Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvansudska nagodba
Povratak na članak

Sunčani Bast može se uknjižiti na zemljište kupljeno od Šime Nimca

Župa Uznesenja BDM zadržala je četiri tisuće kvadrata, no ostala je bez 35 tisuća kvadrata, kao i bez novca

Komentari 5

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:26 03.05.2016.

Eto, još jedan prekrasan primjer da ljubav pobjeđuje sve...bože dragi jel ja ovo sanjam il je ova lakrdija za stvarno.....

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
04:57 03.05.2016.

Velecasni Nimac kao Robinn Hood, otima bogatima i dijeli sirotinji. A i Lady Marianna je komad.

VL
K2
kritičar_2
07:59 03.05.2016.

I iz moje glave bi "iscurila pamet",s bankaricom u krevetu.

VL
DU
Deleted user
08:56 03.05.2016.

Jadan covik,Jasa ga izigrala i izvozala ali ocito po necijem nalogu jer sve sto je kupljeno tim novcem,a njoj je ka oduzeto,vratili su joj i uziva.Jahtom koja joj je bila zapljenjena,a kupljena je tom lovom ona se lipo voza Jadranom,prosle godine viđena kod Zadra u drustvu novog ''skipera'' i svima ocito da ona ima soldi.A sta je na zulj mnogima,posebno susjedu koji se ljutija jer je Sime htio dogradit pored crkve zupni objekt,a ovom bi zatvorilo pogled iz apartmana ... Crkva stiti pedofile u svojim redovima,a njega kamenuju zbog zemljista..jasno ko dan da im smeta i zele ga maknut iz crkve.

VL
MI
miso
10:27 03.05.2016.

Bravo za bankaricu i fra Šimu. Izvrsno su to izveli!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.