Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod odmorišta Dobra

11 ozlijeđenih u nesreći na autocesti, većina su Englezi

kombi, autocesta, prometna nesreća (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/11
12.07.2013.
u 09:36

Većina ozlijeđenih su Englezi. Prema prvim informacijama s terena i iz bolnice većina ih ima ozljede glave i natučenja, no svi su izvan životne opasnosti.

Prema najnovijim informacijama u jutrošnjoj nesreći koja se dogodila na autocesti A 1 nedaleko odmorišta Dobra stradalo je čak 11 ljudi. Smješteni su u karlovačku i ogulinsku Opću bolnicu. U nesreći je taxi kombi sletio s ceste.

Većina ozlijeđenih su Englezi. Prema prvim informacijama s terena i iz bolnice većina ih ima ozljede glave i natučenja, no svi su izvan životne opasnosti. Nesreća se dogodila u 6.08 sati, nakon čega je alarmirana Hitna pomoć. Na mjesto nesreće je izašlo čak pet interventnih timova, po dva iz Karlovca i Ogulina i jedan iz Josipdola.

Josipdolski tim hitne pomoći smješten je na tu poziciju upravo kako bi mogao, u iznimno kratkom vremenu, reagirati na slične nesreće koje se dogode na autocesti. Posebice je to važno u ljetnim mjesecima kad je promet prema jadranskim odredištima najgušći.

Oko 10 sati normaliziran je promet na autocesti A1 kod odmorišta Dobra u smjeru sjevera.

 >>Motociklist se sudario s rent-a-carom i na mjestu poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije