Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stjepan Đureković
Povratak na članak

Tito je bio ogorčen. Znači, to su mi smjestili moji Hrvati, grmio je pred Kardeljem

Hrvatski emigrant pisao je o privatnom životu maršala, ali i o ostaloj tadašnjoj komunističkoj eliti koja je vladala

Komentari 83

Avatar abakus
abakus
17:36 29.10.2014.

Pitam se, hoće li se i nakon ovog suđenja i ovakvih "detalja" o titovoj vladavini kakve donosi i ovaj članak naći netko tko će tvrditi da se ne treba promijeniti ime trga u Zagrebu na kojem se nalazi HNK...?

VL
Avatar mali_Radojica- hibridni ratnik
mali_Radojica- hibridni ratnik
19:35 29.10.2014.

Imate njegov trg? Hvala Bogu te smo se mi partizanštine odavno rešili i kult druga Tita poslali u "ropotarnicu istorije".A i dosta je,vala,bilo.Kod svoga kralja i viševekovne autokefalne crkve ludi Srbi su dozvolili da njima upravljaju arivisti,belosvetske bitange,učitelj i bravar.To treba umeti.

VL
FL
florenz769
17:49 29.10.2014.

A kako da u Hrvatskoj budu objektivni komentatori, kad su zadužili mladu Hrvatsku državu, prokazali UDBA-še koji su ostali vjerni Beogradu i rovarili u njoj u korist agresora. Zahvaljujući njihovom poznavanju organizacije i po njoj angažiranih špijuna onemogućeni su da nanesu ozbiljniju štetu.

VL
DU
Deleted user
19:18 29.10.2014.

Kako će biti neke rasprave kad se na ovom portalu briše svaki iole otvoren komentar kad su u pitanju zločini tita i komunističke partije? Nije li to ubijanjem, ili kako autor pise "umorstvo" svake rasprave? Da ne govorim o objektivnim člancima koji bi javnost informirali o istini!

VL
ST
Stolic
20:53 29.10.2014.

TITO uopšte nije bio Hrvat! Kada će ovo završit s ovim glupostima. Piše čak na Wikepedia.

VL
SW
swic
18:32 29.10.2014.

Bice bice ! To je deutschland .

VL
PU
pužina
07:16 30.10.2014.

Zašto zabranjujete čitanje ovog teksta?

VL
Avatar cheguevara..
cheguevara..
17:07 30.10.2014.

Ostavite se vi Tita, svi zajedno, niste vi Titu ni do koljena. Ovaj jadnik otisao u tudji u svijet, kukavica, rusiti drzavu narodu, za koju su se oni krvavo borili od okupatora, i jos ga se proglasava zrtvom. Pa to nema nigdje na svijetu.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
02:09 31.10.2014.

Dok traje sudjenje UDBA-sima koje brani UDBAS, mediji nas zabavljaju pricama o Titu koji je umro prije vise od 34 godine, odnosno 3 godine prije nego je Djurekovic ubijen, sto znaci da je za njegovo ubojstvo "odgovoran" iz groba.

VL
Avatar davcro
davcro
00:13 30.10.2014.

Nažalost hrvati imaju tu tendenciju da smiještaju sami sebi dok imaju istinsku samostalnost i traže vladare da budu njihove marionete ili da im se dive i klanjaju. Jednostavno neznamo misliti svojom glavom nego tražimo nekoga da misli umijesto nas

VL
CI
cinbenik
10:24 02.11.2014.

Sve ukazuje da Djurekovic nije bio nikakav emigrant ni borac za Hrvatsku,nego je bio prestupnik zakona drzave koju je gradio......Najvjerovatnije je pozelio da ima puno,priskrbio si pa si dao petama vjetra,sa lovom i informacijama,koje su dobro docekali emigranti Hrvati koji su to postali jer nisu imali damu sluziti JNA,ali i Njemacke tajne sluzbe koje su saradjivale i sa Hrvatsko emigracijom,ali i sa udbom........Prijetnja YU i sistemu,mu je presudila pa su ga likvidirali,a morao se komunista dokazivati emigraciji,kako bi pokazao da je i on "pravi Hrvat",a bio komunista od glave do pete...Emigracija nije imala razradjene sisteme za vodjenje rata protiv udbe,nego su to nadopunjavali mrznjom prema YU,a sto je direktno nanosilo steu stradanju Hrvata........Otimanje Busicevog aviona u Ameriki nije imala ama bas nikakvog odjeka i rezultata,kao da je to uradio sam u ime sebe,a ne u ime cijele emigracije....Niti je omasovio emigracije,a kamoli da su huskaci nasli nacin da ga oslobode...Slicno je i sa "brisanim prostorom",Radusom.........Stradali su Hrvati bez ikakvih rezultata..naravno nitko nije prozivao na odgovornost,zbog te sramote i stradanje Hrvata..........MKMPiske politiku su platili i Hrvati u Hrvatskoj..........Mnogi su stradali,zbog neznanje HDZea,vodili i nepotreben ratove u kojima su odustali od svih zacrtanih ciljeva,a nitko nije odgovarao za stradanja Hrvata i sramotu u svijetu,sto se Hrvatska sramoti i na sudovima u Hagu zbog te iste MPMKake politike.........Djurekovic da je prezivio Skegro nebi imao sanse biti unistavac svega Hrvatskog,nego bi to lijepo Djurekovic preraspodijelio,jer je htio biti prvi od 200 bogatih.........

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
14:10 31.10.2014.

Titi je zakon,još dugo dugo nedostižan za današnje lopove

VL
DU
Deleted user
06:27 30.10.2014.

Pojedinci po potrebi govore "okrenite se budućnosti" kad njima ne odgovara. Kad se jave oni koji vole Hrvatsku i koji su za zabrinuti za budućnost, koji upiru prstom u rušitelje hrvatskog, tada se slobodno vraća u povijest, pa ih see naziva crnokošuljašima desnima, ustašama, mada se u to vrijeme većina nije ni rodila.Malo objektivnosti ne bi škodilo!

VL
LU
luftbrenzer
12:59 30.10.2014.

...govori se o brutalnom umorstvu...., postoji li ubojstvo koje nije brutalno...?

VL
IS
istri
17:33 31.10.2014.

TONIMOHAVE:sta pricas pa imao je isto ko i tudzman ako gledas sliku naopacke. ali cudo da Niko se ne pita zasto jenome toliki a drugome skoro Niko.ali kao i u sportu uvjek su nam drugi krivi.

VL
VG
Veseli Gost
01:40 31.10.2014.

Kada promijenite ime , odmah ce HR gradani zivjeti bolje. Biti ce ica i pica. Svi ti judini placenici , umjesto da stalno lazu i blate Tita, mogli bi dati prijedlog koje lopove treba poslati u Remetinac i kako pospjesiti napredovanje ekonomije, kako bi hrvati mogli da si kupe hranu, a ne da kopaju po kontejnerima. Za vrijeme tita nitko nije kopao po kontejnerima.

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
14:05 31.10.2014.

Tito je vama-vašim očevima, majkama dao obrazovanje, siguran posao, sigurnu egzistenciju, sigurnu plaću-nitko nije bio gladan, dok su vam vaši domoljubi, hrvatine, uzeli poduzeća, plaće, egzistenciju i budučnost i sada dok kopate po kontejnerima bez posla, puni ovrha i dugova vi pljujete po onome koji van je sve dao i veličate one koji su vas pokrali.Ne zaslužujete drugo nego da vam i kontejnere uzmu ili naplate kopanje po njima

VL
Avatar bludnisin
bludnisin
11:25 30.10.2014.

Ajde ne lajte, da vam nije bilo Jože ne bi ni Hrvatske danas bilo, a nakon onog pro*eravanja sa NDH dobro smo i prošli kako je moglo završit.

VL
IS
istri
17:48 31.10.2014.

uostalom vi pljuvaci tita. de mi recite :ko nije pjevao pozntu pjesmuJUGOSLAVIJOOOOOOO JUGOLAVIJO: ja zasigurno ne jer nisa ni Ustas ni komunjar vec samo :COVJEK kakvih ima po cjelom svjetu i u Tom malo svjetu nikom nisa bijo bitan kobitan ko sam i Niko nije ni razmislja o tome. po zavrsetku naseg oslobodilackog rata, napokon sam pita svog susjeda, sa izvinjenjem . daj mi kazi sto si ti :srbin hrvat ili bosanac(musulman) jednostavno se nasmija mi ni rece ono sto ustvari me nije ni interesiralo.

VL
M3
Miške 3
11:45 30.10.2014.

A taj Đureković vam je stvarno moralna vertikala. Obični privredni kriminalac, koji je ukrao novce u INI pobjegao u Njemačku i počeo glumiti političkog emiganta. Što nije za svoja uvjerenja išao u zatvor kao Marko Veselica, Vlado Gotovac, Đuro Perica. Malo Morgen.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.