Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u istri

Dvojica mladih Pazinjana iz fiata poginula pod tegljačem

prometna nesreća, sudar (1)
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/3
07.09.2012.
u 08:26

Fiat se kretao iz smjera Poreča i najvjerojatnije je, iz zasad neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotnu stranu u tegljač

Dvojica mladića s Pazinštine, 22-godišnji S. M. i 20-godišnji S. B. poginuli su danas u stravičnoj nesreći koja se oko 5.30 sati dogodila na cesti Pazin – Poreč kod skretanja za Badernu. U izravnom sudaru fiata punto pulskih oznaka s tegljačem Iveco, također pulskih oznaka, vlasništvo poduzeća Hrvatin transporti iz Tinjana, mladići iz automobila na mjestu su poginuli, a crveni punto smrskan je do neprepoznatljivosti.

I tegljač i automobil od siline udara izletjeli su izvan kolnika, a dijelovi su bili razasuti duž ceste. Uzrok i okolnosti nesreće još nisu potpuno poznati, no utvrđeno je da se fiat kretao iz smjera Poreča prema Pazinu, a tegljač je dolazio iz suprotnog smjera kad je najvjerojatnije, iz još neutvrđenih razloga, fiat skrenuo na njegovu stranu. Izravno su se sudarili, a tegljač je, od siline sudara, prešao preko fiata. Vozač tegljača, 42-godišnjak iz Pazina, nije ozlijeđen.

Dva sata ranije, oko 3.30, na Istarskom ipsilonu između čvorova Cerovlje i Lupoglav dvije su osobe ozlijeđene u sudaru prilikom mimoilaženja autobusa Setra pulskih oznaka, kojim je upravljao Puljanin (46), s kombijem Mercedes zagrebačkih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak iz Pule. Vozač kombija teže je ozlijeđen, dok je vozač autobusa prošao s lakšim ozljedama.

Komentara 2

RA
rambinjo
08:59 07.09.2012.

glavni naslov: sudarili se kamion i automobil podnaslov: sudarili se kombi i autobus članak: sudarili se kamion i automobil ?????????? na kraju ce bit da se avion srušio na pješaka i da....prvi!!

Avatar damat
damat
09:24 07.09.2012.

@rambinjo - ne trkeljaj i ne pravi se pametan. Glavni naslov : sudarili se kamion i automobil, poginula dva mladića Podnaslov : u drugoj (naglasak drugoj) prometnoj sudarili se kombi i autobus Čitaj članak i onda tek pametuj i komentiraj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije