Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Moskvi

Stravičan sudar busa i kamiona: 18 poginulih, među njima i dijete

moskva,rusija,prometna nesreca (1)
Reuters/PIXSELL
Autori: tli/VLM, bm/VLM
13.07.2013.
u 16:38

U sudaru autobusa i teretnog kamiona u predgrađu Moskve poginulo je čak 18 ljudi, a među njima i jedno dijete, javljaju ruske agencije.

U sudaru autobusa i teretnog kamiona u predgrađu Moskve poginulo je čak 18 ljudi, a među njima i jedno dijete, javljaju ruske agencije. Ozlijeđeno je 60 ljudi.

Prema prvim vijestima, nesreću je izazvao vozač kamiona jer je autobusu oduzeo prednost. Ozlijeđenima je pomoć pružilo čak 30 ambulantnih kola, a u akciju su bili uključeni i helikopteri koji su žrtve nesreće prebacili u obližnje bolnice. Oko 25 ljudi zadržano je na liječenju, a među njima je i dvoje djece između osam i deset godina.

Identificirano je pet žrtava. Jedna od njih je petogodišnja djevojčica koja je poginula s 38-godišnjom majkom. Spasiocima je trebalo mnogo vremena da iz olupine izvuku ozlijeđene. Neki od njih bili su priklješteni pa su vatrogasci morali rezati lim da bi ih izvukli na sigurno.

>>11 ozlijeđenih u nesreći na autocesti, većina su Englezi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije