Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema pomoći

Tadić odgovorio hrvatskom branitelju Stjepanu Živkoviću

\'08.11.2010.,Vinkovci - Stjepan Zivkovic, branitelj obolio od PTSP-a iz Retkovaca prosvjeduje pred Opcinskim sudom u Vinkovcima jer je HZZ-o protiv njega podnio prijavu jer im je poslao pismo na ciri
Goran Ferbežar/Pixsell
14.01.2012.
u 12:01

odgovorili "neka se za prava iz zdravstvenog osiguranja obratiti državi Hrvatskoj, budući da je njen državljanin, a ne državljanin Srbije".

BEOGRAD - Beogradski tabloid Alo! objavio je u današnjem izdanju kako im je uredu predsjednika Srbije Borisa Tadića potvrđeno da su dobili pismo hrvatskog branitelja iz Retkovaca kod Vinkovaca, Stjepana Živkovića u kojemu moli od Tadića pomoć.

Iz Ureda kažu da su mu odmah odgovorili "neka se za prava iz zdravstvenog osiguranja  obratiti državi Hrvatskoj, budući da je njen državljanin, a ne državljanin Srbije".

Komentara 17

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
12:56 14.01.2012.

Krka, koliko razreda osnovne škole ti imaš ili si kupio ? To je hrvatski branitelj i traži svija prava. Nije lažni invalid i branitelj kao tebi slični !

DE
delamarina
12:57 14.01.2012.

tadicu ipak si mogao nesto da ucinis ,da ga smestis pored marica.

KR
krka
12:35 14.01.2012.

Da ga nije možda pozvao da dođe živjeti u srbiju, po onoj \'\'svi srbi u jednoj državi\'\'? He, he , sigurno nije, 2012 svi srbi su stali u beogradski pašaluk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije