Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primanje mita

Tadić i Ivić pušteni iz istražnog zatvora, ispitani svi svjedoci

'slavonija-13.05.2009.osijek,hrvatska,zapoceli radovi na rusenju osjecke bijele ladje,direktor osijek koteksa drago tadic. Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
'Davor Javorovic/Vecernji list'
11.08.2011.
u 11:42

Tadić i Ivić uhićeni su zbog istrage koju je otvorio USKOK zbog sumnje na primanje mita u gospodarskom poslovanju, zloporabe položaja i ovlasti.

OSIJEK - Dragi Tadiću, predsjedniku uprave građevinskog diva Osijek Koteksa, i Damiru Iviću jučer je ukinut istražni zatvor.

Sudac istrage takvu je odluku donio po prijedlogu Državnog odvjetništva i USKOK-a jer su, kako se navodi u priopćenju Županijskog suda u Osijeku, ispitani svi svjedoci.

Tadić i Ivić uhićeni su zbog istrage koju je otvorio USKOK zbog sumnje na primanje mita u gospodarskom poslovanju, zloporabe položaja i ovlasti.

Komentara 3

BL
blekso
11:56 11.08.2011.

U zatvoru je bio mnogo manje od onoga koji ga je kao lopova prijavio pa su mu natovarili ucjenu pa go još i u ludnicu strpali. A ne znamo ni da li je tom đubretu oduzeta imovina?

NE
neverane
12:02 11.08.2011.

Hm,pušten.Znači,plaćena je zatvorsko-pravosudno-politička otkupnina.

BA
Bandit
08:03 14.08.2011.

Slavonski tajkun (LOPINA) nije kriv sve sto ima zaradio je postenim i teskim radom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije