Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muslimanska patrola

Teroriziraju London: Ovo je muslimansko područje, bježi!

Danijel Pranjić
Foto: AFP
1/2
23.01.2013.
u 20:40

Bježi odavde pederu. Da se nisi više pojavio ovdje!, govore pripadnici Muslimanske patrole jednom prolazniku u istočnom Londonu

Dvojica muškaraca uhićena su nakon serije incidenata u Londonu za koje je odgovorna skupina koja se naziva "Muslimanska patrola". Naime, na internetu se pojavio drugi video u kojem skupina maltretira jednog muškarca na ulici govoreći mu kako ne smiju ondje biti jer je to muslimansko područje.

– Bježi odavde, pederu. Da se nisi više pojavio ovdje! – čuje se na snimci. Govore mu kako "hoda muslimanskim područjem odjeven kao peder", piše Guardian.

Džamija istočnog Londona osudila je ovakve postupke. Kazali se da skupina koja se naziva "Muslimanska patrola" zlostavlja ljude na ulicama istočnog Londona tijekom noći u blizini džamije. Zbog toga su i sami kontaktirali policiju.

– To je potpuno neprihvatljivo i jasno je da samo žele podići napetost. Mi to u potpunosti osuđujemo – priopćili su iz džamije.

>> Majka i sedmero djece idu u zatvor zbog prelaska na kršćanstvo

Ključne riječi

Komentara 18

NE
Nensy
22:48 23.01.2013.

Neka,neka to se Evropi vraća kao bumerang.Podržavali su albanske teroriste na Kosovu,još im dali i državi,pa će im tako jednog dana ti isti ekstremni islamisti stvoriti islamsku državu na tlu Engleske.Samo naprijed.Sve se vraća,sve se plaća.Što poželiš drugom,desiće se tebi.To su Božji zakoni.

Avatar KristinaK
KristinaK
12:18 24.01.2013.

A da je neki Britanac samo nešto dobacio muslimanu bio bi optužen za rasizam i mržnju dok oni mogu raditi što žele bez posljedica. Nisu problem normalni muslimani, već ovi ekstremni tako da ne treba trpati ih sve u isti koš, bez obzira kako se oni ponašaju meni je žalosno kad vidim kad ljudi pišu kako bi ih sve trebalo deportirati i sl. iako znam da se oni ne bi ništa bunili kad bi deportiralo kršćane iz njihovih zemalja!

Avatar DonLon
DonLon
06:46 24.01.2013.

24.01.2013. u 06:05h istina_boli je napisao/la: Ne znam zasto, ali stranci me sve cesce pitaju ... ------------------------------------------------- Upravo tako, svi stranci samo to pitaju. Ovdje u Londonu i okolici su svi stranci, sto domaci, sto strani, a neki i josos straniji. Svakodnevno sedam do deset miliona njih ne pita apsolutno nista drugo! Za nevjerovati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije