Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biograd

Sukobio se s vozačem hitne pa se autom zabio u Dom zdravlja

auto
Filip Brala/PIXSELL
29.06.2010.
u 15:45

Na putu prema kući u Ulici Put Solina zapalio se njegov neregistrirani osobni automobil ford dok je njime upravljao. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.

ZADAR - Zadarska policija zaprimila je danas oko 14 sati dojavu da je u Biogradu 37-godišnji muškarac vozilom probio staklena vrata zabivši se u prostoriju za hitan prijam pacijenata u zgradi Doma zdravlja, u kojoj se u tom trenutku nitko nije nalazio.

Policija izvještava da se 37-godišnjak potom odvezao te da mu se na putu prema kući u Ulici Put Solina zapalio njegov neregistrirani osobni automobil ford dok je njime upravljao. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.

- Utvrđeno je da je prethodno ispred kuće svoje majke fizički nasrnuo na vozača vozila Hitne medicinske pomoći te mu je zaprijetio. Ubrzo je pronađen te je doveden u prostorije policijske postaje Biograd - istaknuli su iz PU zadarske.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:06 29.06.2010.

ima ko normalan u tom Zadru?čast pojedincima koje osobno poznajem al nebi ni oni bili da su ostali tamo!možda im je voda zatrovana tko će ga znat!

ZA
zadranin
18:11 29.06.2010.

Hm baš me zanima tko je ovom idiotu dao vojnu mirovinu i stan a rata nije vidija?

OB
-obrisani-
19:49 29.06.2010.

Vozi neregistriran auto,zabio se u prostoriju za hitan prijam, nanovo se vozio u neregistriranom autu uz to i oštećenom ... fizički nasrnuo .... pa dovraga tko tolerira i zašto ovakve budaletine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije