Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolege ogorčeni
Povratak na članak

Svečanoj sjednici Sabora na Dan državnosti nazočilo tek dvadesetak zastupnika!

"Sramota je što se danas saborski zastupnici nisu pojavili. Ako to nisu učinili već iz razloga što je to njihovo radno mjesto, mogli su iz pijeteta prema domovini", rekla je Rusak.

Komentari 46

PA
Patrizzia
15:48 25.06.2016.

Hoćemo popis zastupnika koji su ignorirali svečanu sjednicu Sabora .Narod mora znati tko nije dorasao da bude zastupnik i da ne bude biran na predstojećim izborima !

VL
RI
rimtutituki75
14:48 25.06.2016.

Poginuli za ovu domovinu se okrecu u grobu kad vide koji cirkus od drzave smo napravili u ovih 25 godina.

VL
PA
pajopatak
15:44 25.06.2016.

A di je novopečeni zastupnik Karamarko? Umorio se? Šiša čivave?

VL
LE
LeonardS
15:26 25.06.2016.

Pod hitno donijeti zakon o plaćama,naknadama i oduzeti tko ne dođe na radno mjesto, tko ne poštuje svoje biraće, svoju državu i njene zakone ! Sramotno

VL
AP
apolon
14:59 25.06.2016.

Takve koji ignoriraju obljetnice biraci ne bi trebali honorirati na izborima.

VL
FI
filipzg2003
15:34 25.06.2016.

Sramota! Molimo imena nepridošlih tako da ne glasujemo za njih na skorim izborima!

VL
KS
Ksantipa
18:00 25.06.2016.

sabornica je bila poluprazna. Sramota za saborske zastupnike, koji nisu došli. Nisu tamobili neki poput Jadranka Kosor, bivši visoki dužnosnici, jer nisu pozvani.Nije Sabor, kao ni pantovčak ničija prčija da može samovoljno odlučivati koga pozvati, a koga ne od zaslužnih. Pozvani su mnogi "zaslužni". Bilo bi ih još i više dan nisu u Francuskoj. O gospođi Kosot može netko misliti što hoće privatno, ali se to ne smije odražavati na ovakvim svećanostima. Ona je uz pomoć ostalih uvela hrvatsku u EU.Bila je premijerka i vršila još mnoge visoke dužnosti.Dokle ide ta ljubomora, mržnja i osveta? To je ružno, nehumano, nekulturno, necivilizirano i pomalo bolesno.

VL
DU
Deleted user
18:03 25.06.2016.

A placa ide! Pa bolje im je rostiljat s ekipom, sad love imaju za razliku od kontejner rudara. O postenju i moralu prodavat ce nam pamet pred izbore. Objavite popis odsutnih!

VL
SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
16:55 25.06.2016.

Hitler osim što je bio zločinac bio je i genijalac . Prvo pitanje koje je postavio ondašnjoj jadnoj većini u Reistagu ( Vladi ) je bilo da odgovore na pitanje, ŠTO JE TO PO NJIMA RAD ??? I kakav odnos imaju političke elite i ondašnji kapitalisti prema pojmu RAD . Oni nisu nikad odgovorili , Hitler je , kazao je da prije odgovora na koje nemaju odgovor trebaju otići na njemačke ORANICE sa njemačkim seljakom pa onda pokušati odgovoriti . P.S. Sram vas bilo pred 15 000 mrtvih i toliko teških invalida i unesrećene djece da nemate ni trunke SAVIJESTI , ni malo MORALA . Prvi znak da su naši tzv. demokršćani i tzv. socijalisti ( koji ne znaju za socijalnu misao ) upoznali Boga će biti pojava SRAMA kojeg tako puno u Hrvatskoj nedostaje .

VL
A1
Ardo 1944
18:23 25.06.2016.

Riječ sramota je najblaži izraz za one zastupnike koji nemaju obraza i nisu se udostojili da 25.godišnjicu državnosti "uveličaju"svojom nazočnošću.A možda je bolje i tako da ovaj jadni narod konačno progleda i da te likove izbriše iz javnog života ako ne drukčije a ono bojkotiranjem izbora ako se oni opet pojave na listama.Ako vam dijete koje ste odgajali 25 godina postane niškorist onda je to vaša sramota.Tako je i sa ovom zemljom koja je natopljena krvlju i koju su uništili ovakvi tipovi koji se samo mijenjaju ili još gore koje ne možete ni tenkom maknuti.Molim birače da se konačno osvjeste,jer je zadnji čas i da pošalju ovakve(neznam izraz ,a da ostanem fin) u ropotarnicu bilo čega.Što se mene tiće,ja ih ne mogu više gledati.

VL
Avatar Pravednik80
Pravednik80
14:58 25.06.2016.

Danas vam je dragi zastupnici radan dan! A vas nema. BItno da vi "podržavate" reprezentaciju. Pogotovo SPD-njare. To je uvjerljivo, baš... Ali iskreno, niti se ne čudim da nema SDP-ovaca, nije ih bilo u HRVATSKOM SABORU niti prije 25 godina.

VL
VI
Vito
08:05 26.06.2016.

Izostanak kolega zastupnika SDP-ovu Gordanu Marasu ne smeta. "Svi danas slavimo Dan hrvatske državnosti, svi smo uz hrvatsku reprezentaciju u Francuskoj i ponosni na svoju domovinu. Bitno je da izrazimo tu svoj stav i da smo danas sa sportašima, ali u mislima i s onim što se događalo prije 25 godina, ponosni na Hrvatsku. Ne trebamo od toga raditi teme, osim one koja je najbitnija, a to je da je danas je 25 godina hrvatske samostalnosti", ocijenio je Maras. _________ Hrvatske samostalnosti???????? ______- Od koga ili čega????? ______ Prije 25 godina mogao sam bez problema "otplatiti" "svoj dio" državnog duga. ______ Danas, 25 godina kasnije, s istom količinom imovine država me zadužila tri (3X) puta više od onog što sam nekad zarađivao. _____ Za takvo nešto se nikad nisam borio ______- Samostalnost je Hrvatska imala isključivo od 1990. do 1995.g. kad nas nitko nije podržavao i kad su svi navijali za održavanje jugoslavije, a zbog toga je i jugogeneral došao na vlast u HRvatsku iz beogradazajendo sa svojim srpskim unukom kojem je otvorio banku za početak pljačkaškog pohoda na Hrvatsku i hrvatsko gospodarstvo i ekonomiju.

VL
AP
apolon
14:56 25.06.2016.

Ja sam je gledao Kroc kspljice kise ona je svjetlo sto me vodi kroz noc olujnim valovima ona me njise ona je ljubav koja ne moze proc ja bih ugledao sunce kad bi ugledao nju ja sam znao da cuu svoju ljubav pokloniti njoj mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...ova pjesma bi trebala postati zvijezda vodilja zastupnika koji se ne pojavljuju na obljetnicama drzave.

VL
PA
Patrizzia
15:46 25.06.2016.

Skinuti dnevnicu za nedolazak na svečanu sjednicu .Sram ih bilo Boga i naroda .

VL
Avatar 456852
456852
18:21 25.06.2016.

dajte popis tih slonova JAVNO

VL
DH
dalibor.hren
17:54 25.06.2016.

Sad je prilika kresnuti ih po džepu!

VL
VI
Vito
07:55 26.06.2016.

"Zaista sam ponosan na 25 godina samostalnosti i suverenosti: Napravili smo velike stvari u Hrvatskoj, danas smo odali i priznanje predsjedniku Tuđmanu, braniteljima i svima koji su se borili za Hrvatsku, ali sam malo i tužan, ako pogledate sabornicu, ona nije popunjena. Nije bilo puno saborskih zastupnika i zbog toga sam zaista jako tužan", rekao je novinarima tehnički ministar vanjskih poslova Miro Kovač. ___________- Da vidimo koliko smo samostalni: jučer, dan kad je navodno državni praznik, kupovao sam u "Pevec" - u i robu mi je prodavao hrvatski branitelj. _________ Sad me ovaj pokvarenjak pokušava uvjeravati o slobodni i samostalnosti kao veči četnik od jugogenerala franje tuđmana prije 25 godina.

VL
DU
Deleted user
16:58 25.06.2016.

MOST je obećao smanjit broj saborskih zastupnika. Današnja slika Sabora pokazuje da je smanjenje broja zastupnika nasušna potreba. Ustav dozvoljava da ih bude najmanje 100. Danas ih je na popisu 151, u sabornici 20. Treba se potruditi približiti ova dva broja. MOST nije napravio obećano i neću glasovati za njih.

VL
AZ
anteluetic-zlatko
19:19 25.06.2016.

Eto, narode hrvatski! "Kao jedna od kazni za nesudjelovanje u politici je i ta da vam bude vladano od strane nedostojnih", rekao je Platon. Kao da je to izrekao danas gledajući 'svečanu' sjednicu u Saboru. Presramno od naših 'dičnih' 'ženkii i mužjaka'! Dobro je da će uskoro biti rastjerani: svojim 'slavnim' činom pokazali su što misle i o nama (mi smo ih tamo uhljebili)! Njima ništa ne znači čast, povijest i značaj slavnog Doma Domovine Hrvatske! Osramotiše časne muževe hrvatske! Oni su samo za sinekure spremni! Otjerajmo ih u šumu ili bacimo u prašinu (koju su nam bacali u oči), jer, jedino tamo pripadaju!! Spoznaja, uglavnom, nije otkrivenje. Otkrivenje može imati ogromno značenje za spoznaju. Tako razmišlja i piše Nikolaj Berdjajev. Razmislimo duboko. Jesmo li sada bogatiji za ovo otkriće o 'njima'? Nemam namjeru dijeliti moralne pouke, savjete i poticaje. Ipak, neka 'njihov' sramni čin bude narodu pareneza na novim izborima. Ante Luetić, dipl.iur.,Split

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:48 25.06.2016.

Nemaju oni srama i pokazali su kolko drze do drzave to jest do naroda kiji ih masno placa za njihov nerad obicni foliranti a svojim nedolaskom su dolovno popljuvali i narod koji ih je biral a i poginule branitelje koji su zivot dali da bi oni danas uzivali al sad vidimo tko nas zastupa

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.