Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon križa na nebu

Talijanka tvrdi da je snimila Gospu ispred crkve u Međugorju

gospa
22.08.2012.
u 09:26

Uz 600 ukazanja i ozdravljenja, Vatikan odlučuje: Događaju li se u Međugorju čuda?

Kada se jedna mlada Talijanka vratila doma i počela s prijateljima pregledavati snimke iz Međugorja, ostala je šokirana. Na jednoj snimci, iza lijevih vrata crkve, vidi se silueta Gospe kako s plaštem i velom oko glave lebdi iznad hodočasnika. Fotografija je nastala ovoga kolovoza u večernjim satima za vrijeme hodočašća mladih. Oduševljeno je odmah nazvala prijatelje u Međugorju i ispričala im što je snimila. Sliku im je poslala e-mailom.

>>Vidjelica iz Međugorja: Molila sam Gospu za obraćenje SAD-a

Ova slika pojavljuje se upravo kada se stišala priča o križu koji se na očigled mnogih hodočasnika pojavio na nebu za Veliku Gospu (15. kolovoza ove godine). Njega su snimili brojni znatiželjnici. Dakako, mnogi će u ovim slikama i pojavama potražiti racionalna objašnjenja. Možda je u pitanju igra svjetlosti ili pak tehnička varka. No, za mnoge hodočasnike ovo je još jedna “poruka s neba”. Osobito zato što ovakve pojave u Međugorju nisu rijetkost.

>>Nakon teške nesreće pješice krenuo u Međugorje

Jednako kao i ove dvije snimke koje su nastale prije nekoliko dana, tako su i mnoge druge tijekom 31 godine od ukazanja Gospe šokirale javnost. Nastajale su posvuda u Međugorju: pred crkvom, na Križevcu, u kućama vidjelica... Uz snimke, i druge čudne pojave pojačavale su misterij Međugorja. Prije svih kada je kip u talijanskom gradiću Civitavecchiji proplakao krvavim suzama. Međugorski fenomen uz ukazanja vidjelica, koja i danas traju, prate i čudesna ozdravljena. Evidentirano ih je već oko 600.

I dok su mnogi slijepi hodočasnici progledali, invalidi prohodali, mnogi se obratili, neki pak snimili čudne pojave, komisija u Vatikanu zasjeda i odlučuje: Događaju li se doista u Međugorju čuda!?

Ključne riječi

Komentara 234

FR
freedom666
12:51 22.08.2012.

@cro1com Mislim da patiš od sindroma žutih,crvenih zelenih vragova

Avatar pula125
pula125
09:08 23.08.2012.

Dok je Tito bia ziv nesto se slabo ukazivala..........?

Avatar Meggi
Meggi
22:52 24.08.2012.

Kako se sotona razmaše, obično u liku zeitgeist-a, Ogera i njima sličnih, kad se spomene Bog, Crkva, Gospa. ''Blago čovjeku koji ne slijedi savjeta opakih, ne staje na putu grešničkom i ne sjeda u zbor podrugljivaca, već uživa u Zakonu Jahvinu, o Zakonu njegovu misli dan i noć. On je k'o stablo zasađeno pokraj voda tekućica što u svoje vrijeme plod donosi; lišće mu nikad ne vene, sve što radi dobrim urodi. Nisu takvi opaki, ne, nisu takvi! Oni su k'o pljeva što je vjetar raznosi. Jer Jahve zna put pravednih, a propast će put opakih.'' Psalam 1 ''Tada, slijepe će oči progledati, i uši će se gluhe otvoriti. Tada, šepavi će poskakivati kao jelen, a nijema usta klicat će od radosti.'' Iz 35

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije