Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruća fotelja: Nitko ne želi zatvarati brodogradilišta i ukidati subvencije gubitašima
Povratak na članak

Tamara Obradović Mazal tehnički će voditi Ministarstvo gospodarstva

Željko Lovrinčević i Ivan Miloloža navodno su najizgledniji kandidati za Polančecova nasljednika na mjestu ministra gospodarstva.

Komentari 38

OB
-obrisani-
18:48 30.10.2009.

e sad smo definitivno mrtvaci ! ima li itko u ovoj državi normalan???????

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
19:44 30.10.2009.

..ako je iz hdz,odmah u 5brzini dodjeliti 10 mil.dionica,odmah

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
20:23 30.10.2009.

Polako ali sigurno RH ide u MATRIJARHAT Dok je feminizam emancipacija i sl.oplakivanja Ranije bio Genijalan pokret kojim su se zene borile za svoja prava. Sada-Vapaj ruznih zena za paznjom,istih zena koje za 8. mart svrse svaki put kada postomom dobiju neki poklon(u vecini slucajeva pogresno adresiran). ma jebote nesmes da im nista kazes : Bas je slatka ova nova radnica.... Feministkinja (vadi facu iz bureka) ona meni Ma svinjo jedna sovinisticka!

VL
PI
Pippo9
20:08 30.10.2009.

Žena je sposobna i pametna i zaslužuje priliku

VL
PI
Pippo9
20:45 30.10.2009.

Žena je prijelazno rješenje

VL
AN
ankicascreiber
21:36 30.10.2009.

Bianca Matković u vladi???? Ta zena nema ni obrazovanje, niti profesionalno niti zivotno iskustvo da bi bila bio gdje u vladi. Zapravo citav njen zivotopis je cudan, izgleda bas kao zivotopis nekoga tko je uguran u politiku korz interes. Ta zena mora van, ne mozemo praviti smijuriju od vlade. Sjetimo se samo da je Zeljko Covic bio izabran za CEO Plive bez adekvatnog obrazovanja i profeionalnog i zivotnog iskustva. Takav Zeljko uspio je nemoguce, unistio je hrvatsku kompaniju koja je uspijesno rasla 70 godina na svijetskom trzistu. Zar nam treba a za 10-15 godina cistimo s*anje koje nam je ostavila Bianca Matković ?

VL
AN
ankicascreiber
22:31 30.10.2009.

Televizor, objasni mi zasto su brodogradnji dani odbrojani? Zasto su Plivi kola krenula nizbrdo. Zasto nisu odbrojani dani visku opcina, opcinskih birokrata iz stranackih struktura, nepostojecim diplomatima, konzularnim predstavnistima. Sto je sa laznim braniteljima, i laznim umirovljenicima!!! Sto je sa odljevom novca u BiH, i crkvenu glupost. Kada se zatvore sve te slavine odljeva novca, onda mozemo pricati o brodogradilistima. Bolje placati radinike koji rade brodove sa gubitkom, nego drzavne birokrate stranacke i crkvene probisvijetove, i lazne branitelje koji doma sjede i ne rade nista.

VL
OB
-obrisani-
23:22 30.10.2009.

@ ankicascreiber Prestani glumiti i svako malo biti u sukobu sa samim sobom. Hrvatsku sustavno uništavaju orjunaši, a među njih, barem po onom ešto pišeš, pripadaš i ti.

VL
AN
ankicascreiber
23:31 30.10.2009.

A9 hajde ti meni lijpo objasni zasto sam ja orjunas? zato sto mi je zao Plive?

VL
MO
momak23
10:19 02.11.2009.

Zašto unaprijed nagađati,neka se pričeka odluka premijerke ...

VL
AN
ankicascreiber
21:20 30.10.2009.

u naslovu stoji:Vruća fotelja: Nitko ne želi zatvarati brodogradilišta i ukidati subvencije gubitašima!!!!! Pazi pazi kako se pravimo blesavi, nas problem je meko srce jer nismo spremni zatvarati gubitase i brodogradilista!!!! A sto je sa svim onim drzavnim upravama i cinovnicima, sa svim onim suvisnim opcinama, svim suvisnim konzulatima i ambasadama u inozemstvu, suvisnim sportskim dvoranama. Kako to ja je u danasnjoj hrvatskoj Pliva mogla dozijeti takvu katastrofu, i masa drugih uspijesnih firmi. Pravi problem hrvatske je politicka nezrelost i korupcija u svim oblicima drzavne strukture, i to se moram mijenjati. Kada se to promijeni, onda mozemo vidjeti koje su firme stvarni gubitasi. Inace pogledajte kako se francuzi, ili svedi, svicarci i cak ameri odnose prema svojim firmama. Kod nas bi se sve unistavalo i svi u drzavnu upravu i strancke strukture. Tako se ne moze dugo, i izgleda da je dosla potreba za promijenama.

VL
OB
-obrisani-
22:01 30.10.2009.

Neznam koiki trebaš biti idiot da shvatiš da se brodogradilišta ne trebaju zatvarati, nego se trebaju pozatvarati menađeri, direktori i nadzorni odbor koji rade štetne ugovore i manjkove. Pogode brod za jednu cijenu, a isporuče ga sa full opremom i razliku podjele. To je isto kao da ja kupim mercedes bez opreme , a onda mi autokuća da amg opremu i ja s prodavačem podjelim razliku. Normalno da ta autokuća propada.

VL
MM
Mladen Miletić
22:03 30.10.2009.

Blago nama ova je čekala samo da dodje na red, da zauzme mjesto gdje se \"zna se\" postaje \"polančec\" ...

VL
TE
Televizor
22:10 30.10.2009.

Mihac...ja neznam koliki idiot trebaš biti da napišeš ovo što si ti napisao. brodogradnji su dani odbrojani, pa da menadžeri posluju najpoštenije.

VL
AN
ankicascreiber
22:48 30.10.2009.

u Hrvatskoj ne postoji kriza. Jednostavno apsurdna politika koja se vodi vec 20-30 godina dovodi do ocekivanih drustvenih i ekonomskih apsurda. Ne treba izmisljati toplu vodu, postoje uspijesne zemlje, i postoje neuspijesne zemlje. I jasno se zna zasto postoji razlika. Jasno se zna sto u Hrvatskoj treba raditi da bi bila kao uspijesna zemlja. kako slavko Kuljic rece: treba stvarati a ne varati :-).

VL
OB
-obrisani-
23:38 30.10.2009.

@ ankicascreiber Crkva je posljednja institucija koju orjunaši nisu uspjeli uništiti. Sustavno je blate i lažno optužuju, iznose krive podatke, uz istodobno skrivanje pravih, medijski je blokiraju, izruguju se svim kršćanskim vrijednostima, donose zakone koji su suprotni zdravoj pameti i ljudskoj logici. Crkva je jedina institucija koja im se suprotstavlja. Ona je i jedina preostala institucija koja brani nacionalni ponos hrvatskog naroda, u Hrvatskoj, u BIH i u svijetu. Ona se nije odrekla Hrvata u dijaspori i ne stavra podjele među Hrvatima. Ti si se pridružio orjunašima u prljavom poslu.

VL
BT
bili-tartuf
00:50 31.10.2009.

ma cá ni ova gori na sliki, ona cá guli kumpire i kapulu, prije nego Jadranka nacíni kumpirovu- salatu ??..-:))

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:00 31.10.2009.

Ova gore osim što je imidža prodavačice iz susjedstva, tako je i elokventna.... Katastrofa... Seljačkiju facu dugo već ne vidjeh na TV ekranima

VL
BT
bili-tartuf
18:51 30.10.2009.

gataricka i nidzo séni,...pa normalno.....

VL
RO
romictea
21:04 30.10.2009.

Ovo je vijest koju novinari ne objavljuju pod punim imenom Poznata novinarka i aktivistica Branka Šeparović u Dubrovniku je, povodom 18. godišnjice dolaska konvoja Libertas u tada blokirani grad, najavila novi konvoj Libertas koji će ovaj put biti usmjeren premama sjevernom Jadranu. - U subotu 7. studenoga točno u 10 sati pozivamo sve brodice da se okupe u Savudrijskoj vali, ispred poznatog savudrijskog svjetionika, kako bi krenuli prema ušću rijeke Dragonje i tamo stavili hrvatski barjak gdje mu je i mjesto. Idemo pokazati što mislimo gdje je naše, a na pitanje koliko ljudi očekujemo, odgovor je ne znam - rekla je Šeparović i pozvala sve Hrvate da se pridruže konvoju.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.