Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strani mediji

APA: Perković preko medija dokazuje nevinost

Privođenje Josipa Perkovića
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
01.01.2014.
u 17:21

Austrijska agencija APA koja donosi kronologiju događaja vezanih uz Perkovića

Sve velike europske i svjetske novinske agencije prenose vijest o uhićenju Josipa Perkovića, a naglasak se uglavnom stavlja na to da je riječ o bivšem čelniku hrvatske i jugoslavenske obavještajne službe, ali i na to da je zbog njegova slučaja došlo do zaoštravanja odnosa Zagreba i Bruxellesa, ali i do lošijih odnosa između Hrvatske i Njemačke, koja je izručenje Perkovića tražila.

Nešto je opširnija austrijska agencija APA koja donosi kronologiju događaja vezanih uz Perkovića, ali također navodi da je on zajedno sa svojim odvjetnikom Antom Nobilom pokrenuo medijsku kampanju kojoj je cilj pokazati da je on nevin i da nema ništa s ubojstvom Stjepana Đurekovića.

>> Lesar: Mislio sam da je ona 'UDBA je naša sudba' iza nas

Komentara 16

Avatar mehlem
mehlem
17:54 01.01.2014.

Dok je Perković bio smješten na sigurno, u bolnicu, Nobilo, majstor montiranih procesa i manipulacija, radio je prepoznatljivu medijsku kampanju u njegovo ime. Montirani intervjui za javnost trebali su od državnog štićenika Perkovića napraviti nedužno janje, vjerujući da je hrvatskaa javnost blejeće stado ovaca.

DI
Dijaspora
18:39 01.01.2014.

Perković i ne treba odvjetnika....Dovoljan je Večernji???

Avatar mehlem
mehlem
18:01 01.01.2014.

Biblijskim jezikom rečeno: """I dođe novi faraon, EU sa EUN, i ne prepoznade Josipa""". A narod veli, Ničija nije do zore gorila, ili Svaka sila za vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije