Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoubojstvo?

Supruzi sa Sljemena nisu ostavili oproštajno pismo

nava banka, ubili se bombom, sljeme
Foto: Pixsell
1/5
19.05.2010.
u 15:23

Policija još ne zna je li riječ o dvostrukom samoubojstvu ili ubojstvu i samoubojstvu.

ZAGREB – Policija još pokušava utvrditi jesu li supruzi pronađeni u srijedu u 19.15 sati u automobilu na Sljemenskoj cesti počinili dvostruko samoubojstvo ili je jedan od njih poveo i drugog sa sobom u smrt. Također, ni motiv nije poznat, a oproštajnog pisma nema. Koliko se moglo neslužbeno doznati, eksploziju je čuo planinar koji je o stravičnom prizoru obavijestio policiju. Tijela su bila raznesena ručnom bombom M50 ili M52. Riječ je o muškarcu (54) i ženi (53) s Trešnjevke, inače roditeljima dvoje djece u 20-im godinama.

>>Supruzi se raznijeli bombom u automobilu na Sljemenu

– Muškarac je radio u banci, bili su dobrostojeći. Žena je svojedobno radila u Zračnoj luci Zagreb, a znam i da se liječila u Jankomiru od alkoholizma. Bila je psihički bolesna – rekli su susjedi.

Bračni je par živio sa sinom, studentom ekonomije, a starije dijete, kći, živi u mjestu izvan Zagreba i bavi se jahanjem, govore susjedi. Bračni je par pronađen u toyoti avensis, u vlasništvu banke u kojoj je muškarac radio. Tijela su im prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Komentara 3

VI
vidimškoj
17:37 19.05.2010.

i toga će bit. Spavaće pojedinci u saboru.

SI
signum
15:34 19.05.2010.

Nažalost imam utisak da su ovakve tragedije sve češće , i bojim se da će ih zbog opće situacije u društvu kojem živimo biti sve više

Avatar arcanius
arcanius
17:03 19.05.2010.

ja sebe NIKAD ne bi ubio.... ali bi ubio onoga tko me svakim danom neumorno prca... i to mirne duše, bez kolateralnih žrtava... samo nju ili njega.... dakle, ja sam savršeno normalno biće koje ne bi moglo naći nikakvo moralnije riješenje... u tom trenutku :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije