Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljanje

Na Zrću napadnut Siščanin, u Zadru teško ozlijeđen 34-godišnjak

policija
20.08.2010.
u 09:28

Utvrđeno je da je u srijedu u Poličniku zbog razmirica u prometu 25-godišnjak prišao 34-godišnjem vozaču te ga više puta udario šakama po glavi i tijelu te ga teško ozlijedio.

ZADAR - Zadarska policija jučer je dovršila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojeg se sumnjiči za nanošenje teških ozljeda..

- Utvrđeno je da je u srijedu u Poličniku zbog razmirica u prometu 25-godišnjak prišao 34-godišnjem vozaču te ga više puta udario šakama po glavi i tijelu te ga teško ozlijedio - istaknuli su iz zadarske policije. Doznajemo da je 34-godišnjaku slomljena čeljust.

Na Zrću napadnut Siščanin
Jučer kroz podne na plaži Zrće, kod Novalje, fizički je napadnut Siščanin (24). Mladić je zadobio teške tjelesne povrede i zadržan u zadarskoj bolnici. Siščana je napalo više nepoznatih muškaraca i tijekom napada zadobio je više udaraca u glavu, prsa i trbuh. Ličko-senjska policija traga za počiniteljima protiv kojih je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
MINERVA
17:27 20.08.2010.

nije ni čudo da se ovo dogodilo...neki muškarci se u prometu ponašaju kao divlje zvijeri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije