine...

VL
MR
MRUDante
10:56 31.05.2016.

svi koji imaju IQ veći od temperature tijela...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:00 31.05.2016.

Hdz rusi sve dosadasnje hrvatske rekorde. Imaju ministra s najkracim mandatom. Pobjedili na izborima a ne vladaju. Sad ce imati i najkraci mandat vlade. Dosada su sve bivse predsjednike stranke izbacili. Da je Sanader ostao koji dan dulje na vlasti, izbacili bi i Tudjmana posthumno. Sadasnji predsjednik stranke je 94. tvrdio da je Tudjmanova politika pogresna, a sada vraca stranku tamo gdje je Tudjman stao. Imaju ministra muslimana i saborskog zastupnika koji se borio u BiH protiv muslimana. Glasuju protiv sefa Soe kojeg je postavio njihov predsjednik vlade i njihova predsjednica drzave. Tko tu pije a tko je pijan?

VL
RU
ruznopace
10:33 31.05.2016.

.."..neka cvijeta stotinu Dalija.."............Dalija reci DA......Božo CAREEEEEEEEEEEEEEEEE...Dioklecijan je ..za tebe nula,....:)))))))))))))))))

VL
ZV
Zvonko60
11:12 31.05.2016.

Pa prvo da glasa protiv sebe bilo bi moralno ako je domoljub Treba dati priliku sposobnijim a takvih ima u HDZ- u samo treba prelomit EGO .

VL
PI
pinkec
10:27 31.05.2016.

Tko zeli skinuti Karamarka i HDZ, koji su najvise doprinijeli u stvaranju drzave Hrvatske? To je onih 22% "hrvatskih gradjana", koji ni nisu zelili drzavu Hrvatsku i jos placu za propaloj titinoj diktatorskoj drzavi, kao Milanovic Vesna Pusic, Pupavac i slicni, ali kojima su vrlo mile "ustaske kune"!

VL
Avatar Osiris
Osiris
10:20 31.05.2016.

Ne daj Vlast!

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
10:16 31.05.2016.

Red partijaca, onda red polupismenih populista demagoga kao što su Petrina i Sinčić, red mostovskih diletanata, red manjinaca oktroiranih hrvatskom narodu i kao šlag na tortu HRID.

VL
DU
Deleted user
10:03 31.05.2016.

Pitanje! Šta je Karamarko radio zadnja tri četiri mjeseca? Hajde neka se neko sjeti ako može! Isto vrijedi i za Petrova. Ministribarem kao nešto rade, ali nitko nije dorasao poslu koji je preuzeo, samo poziraju.

VL
DU
Deleted user
10:21 31.05.2016.

Karamarko navodno nudi Pupovcu mjesto potpredsjednika vlade. Kako se srozao...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.