Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKLA JE

Stravična smrt djevojčice (8) u SAD-u: Nestala je u hotelu, njeno tijelo pronašli u cijevi bazena

pixabay
26.03.2024.
u 11:20

Iako se isprva mislilo da je djevojčica nestala, snimke iz hotela pokazale su užasavajuću nesreću koja se dogodila djevojčici kada ju je povukla cijev

Istraga oko smrti 8-godišnje djevojčice pokrenuta je, nakon teške nesreće koja se dogodila prošlog vikenda u jednom hotelu u Teksasu. Naime, djevojčica koja je nestala prošle subote u poslijepodnevnim satima pronađena je u cijevi u hotelskom bazenu.

- Ovo je jedan od najtužnijih slučajeva koje smo imali u posljednje vrijeme - objasnio je Tim Miller, jedan od spasioca Texas EquuSearcha o prizoru kojeg su vidjeli. Naime, spasioci su isprva dobili dojavu kako je djevojčica nestala u hotelu Double Tree u Houstonu, nakon čega je pokrenuta intenzivna potraga, a provjeravale su se i hotelske sobe.

Međutim, snimke iz hotela pokazale su kako je djevojčica ušla u bazen te zaronila, no iz njega više nije izronila. Naime, prenosi ABC123, otkriveno je kako je zbog neispravne cijevi ona bila povučena, a kada postavili i kameru u cijev pronašli su njenu ruku i dio tijela. 

- Jako je čvrsto bila zaglavljena unutra. Mislim da nije htjela otplivati do tamo i vidjeti što je unutra. Cijela potraga bila je užasna, brojni od nas morali su brisati suze - objasnio je Miller.

POVEZANI ČLANCI:

- Nikada ne bih pomislio da će ovaj slučaj završiti tako loše kako je završio. Sada postoji jedna obitelj koja je u velikoj boli i kojoj će puno vremena trebati da se oporave od tragedije - dodao je. Zasad još nije utvrđeno tko je odgovoran za ovaj incident, a u tijeku je istraga, nakon što je trebalo čak 13 sati da se tijelo djevojčice izvuče na površinu.

>> VIDEO Stotine mještana stiglo na sprovod: Održan ispraćaj majke (32) koja je poginula u teškoj nesreći

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije