Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 9. izbornoj jedinici

Tajno glasovanje: Josipa Rimac ispala s HDZ-ove liste za Sabor

Josipa Rimac
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
02.08.2016.
u 13:56

Najviše glasova na popisu od 8 kandidata koji su predloženi šefu stranke Andreju Plenkoviću dobila je vodička gradonačelnica Branka Juričev Martinčev.

Na sinoćnjoj sjednici HDZ-a Šibensko-kninske županije tajnim su glasovanjem s popisa kandidata za Sabor u 9. izbornoj jedinici izbačeni Josipa Rimac, Ante Kulušić i Frane Bilić.

Najviše glasova na popisu od 8 kandidata koji su predloženi šefu stranke Andreju Plenkoviću dobila je vodička gradonačelnica Branka Juričev Martinčev, a odmah iza nje su predsjednik šibenskog Gradskog vijeća Ivica Poljičak i drniški gradonačelnik Josip Begonja, piše ŠibenikIN.

Sljedeći je skradinski gradonačelnik i šef županijskog HDZ-a Nediljko Dujić, iza kojeg su članovi Županijskog odbora najviše glasova dali županu Goranu Pauku, odnosno gradonačelniku Šibenika Željku Buriću. Zadnji na popisu su načelnik Promine Tihomir Budanko i doktorica znanosti i županijska pročelnica za zaštitu okoliša Sanja Slavica Matešić.

Nositeljica liste je Ivana Maletić, a dio stranke izrazio je nezadovoljstvo zbog tajnog glasovanja.

>> 'Oni koji sada govore da Karamarka nisu podržavali, lažu. Do jučer su mu klicali'

Komentara 36

VA
vapor
14:30 02.08.2016.

Osigurala sebe i svoju brojnu obitelj i to kao gradonačelnica jednog siromašnog gradića o kojemu skrbimo svi mi. Lansirala sebe u Sabor sva u firmiranim krpicama, torbama itd. Što ćeš više!? Sada će imat više vremena da se posveti plesnojoj koreografiji dok pušta cajke. A HDZ me počeo iznenađivat.

GA
Gastarbeiter2
14:20 02.08.2016.

Bravo...ima ipak nekakve nade za HDZ!

RU
ruznopace
14:54 02.08.2016.

jadničak mali sada će po gucci i vouiton ići na ...arizonu,...kod brčkog,....hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije