Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Družio se s Ibrićem
Povratak na članak

Novi detalji terorističkog napada u Zvorniku: Uhićen muškarac povezan s ISIL-om

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač sinoć je izjavio kako bi ovo mogao biti početak mnogo gorih događanja u BiH

Komentari 142

HR
Hranezacijelisvijet
08:19 28.04.2015.

Europi ce se osvetiti inzistiranje na islamskoj naciji i drzavi u srcu Europe. Znadoh to jos davno

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
08:24 28.04.2015.

Jel još uvijek hrvati misle da nije potrebno više ulagati u naše vojne snage i ponovo uvesti vojni rok na barem 3 mjeseca ? Bez obzira na bolna i krvava iskustva iz nedavne prošlosti ? Bez obzira na stanje u susjednim nam državama ? Mislite da će nam NATO priskočiti u pomoć u slučaju većih sukoba ili će prvo malo sastančiti i svoje zemlje osiguravati ?

VL
PA
pacijent
08:40 28.04.2015.

velika vecina se ponasa cudno pogledajte koliko je ubijeno hrvata srednje bosne poslije rata krvavi bozic konjic koliko treba jos da se vidi da mnogi podcjenjuju islamiste i islam

VL
BO
bodensee
09:30 28.04.2015.

Zapad jos uvijek "masta" o ljudskim pravima i sl. sranjima,ali evo malo,malo pa neki "slucaj"! A sto je jos zalosnije muhadzedini imaju "presutnu podrsku" sigurno 30-40% zitelja BiH! Jednostavno oni ne pripadaju u Europu!!!

VL
DU
Deleted user
09:10 28.04.2015.

Kada ovi ekstremisti započnu svoje djelovanje po RH, neće nam pomoć ni B.S.D. ni A.T.J. Lučko a kamoli vanjske anti terorističke jedinice pod kapom NATO saveza.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:50 28.04.2015.

kako bi rekla Pusicka i Josipovic, ne vidimo razloga da Bosna ne udje ubrzano u EU. S druge strane, zasto nam u vecernjaku pisete o njima? zatvoriti granice, i sve nermine i tarike, hadzi ove i hadzi one, begice, nadarevice i slicne vratiti od kud su dosli...i problema nema.

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
09:42 28.04.2015.

A k jarcu moram se obrijati,nije se za igrati.

VL
MK
marcel.kocan
09:36 28.04.2015.

I tako, ode još jedna država koju je tito zasnovao u vražju materu..

VL
MN
matija njavro
09:46 28.04.2015.

Dečki ili ćete vi počistiti Maočane i bradonje ili će oni vas, birajte.....onda ćemo mi njih...

VL
BE
Belgrade
08:33 28.04.2015.

Sarajevo -- Arapi žele da kupe minimum 500 duluma (50 hektara) zemlje na području Hercegovine i za to su angažovali agencije za nekretnine u Sarajevu, piše Dnevni list. Prema saznanjima tog lista, Arapi su agentima za prodaju rekli da zemlju traže da bi u Hercegovini investirali u proizvodnju organske hrane. Cena koja se u startu nudi je jedna marka za kilometar kvadratni, što je, navodi taj izvor, mizerna brojka. List podseća da je poznato da su Arapi poslednjih godina pokupovali brojne nekretnine u Sarajevu i okolini i da ih je sve više zainteresovano za kupovinu u BiH. Prema podacima Ministarstva bezbednosti, u BiH su registrovane 232 kompanije državljana Kuvajta. Od tog broja mnoge nisu aktivne, pa se sumnjalo da služe kao pokriće za dobijanje boravka i kupovinu nekretnina. To Ministarstvo takođe navodi da u BiH boravi nekoliko hiljada osoba iz arapskog sveta.

VL
Avatar Jana
Jana
09:47 28.04.2015.

Arapi kupuju stanove i kuće u Sarajevu i zemljišta po čitavoj BH tobože za "uzgajanje zdrave hrane".

VL
JO
Jole1958
09:14 28.04.2015.

Vjerojatno isti mentalni sklop kao onaj njemački pilot što je u smrt odveo stotine putnika.

VL
MA
Marlo
10:16 28.04.2015.

@santos008 i ostali koji podrzavaju ovaj cin. Sta mislite kad bi neki potomak Srba kojem su ustase pobile skoro sve pretke prosetao na Jelacic placu naoruzan i raspucao po hrvatima koji uzivaju na suncu? Da li bi ste tada imalii opravdanja i razumevanja? Od Dnevnog avaza i ne ocekujem osudu, takodje muslimanski politicari to nece osuditi. Pogledajte komentare po njihovim novinama o ovom slucaju!!! Vi gajite guju u njedrima, Rijeka ih je puna. Leti plaze po istri su pune muslimana, ne cuje se hrvatski. I mi i vi smo u istim g...... glede muslimana.

VL
MA
Marlo
10:01 28.04.2015.

Po islamskom kalendaru sad je 1436.godina , znaci srednji vek. Hriscani su u 21.veku a oni u 15. a to je velika razlika. Znamo dobro sta je u to vreme bilo po evropi. Medjutim hriscanska evropa je evoluirala daleko u odnosu na islamski svet. Prema tome smesno je govoriti o psihopati. Ovde e rec o dobu i njihovom vremenu u kome oni zive. Muslimani su za vecinu evropljana blackbox. Zivite pored njih a ne poznajete ih. Ovo nije omalovazavanje muslimana nego istina koju moramo da prihvatimo. Zbog te vremenske razlike u u evoluciji jako je tesko da mi ikad mozemo ziveti u miru. U najsavremenijim evropskim drzavama narocito protestantskim religija staje prevazidjena ili prilagodjena ljudskim potrebama. Naprotiv u islamu se sluzi Bogu i bori u njegovo ime. Sve se to dogadjalo i u hriscanstvu u srednjem veku. Zato mislim da islam po nijednom kriterijumu ne pripada Evropskom prostoru.

VL
IV
ivanjoksimovic
11:14 28.04.2015.

Evropa je dozvolila jednu delimicno islamsku drzavu i jednu potpuno islamsku kvazi tvorevinu u samoj Evropi. Da li znate koliko je nekada na Kosovu zivelo albanskih katolika? Polovina Prizrena. Danas niti jedan. I Majka Terezija je bila Albanka cija je porodica zivela na podrucju Makedonije i Prizrena na Kosovu, a danas njena rodbina zivi uglavnom na podrucju Hrvatske, Sisak i Zagreb i nesto malo na Kvarneru. Danas na Kosovu katolika gotovo i nema. Istrebljeni su zajedno sa Srbima, Makedoncima i drugim nealbanskim stanovnistvom. Ogroman broj bosanskih i siptarskih islamista danas ratuje za ISIL po Siriji. Sta ce biti kad se ti ludaci vrate na ove prostore? Ne govorimo o cifri od 10ak ljudi. Vec o nekoliko hiljada terorista koji iskrivljuju i pogresno tumace sopstvenu veru, a sra su tek u stanju da urade sa tudjom?

VL
Avatar Abcda
Abcda
10:57 28.04.2015.

Cim obrije glavu i pusti dugu bradu .... ne pustaj ga iz vida .

VL
MA
Marlo
11:22 28.04.2015.

Jel iko cuo ili video bilo kakvu reakciju Bakira Izetbegivica ili bilo koga od muslimanskuh vodja u BiH. Pitah par muslimana iz Bosne na poslu sta misle o ovom slucaju, vide li u ovome opasnost. Nikakav jasan odgovor nisam dobio, "nit smrde nit mirisu". Takvi su oduvek bili. Muslimani i siptari svoje ne osudjuju nikad je to jednostavni nije po Kuranu.

VL
BB
boze.bili
09:53 28.04.2015.

gospodo ako vi spavate vehabije ne spavaju moramo bit na oprezu

VL
MI
MihajloBg
10:12 28.04.2015.

Priblizavaju se Evropi preko nasih ledja i nasih puteva ;-( zao mi je ubijenog policajca. Dosao normalno na posao a ubijen ni kriv ni duzan

VL
KA
KaraMarko
13:03 28.04.2015.

Mi samo o srbima a opasnost dolazi sa drugih cesti i izgleda tamo gde su bas ti srbi pokazivali to i ispade da su upravu za albance i bosnjake i vise kaj mi mislimo

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.