Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen je

Susjedi još u šoku nakon drame u Baranji: 'Kazao je da ima pet bombi na plinskoj boci, bilo je strašno'

Beli Manastir: Muškarac zatočio ženu i dijete i prijeti bombom, policija na terenu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.04.2023.
u 10:33

Muškarac je satima u stanu držao zatočenu ženu, prijeteći da će aktivirati eksplozivnu napravu zbog čega su evakuirani svi susjedi koji se polako vraćaju u svoje domove.

Talačka kriza u kojoj je u mjestu Kneževo u Baranji muškarac satima u stanu držao zatočenu ženu okončana je bez žrtava. "Osoba je pod nadzorom, uhićena je, slijedi kriminalističko istraživanje, nemamo nikog ozlijeđenog", rekli su u osječko-baranjskoj policiji. Muškarac je satima u stanu držao zatočenu ženu, prijeteći da će aktivirati eksplozivnu napravu zbog čega su evakuirani svi susjedi koji se polako vraćaju u svoje domove.

"Kazao je da ima pet bombi na plinskoj boci i da će to dignuti u zrak. Bilo je i prije slučajeva, ovo nije prvi njegov incident. Strašno je sve to. (...) A nas baš dijeli zid. Sad shvaćam i ljude pogođene potresom. U jednom trenutku sve možete izgubiti", kazala je za HRT gospođa koja je noć provela kod kćeri. 

"Mogu reći da se sve na kraju dobro završilo. Malo neuobičajena situacija za malo mjesto u Baranji. Muška osoba je zatočila žensku osobu. Bilo je policijsko postupanje, malo selo, a puno svih službi na terenu. Ono što mogu reći da je policija pregovarala s osobom i u 2.40 se osoba dobrovoljno predala. Ženska osoba je u redu, stan je pregledan, službe su odradile svoj posao tako da je situacija riješena na najbolji mogući način", rekao je načelnik Zoran Kontak.

Talačka kriza prijavljena je u nedjelju 17,56 sati, a na terenu su bile sve hitne službe, uključujući pregovarače, pripadnike specijalne policije i hitne medicinske službe. Mediji su ranije objavili da je muškarac u stanu držao zarobljenog maloljetnog sina kojeg je u međuvremenu pustio i da je navodno prijetio plinskom bocom i eksplozivnom napravom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije