Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glina

U sudaru ozlijeđeno dvoje osnovaca i dva trgovačka putnika

glina
Foto: Tadija Odić
1/4
09.10.2014.
u 17:51

Nakon sudara vozač se pravdao da ga je sunce zaslijepilo i da zato nije vidio znak Stop

U sudaru kombija koji je djecu iz jutarnje smjene razvozio kućama u okolna sela Buzetu, Borovitu,Šibine i Obljaj s automobilom zagrebačkih pločica i reklamom Ožujskog piva , ozlijeđeno je dvoje osnovaca te vozač i suvozač automobila zagrebačkih pločica.

-Sudar se dogodio iza dva sata poslijepodne. Zagrebački automobil nije poštivao znak Stop u Frankopanskoj ulici i na križanju s Vukovarskom sudario s kombijem koji je vozio osnovce iz pravca par stotina metara udaljene škole. Od siline sudara zagrebački automobil je izletio na zelenu površinu s druga strane ceste . Očito je ga je vozio netko tko rijetko ovuda prolazi . Svi vozači iz Gline, staju prije križanja, i da nema znaka Stop, jer je Vukovarskom ulicom ,kao dijelom državne ceste, danonoćno prometuju kamioni i automobili.

Nakon sudara vozač se pravdao da ga je sunce zaslijepilo i da zato nije vidio znak Stop. Koliko smo vidjeli u sudaru je ozlijeđeno dvoje djeca koji su sjedila na prvom sjedištu školskog kombija i oba suputnika u autu koji su za se rekli da su trgovački putnici Zagrebačke pivovare u obilasku trgovina i kafića s kojima posluju- govore okupljeni na mjestu sudara. Nitko od nastradalih u sudaru nije životno ugrožen. U bolnicu u Sisku otpremili smo dvoje osnovaca , dječak Vranješ ima simptome potresa mozga, a djevojčica Baltić je udarena. Putnici iz automobila zagrebačkih pločica imaju razderotine od stakla i tragove od udarca-rekli su nam u Hitnoj pomoći u Glini

 >> U sudaru s kombijem poginuo vozač automobila

>> Auto naletio na pješaka, dvije osobe poginule

Komentara 2

SP
samo polako
08:55 10.10.2014.

"Od siline udara".... Jel se tko pita s kojom je brzinom ušao u raskrižje kombi s djecom? Da je možda sporije vozio, primjetio bi da caddy možda neće stati na STOP i možda sve izbjegao... Al da se auto okrene na stranu treba jači udarac.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:23 09.10.2014.

Eto tu sam blizu, a ovo mi prvi glas..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije