Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

Lesar: Mislio sam da je ona 'UDBA je naša sudba' iza nas

josip perković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
01.01.2014.
u 16:31

Ideološka borba za bolju prošlost se nastavlja, poručuje saborski zastupnik

Saborski zastupnik Dragutin Lesar na svojim je osobnim stranicama komentirao današnje uhićenje Josipa Perkovića. U komentaru pod naslovom "Ideološka borba za bolju prošlost se nastavlja" Lesar piše kako se nastavljaju ideološke podjele hrvatskog društva.

Lesar navodi kako je u Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije iz 2010. godine bila odredba prema kojoj se sud mogao, ali nije morao pozvati na zastaru, te kako je u lipnju 2013. vladajuća koalicija promijenila zakon tako da se sud mora pozvati na zastaru.

"Doista sam mislio da je ona 'UDBA je naša sudba' daleko iza nas. Ali nije. Potrebna je i danas da se sakrije rasprodaja nacionalnog bogatstva i demontaža socijalne države", piše Lesar.

>> Lesar komentirao slučaj Zračne luke: Skoro sam rekao 'zaje..o'

Komentara 57

DO
dotoresa
16:46 01.01.2014.

A šta je to Lesar htio reći?Da se ovo oko UDBE koristi za "sakrivanje rasprodaje nacionalnog bogatstva...."?Hajde Lesar,nakon što smo shvatili da je Partija tvoja istinska,neodglumljena strana,daj sada reci TKO to prikriva uhićenjima udbaša koja su vis maior pljačku o kojoj govoriš?Domoljubi?Ili Partija? Nema ništa gore od čovika koji hoće nešto reći a ne smije ili hoće nešto reći a da uvije u masni papir. Jadan je onaj koji misli da si ti čist igrać!

AS
asi2013
17:08 01.01.2014.

Lesar je lijevi ljevičar i nema što popovati o Udbi, našoj sudbi!! On u sebi nosi i dalje ideologiju HNS. Ima na to pravo. Ali onda su samo finte sve što on govori i radi. On će biti najbolji partner SDP-u ako bude potrebno, da štiti članove naše sudbe.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
16:43 01.01.2014.

Vidi se za koga si se opredjelio, znao sam odmah da si mutan. Ti sigurno znaš puno o zakonu o pravosudnoj suradnji, mora da si to učio na fakultetu koji nikad nisi završio. Stranka rada a stalno drži stranu koaliciji kojoj ne pripada. Što bi se trebalo sad, ostaviti sve zbog krize u zemlji? Taj gospon je bio za ustavne promjene koliko se ja sjećam, bio je protiv referenduma i sad on djeli neke lekcije? Taj je kao i mesić, političar po potrebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije